Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:MASUMM
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 70,8
HEDEF KİLONUZ:58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DİYETLERDE İSTİKRARSIZLIK VE SÜREKLİLİGİ SAGLAYAMAMA
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:GÜZEL GİYİNMEK, POLİKİSTİKOVERİMİ DÜZENDE TUTMAK VE DÜZENLİ REGLİ OLMAK :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 YAŞINDA,12YILLIK EVLİİYM 8 YAŞINDA İKİ TANE KÜÇÜK ERKEGİN ANNESİYİM, ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİ ASİSTANLIGI YAPMAKTAYIM,
ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ VE HAFTA SONU EVDEYİM , DİYET YAPMA AÇISINDAN SAATLERDE ÖNEMLİÇÜNKÜ, 2010 YILINDA 98 KİLODAN 64KİLOYA KADAR İNMİŞ BULUNMAKTAYIM, VERDİGİM KİLONUN 10 KİLOSUNU TEKRAR ALDIM VE ALDIGIM 10KİLO İLE BİRLİKTE KALAN KİLOLLARIMIDA ŞUTLAMAK İSTİYORUM...
Kimdemiş herüfler küsmez fiye alasını onlar yapıyor . Erkekler = oğlan çocuğuDün akşam biraz kötü oldum ablacım ama o da haklı, yakında evlenicez, bu nereye kadar böyle gider dedi... Hep dediğim gibi iyi ki varsınız, sizlerle birlikte bugün çok daha iyiyim şükür ki, konuşmaya da başladık sözde erkekler trip atmaz derler ama trip çekiyorum bugün![]()
Peri delimisin akrebe rakip olunurmusen kactinki canim
![]()
Kız kasimpati çim ne Günaydıni öğle oldu nasılsın bakalimGünaydın kankiler
Hoşgeldin canım.Seninde başında benimki gibi pko belası var anlaşılan geçmiş olsun
![]()
Ay ay ay bilmemmi körolasıca regl düzeni zırt pırt bozuluyo.Helede biriki kilo alınca.Tüm ömrüm bunla uğraşmakla geçti.Ama düşük kiloyla uyuyo sinsi şeyevett aynen ama glisemin endekse dikkat ederek yersem düzeliyor eskiden çok düzensizdi
şimdi yılda bir kez bozluyor düzenim , geçen ay 15 gün gecikmeli oldum
sürekli dikkat etmek lazımm
hoşbulduk bu arada :)
Ay ay ay bilmemmi körolasıca regl düzeni zırt pırt bozuluyo.Helede biriki kilo alınca.Tüm ömrüm bunla uğraşmakla geçti.Ama düşük kiloyla uyuyo sinsi şey![]()
Bi kahve ve çay ile sıyrıldım tatlımGitme kuzummmm, sonra aman şundan bi parça ye bişey olmaz, bundan bi parça ye bişey olmaz diyolar![]()
Bana kocik adayı arıyor, ama bu konularda fazla beceriksizÇöpçatanlık kursu ne yahu![]()
Kız 24 yasindayim ama ekkk kuracağım
Onlar kilo değil. 1 hafta içinde uçup gidiyor. Önümüzdeki ay regl olmaya yakın tuzu azalt ve 2.5 lt en az su iç bu kadar sismezsin. Benim bir ile iki kilo arası artıyordu. Ama ben ertesi sabah yine normale dönerdim. Ama geçen hafta hasta oldugumda ilk gün sadece birkaç gram fazla çıktım. Sonrada kendimi topladım. Tuzu azalt canım.İyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim
Aslında tuzluda yemem ben hiç ve çok su içiyorum strestenmi acaba yada tuvalete çıkamıyorum ondandır olabilirmi su sıralar stresten kafayı yemek üzereyim bunları oda yapıyo sanırımOnlar kilo değil. 1 hafta içinde uçup gidiyor. Önümüzdeki ay regl olmaya yakın tuzu azalt ve 2.5 lt en az su iç bu kadar sismezsin. Benim bir ile iki kilo arası artıyordu. Ama ben ertesi sabah yine normale dönerdim. Ama geçen hafta hasta oldugumda ilk gün sadece birkaç gram fazla çıktım. Sonrada kendimi topladım. Tuzu azalt canım.
Regl bitsin iki güne kalmaz geçer. Bu hafta biraz sabret ve diyeti bırakma haftaya hem regl kilolarin hemde normal kilo olarak toplu kilo vereceksin. Haftaya dersin demiştin diye.Aslında tuzluda yemem ben hiç ve çok su içiyorum strestenmi acaba yada tuvalete çıkamıyorum ondandır olabilirmi su sıralar stresten kafayı yemek üzereyim bunları oda yapıyo sanırım
bekarlık sultanlıktır ya boşveeeeerrrBi kahve ve çay ile sıyrıldım tatlım
Bana kocik adayı arıyor, ama bu konularda fazla beceriksiz![]()
Tamamen reglden kaynaklanıyor canım tartıdan uzak dur bir kaç günİyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim
sakin ol cnm bu ruh halin regl den kaynaklanıyor ödem de tabiki kilo değil o şişlik regl dönemini iyi değerlendir bu dönemde metobolizma daha hızlı bak bitince birden nasıl eksi olacakİyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim