Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:MASUMM

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 162

KİLONUZ: 70,8

HEDEF KİLONUZ:58

KİLO ALMA NEDENİNİZ: DİYETLERDE İSTİKRARSIZLIK VE SÜREKLİLİGİ SAGLAYAMAMA

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:GÜZEL GİYİNMEK, POLİKİSTİKOVERİMİ DÜZENDE TUTMAK VE DÜZENLİ REGLİ OLMAK :)

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 YAŞINDA,12YILLIK EVLİİYM 8 YAŞINDA İKİ TANE KÜÇÜK ERKEGİN ANNESİYİM, ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİ ASİSTANLIGI YAPMAKTAYIM,
ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ VE HAFTA SONU EVDEYİM , DİYET YAPMA AÇISINDAN SAATLERDE ÖNEMLİÇÜNKÜ, 2010 YILINDA 98 KİLODAN 64KİLOYA KADAR İNMİŞ BULUNMAKTAYIM, VERDİGİM KİLONUN 10 KİLOSUNU TEKRAR ALDIM VE ALDIGIM 10KİLO İLE BİRLİKTE KALAN KİLOLLARIMIDA ŞUTLAMAK İSTİYORUM...
Hoşgeldin canım:KK200:.Seninde başında benimki gibi pko belası var anlaşılan geçmiş olsun :KK35:

Dün akşam biraz kötü oldum ablacım ama o da haklı, yakında evlenicez, bu nereye kadar böyle gider dedi... Hep dediğim gibi iyi ki varsınız, sizlerle birlikte bugün çok daha iyiyim şükür ki, konuşmaya da başladık sözde erkekler trip atmaz derler ama trip çekiyorum bugün:KK48:
Kimdemiş herüfler küsmez fiye alasını onlar yapıyor . Erkekler = oğlan çocuğu :D

Kızlar coook yoruldum bütün kemiklerin agriyor hic oturmadim sabahtan beri öğleden sonraya da bisuru hasta var daha ada fln yiyemedim ymkte borek makrna gibi bsy vardı almadim.2 tane köfte 1 ayran yedim ama açlıktan bayilcam Allahtan dunku kalan karnibahari getirmiştim ondan yerim aksama:rolleyes:

Hoşgeldin canım:KK200:.Seninde başında benimki gibi pko belası var anlaşılan geçmiş olsun :KK35:

evett aynen ama glisemin endekse dikkat ederek yersem düzeliyor eskiden çok düzensizdi
şimdi yılda bir kez bozluyor düzenim , geçen ay 15 gün gecikmeli oldum
sürekli dikkat etmek lazımm
hoşbulduk bu arada :)

evett aynen ama glisemin endekse dikkat ederek yersem düzeliyor eskiden çok düzensizdi
şimdi yılda bir kez bozluyor düzenim , geçen ay 15 gün gecikmeli oldum
sürekli dikkat etmek lazımm
hoşbulduk bu arada :)
Ay ay ay bilmemmi körolasıca regl düzeni zırt pırt bozuluyo.Helede biriki kilo alınca.Tüm ömrüm bunla uğraşmakla geçti.Ama düşük kiloyla uyuyo sinsi şey :KK62:

İyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim
Onlar kilo değil. 1 hafta içinde uçup gidiyor. Önümüzdeki ay regl olmaya yakın tuzu azalt ve 2.5 lt en az su iç bu kadar sismezsin. Benim bir ile iki kilo arası artıyordu. Ama ben ertesi sabah yine normale dönerdim. Ama geçen hafta hasta oldugumda ilk gün sadece birkaç gram fazla çıktım. Sonrada kendimi topladım. Tuzu azalt canım.

Onlar kilo değil. 1 hafta içinde uçup gidiyor. Önümüzdeki ay regl olmaya yakın tuzu azalt ve 2.5 lt en az su iç bu kadar sismezsin. Benim bir ile iki kilo arası artıyordu. Ama ben ertesi sabah yine normale dönerdim. Ama geçen hafta hasta oldugumda ilk gün sadece birkaç gram fazla çıktım. Sonrada kendimi topladım. Tuzu azalt canım.
Aslında tuzluda yemem ben hiç ve çok su içiyorum strestenmi acaba yada tuvalete çıkamıyorum ondandır olabilirmi su sıralar stresten kafayı yemek üzereyim bunları oda yapıyo sanırım

Aslında tuzluda yemem ben hiç ve çok su içiyorum strestenmi acaba yada tuvalete çıkamıyorum ondandır olabilirmi su sıralar stresten kafayı yemek üzereyim bunları oda yapıyo sanırım
Regl bitsin iki güne kalmaz geçer. Bu hafta biraz sabret ve diyeti bırakma haftaya hem regl kilolarin hemde normal kilo olarak toplu kilo vereceksin. Haftaya dersin demiştin diye.

Bi kahve ve çay ile sıyrıldım tatlım :KK70::KK70:

Bana kocik adayı arıyor, ama bu konularda fazla beceriksiz :KK70::KK70:
bekarlık sultanlıktır ya boşveeeeerrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim
Tamamen reglden kaynaklanıyor canım tartıdan uzak dur bir kaç gün ;) yediklerine dikkat et tuz tüketimini azaltıp suyu arttır ;)

sakin ol cnm bu ruh halin regl den kaynaklanıyor ödem de tabiki kilo değil o şişlik regl dönemini iyi değerlendir bu dönemde metobolizma daha hızlı bak bitince birden nasıl eksi olacak

perigunlugu perigunlugu
Bugunku menüm
Sabah kalkınca bir sütlü kahve içtim
Kahvaltı: 2,5 yumurta üzerine az kaşar attım,elma,muz,portakal
İkindi: 1 tabak şehriye corbası, yarım tabak et,yarım kase yoğurt
Akşama da bir sütlü kahve
2 lt su
Spor 1 saat dans, 150 ip atlamaca, 100 squat

Back
X