Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy, çok özendim yaa. Bu hafta bende girmeliyim dereceye![]()
Evet gerçekten bugün sana +30 dk spor cezası vermek gereekKızlar günaydın,
Dün kayınvalidemdeydim ordan da mobilya bakmaya gittik derken İstanbul a dönmem çok geç oldu. Ondan ihmal ettim sizi, özür. Şuanlık eski sohbetleri okuyamıyorum, malum ptesi iş yoğunluğuhemen dünkü menümü atiyim. Biraz cıs ve eksiklik var ama şükür ki kilo almamışım. Bugünden itibaren düzenli beslenmeye devam ediyorum. Ctesi yürüdüğüm 2 saat kurtardı sanırım beni
Sabah,
Bi kk peynir,
4 zeytin,
6 dilim sucuk, domates,salatalık
Çeyrek simit
Öğle,
Mobilya bakarken saati unutmuşum kahvaltıyı da 11 gibi edince atladım maalesef.
Akşam,
4 adet köfte,
Yanında iki dilim börek yedim. (işte cısım bu)
Su 2 litre, yürüyüş mağaza gezmesi şeklindeydi o nedenle yok diyorum. Bana ne deseniz haklısınız, cezalıyım, o yüzden bugün 30 dakikadan fazla yürümek hedefindeyim.
Cezamı kabul ediyorum kaptanımEvet gerçekten bugün sana +30 dk spor cezası vermek gereek![]()
Oooo bunu söylediğin çok iyi oldu kuzucum, takım ruhu beni hep hırslandırmıştır. Sizin için bugün spor cezamın yanında kendimde ceza veriyorum 15 dakika, akşam ki tempolu yürüyüyüşü 45 dakika yapıyorum. Yaşasın PAPATYALARCNM hayırlı olsun alışverişlerin sen yokken 3 erli gruplar oluşturuldu grupta sen ben ve nananais aynı gruptayiz diğer gruplarla yarışıyoruuzzz cnm bizim GRUBUMUZ papatyalar
gunaydiiinHerkese günaydınlaaarr :)
Vicdansiz selin yaktin I Iremoz02 la beni hain kasimpatiymis hihBu arada kızlar kendimi tanıtmadım hiç sanırımAdım bildiğiniz gibi Selin
24 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum. Son 1 yıldır diyet içindeyim ve sanırım Mart gibi takıma geldim. Hiç listeye girmedim böyle ortalarda dolaşarak takılıyorum
Boyum 1,67 ve 66 kilo ile başladım. Şuan 56 kiloyum, hedefim 55. Diyet+spor ile verdim bu kilomu ve dediklerine göre dışardan 53-54 kilo falan görünüyormuşum
tabi önemli olan bunu böyle hissetmek ama o konuya girmiyorum
Bu nedenle artık nasıl kilo verdiğimi öğrendim ve menülerim size az gelebilir, beni örnek almayın
Mayıs ayından beride kilomu koruyordum, 56 ile bırakmıştım, 56-57 arası dolaştım aylardır. Ve artık asıl hedefime geri döndüm kaldığım yerden devam diyerek, 55 de korumak istiyorum kendimi. Bende durumlar böyle yanisi canlar
![]()
Günaydin gençleeerrrr vee her daim genç kalanlaarrrr
Dün akşam
Eşim =kiz sen baya kilo vermişsin
Ben= yaa gercekten mi nerden anladin ki
Eşim=eskiden boynun pehlivan gibiydi simdi incelmiş
Benim kafa sesim=şimdi ölür müsün öldürür müsün bu adam iyi birsey mi dedi kötü birsey mi
Ben =kalk gözü körolmayasıca salonda yat bugun
Eşim=allah allah ya bu kadın milletine de yaranilmiyor
Sen de benim gibisinBu arada kızlar kendimi tanıtmadım hiç sanırımAdım bildiğiniz gibi Selin
24 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum. Son 1 yıldır diyet içindeyim ve sanırım Mart gibi takıma geldim. Hiç listeye girmedim böyle ortalarda dolaşarak takılıyorum
Boyum 1,67 ve 66 kilo ile başladım. Şuan 56 kiloyum, hedefim 55. Diyet+spor ile verdim bu kilomu ve dediklerine göre dışardan 53-54 kilo falan görünüyormuşum
tabi önemli olan bunu böyle hissetmek ama o konuya girmiyorum
Bu nedenle artık nasıl kilo verdiğimi öğrendim ve menülerim size az gelebilir, beni örnek almayın
Mayıs ayından beride kilomu koruyordum, 56 ile bırakmıştım, 56-57 arası dolaştım aylardır. Ve artık asıl hedefime geri döndüm kaldığım yerden devam diyerek, 55 de korumak istiyorum kendimi. Bende durumlar böyle yanisi canlar
![]()
Günaydin gençleeerrrr vee her daim genç kalanlaarrrr
Dün akşam
Benim kafa sesim=şimdi ölür müsün öldürür müsün bu adam iyi birsey mi dedi kötü birsey mi
Ayyy hayranım sanaaGünaydin gençleeerrrr vee her daim genç kalanlaarrrr
Dün akşam
canım kolay gelsin ailen ne zaman dönüyor
canım neden gün boyu uğramadın @reyhan 2004 sen ve men grubuz bu hafta başarılar dilerim
akşam eti form olmasaydı sanki daha güzel olurdu gibi geldi bana
- 4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt
- 1 çay kaşığı toz tarçın
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı zerdeçal tozu
- 1 çay kaşığı zencefil tozu
- bu kürü deneyen varmı
- çok iddalı bir kürmüş yeni rastladım.
Yani bu durumda ne denir bilemiyorum gerçekten. Hayırlısı olsun.Değerli grup arkadaşlarım. Dünden beri çok kötüyüm çok zor zamanlar geçiriyorum. Eşim pilot ve haftasonu evdeydi ancak ben çok yoğun çalıştığımdan dolayı evin düzeni biraz kaçık. O da çok titiz olduğundan çok mutsuz olduğunu söyledi. Ve işi bırakırsam daha mutlu olabileceğini de söyledi. 2 gecedir uyku uyumuyorum. Bu sene yeni terfi alıp özel bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Ama çok mutsuz oldum şuan çok karamsarım. O yüzden birkaçgündür yokum ve sanırım biraz izninizi isteyeceğim. Bir kaç gün olmayabilirim. Sevgiyle kalın. Dua edin.
Ay bu erkek milleti iltifatına bile öküzlük katmasa olmaz dimiGünaydin gençleeerrrr vee her daim genç kalanlaarrrr
Dün akşam
Ama kaptanım haftanın 1 gününü boş geçmek gerekmiyomuydu ben öyle biliyodum
Geceden suya kuru kayısı koyup sabah içmek çok faydalı oluyor gerçektenyarın daha iyi bir menü bekliyoruuzz
Spor olmadan oluuurrr muuuu hiiççç yaaa
Efsane sahalara geri döndüü... bak bir daha gitmek yok ona göreeeee![]()
Dimi yaa.benim hedefim sen gibi olmak selin. Sen daha ne diyet yapıp da hava atıyorsun bize.