Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gözünüz aydın bak taş gibi hatunsun senden bebek bekliyorlar :KK54:

canım hoşgeldin nasılsın

ayy canım kolay gelsin bu saatte çalıimak zordur ALLAH GÜCÜNÜ artırsın

canım merhaba iyiyiz hamdlsun sen nasılsın kuzenin nasıl oldu:KK200:

mence açılımı evde kalmış kızlar diye hatırlıyorum:KK53:
hosbulduk ablam sagol iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Ablam sabah ki meyveleri aralara serpiştirsen daha iyi olmaz mı? gerçi onlarda olmayınca kahvaltın boş kalacak. Bilemedim :KK43:

Ablam hoşgeldin, takımda yeni bir sürü arkadaşımız var sende dön artık :KK15:

Ablacım inşallah akşama bulgur yememişsindir, çünkü menün gayet güzel bulgursuz :21:

Bence de akşama az da olsa birşey koymalısın ya da en azından 1 elma bile hiç yoktan iyidir.

Ara da yediklerin nerdeyse bir öğün, çünkü öğlen birşey yememişsin :KK43:. Ana öğünleri daha sağlam yaparsan aralarda bu kadar açlık hissetmezsin ki sen zaten bunu biliyorsundur. Onun dışında gayet güzel :KK15:

Dün sabah ki gevreği görmezsek başarılı :KK15:

Ohh afiyet olsun çok güzel :KK15:

Öncelikle öğlen kek olmamış ve öğlen az yediğin içinde akşam çok kaçırmışsın. Pilav, nohut,ekmek :KK43: Çorba ne çorbasıydı inşallah oda çok karbonlu değildir :KK43: En azından akşam yediklerinin yarısını öğlen yemelisin :KK43:
hosbulduk canim sagol, evet farkindayim takim yenilenmis ne guzel insallah bende donucem.

Nasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicazo_O
Bende 2 gündür eşimle sıkıntılıyım yemiycem diyo oda bende kızıma ve bana güzel yemekler pişirip oturuyorum sofraya geliyo yanıma bi tabak koyda yiyim diyo düzelirsiniz bu aralar herkeste bi sıkıntı gerginlik neden bilmiyorum bende o_O

sagol canim ablam Allah razi olsun :KK60: elhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi :KK11: piskolojimide bozdu :KK43:15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler :KK68:
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri :KK200:
Ay canım Meryem im herşerde bir hayır vardır dualarımız seninle bitanem bende ozledim

Bende 2 gündür eşimle sıkıntılıyım yemiycem diyo oda bende kızıma ve bana güzel yemekler pişirip oturuyorum sofraya geliyo yanıma bi tabak koyda yiyim diyo düzelirsiniz bu aralar herkeste bi sıkıntı gerginlik neden bilmiyorum bende o_O

Gerçekten marsın mı venüsün mü etkisi var nedir yahu? Burçlardan anlayanlar bi açıklasın, biz neden partnerlerimizle tartışıyoruz, daha doğrusu neden durup dururken sorun çıkartıyolaar:KK42:

Kızlar menü saati yaklaştıkça heyecanlaniyor ve sabirsizlaniyorum bir an önce akşam yemeğini yiyeyimde yazayım. Takimimim yorumlarını goreyim diye. perigunlugu perigunlugu sana da sınavlarında başarılar. Bizi yorumsuz bırakma ama.

Hangi bölümde okuyordum
İnşaallah bildiğin yerlerden gelir sınavlarındaki sorular :*

ye ondan sonra o masum şey içinde bir canavara dönüşsün.karaciğerin için bir öcü o eyvah diyor şuan karaciğerin yeme onu muzun üzerine kakao serp tarçınlı süt iç ama yeme.çöp tenekesimi senin miden o iğrenç yapış yapış gofreti istiyor.çocuk gibi olmadı bu istek :KK20::KK20::KK67::KK67:
:KK17::KK17::KK17:

Nasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicazo_O
Kuzum aralik ayi hep bana felaketi hatirlatir bütün kötü şeyler aralikta olur belki de tesadüf bilmem onu
Eşimle de o tarihte evlendik mesela:KK70:
Takma kuzu ya bilirim evde ki huzursuzluk çok kötüdür ya sabir :KK60:

sagol canim ablam Allah razi olsun :KK60: elhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi :KK11: piskolojimide bozdu :KK43:15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler :KK68:
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri :KK200:
Oyyy kiyamam sana rabbim sonucunu hayirli eylesin
Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Erkeklerin konuşma kabiliyeti olmadigi için butün sorunlarin hirsini bizden cikariyorlar

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik

Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim :KK71:

Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu

Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem

2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil

Severim sizin minicik göbüşlerinizi:KK8:

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik

Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim :KK71:

Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu

Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem

2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil

Severim sizin minicik göbüşlerinizi:KK8:

Şuuuut ve goooool, kıvırcık gofreti dolaba attı:cool:

Biz ona eşek donduran güneşi diyoruz be canım anca güneş var ama hava çok soğuktu :KK12::KK70: Yok nanacım ya hala gitmesi gereken yağlarım mevcut :-)
Hep benim yağlarımı kıskandığınızdan yapıyonuz :KK11: diye diye havayı bozdunuz. Başkada bisey demiyom :63:

Bugün ku menüm

Sabah
Ilık suya limon
2 dilim ekmek
6 çeri domates
Biraz peynir

Öğle yemedim sabah geç kalktigim için yok

Ara
Sütlü turk kahvesi tabiki şekersiz :)
3 badem 2 ceviz

Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Mor lahana salatasi

Bugünde karbon olmuş diyebilirsiniz ama evde ne varsa onu pisiriyorum ve özel bir yemek hazırlamak istemiyorum kendime
Her zaman her yerde her şeyi bulamıyoruz çünkü .... İsteğim şu her koşulda ve her zaman az yemek. ;)

2 litre su

35 dk plates yaptım
sonunda spora başladım tesvigin için saol perigunlugu perigunlugu sevgili kaptanim

2 bardak lahana suyu icicem
1 porsiyon meyve

Ve bu hafta çikolata hiç yemedim :)

Bu kadarcik :)

Sizeeeee bol bol motivasyon fotoğrafları getirdim :KK49::KK76: Ne yapmıyoruuuuz , sağlıklı bir beden ve yaşam için 'BEN YAPAMAM , EDEMEM' demiyoruz. Kendimize güveniyoruz :KK200::KK200::KK200:

image.webp

6 Ayda müthiiş değişim :confused:

image.webp

Sadeceeee 10 haftadaaaa şu değişime bakar mısınıız ? :KK39::KK71:

image.webp

Hem karın, hem bacak, hem kalçadaa kii süper değişim :rolleyes:

image.webp

VEEEEE FAVORİİİM :KK8::KK8: Şu son fotoğraftakii kalçaya ve bele bakar mısınıız yaa :KK8:

Yanii kısaca bu insanlar yapmışsa biz neden yapamayalım değil mii :KK28::KK28: Yeter kiiii isteyelim, pes etmeyelim ve kendime güvenelim :KK68::cool::cool:

Back
X