Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah su yarim litre 1 domates 1 salatalık 2 zeytin 2 kibrit kutusu kdr peynir 1 fincan çay sekersi (11 de yedim)

Ara çay 2 bardak

Öğle yok

Ara: 1 mandalina

Akşam:kemikli et içine nohut ve havuç koydum baharatla pisrdim bi bucuk tabak ama suyundan çok yedim. kemikleri didikledim 1 kaşık yarim dilim tam buğday ekmegi

su 2 lt
spor: 15 dk yuruyus .ebru salli 3 k plates 1 saat

kvrck kvrck canım esim cok anneci ve bn annesiyle bi tartışma yaşadım bnm evime çok karışmasını istemiyorum.esim için de hrzamn annesi hakli bu onun huyu deyip kurtuluyor bnde yoruldum eşimin hiç yanımda olmamasindan vs. Vs arkadaşlar çok yorgunum nobettn ciktim üstüne spor üstüne tartışma baya gergin ve yorgunum yatiyorum bn egr uyanirsm erkn yazarım hepinizi öpuyorum iyi geceler

Kızlar akşam için yaptığım sebzeli tavuğun tuzunu unutmuşum, tuzsuz bi acayip olmuş :KK43:

Herkese merhaba. Dün üzerimde biraz kırgınlık vardı( bu günde öyle) :KK1:. O yüzden fazla giremedim siteye. Hemen dünkü menümü vermek istiyorum.

Sabah; menemen, limonlu ılık su, kk peynir, iki dilim tt ekmek

Ara ; bir mandalina

Öğlen; iki küçük dilim, ıspanak böreği, ayran

Akşam; bir kase yoğurt, bir dilim tt ekmek, bir dilim pastırma , limonlu çay

Su; 2 litre
Spor; yok :KK43:
Bugün hiç olmamış doğru düzgün yemek yok, börek var, pastırma işlenmiş et :KK20:
Slm kızlar umarım herkes iyidir?
Bu sabah tartildim inş doğrudur D vitamini ise yaradı galiba 64 800 dum ki diyet yapmıyorum artık 15 gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar 64 63 olursam kızlar mezun olmak istiyorum haberiniz olsun.
Aaa buna çoook sevindimm ;) bende 1 ay içtim d vitaminini bakalım bende de etkiler mi :KK70:

Kızlar menü saati yaklaştıkça heyecanlaniyor ve sabirsizlaniyorum bir an önce akşam yemeğini yiyeyimde yazayım. Takimimim yorumlarını goreyim diye. perigunlugu perigunlugu sana da sınavlarında başarılar. Bizi yorumsuz bırakma ama.

Hangi bölümde okuyordum
İnşaallah bildiğin yerlerden gelir sınavlarındaki sorular :*
Yok canım bırakır mıyım hiç ;) yine hep burdayım zaten ;) ben hem aöf işletme ve bilgisayar öğretmenliği okuyorum. :oops:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik

Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim :KK71:

Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu

Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem

2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil

Severim sizin minicik göbüşlerinizi:KK8:
Bendee taaam onu soracaktım gofret yedin mi diye ki yememişsin çok şüüküüürrr :KK50:
Bugün ku menüm

Sabah
Ilık suya limon
2 dilim ekmek
6 çeri domates
Biraz peynir

Öğle yemedim sabah geç kalktigim için yok

Ara
Sütlü turk kahvesi tabiki şekersiz :)
3 badem 2 ceviz

Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Mor lahana salatasi

Bugünde karbon olmuş diyebilirsiniz ama evde ne varsa onu pisiriyorum ve özel bir yemek hazırlamak istemiyorum kendime
Her zaman her yerde her şeyi bulamıyoruz çünkü .... İsteğim şu her koşulda ve her zaman az yemek. :KK66:

2 litre su

35 dk plates yaptım
sonunda spora başladım tesvigin için saol perigunlugu perigunlugu sevgili kaptanim

2 bardak lahana suyu icicem
1 porsiyon meyve

Ve bu hafta çikolata hiç yemedim :)

Bu kadarcik :)
Akşam bana fazla gibi geldi ama bilemedim o_O spora başlamana da çok sevindim :KK66::KK66:
sabah su yarim litre 1 domates 1 salatalık 2 zeytin 2 kibrit kutusu kdr peynir 1 fincan çay sekersi (11 de yedim)

Ara çay 2 bardak

Öğle yok

Ara: 1 mandalina

Akşam:kemikli et içine nohut ve havuç koydum baharatla pisrdim bi bucuk tabak ama suyundan çok yedim. kemikleri didikledim 1 kaşık yarim dilim tam buğday ekmegi

su 2 lt
spor: 15 dk yuruyus .ebru salli 3 k plates 1 saat
:KK60::KK60::KK60::KK60:

1 mil yaklaşık 5.6 km demek oluyor devam edersen kasların artar daha kolay kilo verirsin.hemde şekle girersin.
ayyy bugun sanirim 1.5 mil yaptim. valla ben bayildim leslieye. zumbayla kalbim duracak gibi oluodumelike
ama 1 saat zumba kilona göre yaklaşık 800 kalori yaktırıyor ve dans etmek çok güzel

bu kolay bunu dene:cool:

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm ivarı tam buğ ekmek
5 zeytin
2 hş yumurta
5 fındık
maydanoz
ÖĞLE
lorlu salata ayran
1 mercimek köftesi

ARA
1 lorlu börek
5 badem
AKŞAM
közlenmiş patlıcan
salata
ayran
40 45 dk civarı yürüyüş
2 2.5 lt su herkese hayırlı akşamlar

Çok az yiyorsun sanki bilemedim ama sen biliyosundur illaki :KK66:

Hoşgeldiniz kızlar neler yapıyorsunuz ? uzun zamandır göremedim sizleri. ayrıca teşekkür ederim mirjam :KK66:

öğle patates pek olmamış sanki.

gevreek miii oyy izmiri özledim ben yaaa :mad::mad:

kek, pilav,ekmek hepsi bir arada baya baya olmamış bugün :KK43: yarın daahaa dahaa iyi menü ve spor ile bekliyorum :KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Canım erişte olmamış pek :KK43:

Menüler genel anlamda güzel arada bir kaç cıslar olmasına rağmen, özellikle bu hafta listeye girme şansı olan arkadaşlar daha daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Cıssslarla gelirseniz olmaz ki :KK20::KK20::KK20::KK20: Bu şartlar altında deneme süreniz olur :KK43:
İzmirlimisin kız :p

selaam bende menümü veriyorum. bu arada çeri domatea diye diye canimi cektirdiniz adama zorla aldirdim bu mevsimde

sabah:
1yumurta, buyuk dilim peynir,3 zeytin, 1bardak çay

ara:
badem ve mandalina

öglen:
1kase tarhana corbasi, yarim tabak etli nohut,1kase yogurt ve 2dilim ekmek

ara:
badem ve süt orta sekerli kahve

aksam:
1.5kase tarhana corbasi , 1dilim ekmek 1 mandalina

2.5 olacak su, 1.5mil leslie

Back