Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel geçtii ablam son kaldı artık :KK60: Ay benim düşünceli ablam yaa seni çok seviyorum gerçekten :KK60::KK200: Yok ablam artık diyet yapmıyorum zaten, dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum :KK28: Sadece spor yapmam lazım onu da yarın başlıycam 3 hafta sınavlarıma kadar yapıp sonra zaten dönem bitiyo rahat rahat yaparım :p
Hadi canım geçmiş olsun, yarını da atlat inşallah :))

Güzel geçtii ablam son kaldı artık :KK60: Ay benim düşünceli ablam yaa seni çok seviyorum gerçekten :KK60::KK200: Yok ablam artık diyet yapmıyorum zaten, dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum :KK28: Sadece spor yapmam lazım onu da yarın başlıycam 3 hafta sınavlarıma kadar yapıp sonra zaten dönem bitiyo rahat rahat yaparım :p
Bitanem benim senin gibi akıllı zeki bir kızımız var maşallah seni çok iyi yerlerde görmek istiyorum :nazar::KK60: burda hep okumuş kızlarımız var ınanki hepsiyle gurur duyuyorum seninde güzel yerlerde görmek inş kısmet olur bize o günleride görürüz .

:KK60::KK60:

Hadiiii bitter yedin bari suyu biraz fazla iç o da olmadı spoor :KK11::KK11:

Oyy geçmiş olsun :KK43:

Anaaam böreek miiiii :KK20:

Eveeettt :KK60:

Öğlen biraz fazla olmuş sanki ekmek :KK66:

Ramen nedir ? sporda az olmuş :KK43:

:KK60::KK60:

Offf dibek kahvesininde tadı başka olur ya :KK68::KK68:

Hani spoorr haniiiii :KK67:

Valla spor konusunda hsklisin su normalde 3 içerim rahat ama bu hafta iş yeri çok yoğun

Kızlar ekmek şeker konusunda cok dırdır edip kafanızı şişirdim:)))
Ama işte insan doğru olduğunu düşündüğü şeyi paylaşmak istiyor
Neyse bukadar düşündüklerimi söylemem yeter, artık karısmıyorum
Yeni gelen üye olursa onlara da bir kere karısırım :)))
Hakkınızı helal edin
Hadi öptüm iyi akşamlar :))))
Dip not: menüsünde tatlı ve paketli gıda olan görürsem o zaman kendimi tutamayıp eleştirebilirim haberiniz olsun :)))))

Bana karisabilirsin ;)

Yasom nasılsın, oğlun nasıl, nelrr yapıyorsun:))
Oy oy Callancim hamdolsun iyiyim ama grip fena budadı beni hala sesim çıkmıyor bugünde nobetciyim yarından itibaren izne ayrıldım İstanbula gidecem yeni yıla kadar .Ocak 1 diyete son hız devam start verecem şubatta inş 60 rakamını görürüm.
Kuzun biraz daha iyiymiş çok sevindim okudum ama yazamadım çocuklar hasta olunca evde hayat duruyor benim yerime p kuzuyu:KK60:

Cnm ekmeği sadece sabah yesen, 2 dilin tam buğday
Öğlen mesela hem corba içmişsin, o da karbonhidrat, sonra yanına ekmek yemişsin ve bunların yanına da baklşyat tüketmişsin
Akşam da corba
Nacizhane önerim karatay tipi beslenmen
Bu kadar karbonhidratavalıştırırsan kendini hadi kilo verdin,koruma döneminde ne yapacaksın
Ya hayat ilkesi olarak ekmeği sadece kahvaltıda ye ya da tamamen kes
Tabikş ben karısamam, sadece öneri benimki
ya nohut ekmeksiz yenmiuor ki ama nasil yapsam. normslde ekmeğe hic duskun degilim ama sulu yemek olunca yenmiyor gibi gelio. kendimi yada alistirmam lazim
tsk ederim bu arada

Kizlar ekmek konusunda çok hassas kişilerden biride benim ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum ama ben tatlı sevmem pilav makarna yemesemde olur ve yemiyorumda ama ekmek benim baş tacım o yüzdende bence aebenim dediği gibi gi degeri düşük beslenmek hayatın boyunca sağlık demek

Kizlar ekmek konusunda bende fikrimi söylemek istiyorum. Bu benim icin araştırma konusu oldu resmen .

Ne kadar çok ekmek ,okadar çok acikma
Ekmeksiz doyulmaz diye bir fikir var bizlerde oysaki çok yanlış, yediğimiz yiyeceğin glisemin endeksi ne kadar düşükse okadar çok tok kalırız ,proteinler çok tok tutar ama bende no ekmek diyenlerdenim malesef, ama çok seviyorum ekmeği.

Ben mesela yemekhane de çorba icecegim diye sabah yumurta ve kuru yemis yiyorum yanı hem ekmek hem çorba bırakın aynı ogunde yemeyi aynı günde bile yemiyorum

Oy oy Callancim hamdolsun iyiyim ama grip fena budadı beni hala sesim çıkmıyor bugünde nobetciyim yarından itibaren izne ayrıldım İstanbula gidecem yeni yıla kadar .Ocak 1 diyete son hız devam start verecem şubatta inş 60 rakamını görürüm.
Kuzun biraz daha iyiymiş çok sevindim okudum ama yazamadım çocuklar hasta olunca evde hayat duruyor benim yerime p kuzuyu:KK60:
Hem hasta olup hem nöbet tutmak zor, geçmiş olsun yasom
Hadi yılbaşına kadar güzelce dinlen:))
Kiloyu korumak vermekten daha önemlidir
Zaten diyet konusunda sen cok basarılısın, istersen o 5 kiloyu da verirsin:KK200::KK200:

Kizlar ekmek konusunda bende fikrimi söylemek istiyorum. Bu benim icin araştırma konusu oldu resmen .

Ne kadar çok ekmek ,okadar çok acikma
Ekmeksiz doyulmaz diye bir fikir var bizlerde oysaki çok yanlış, yediğimiz yiyeceğin glisemin endeksi ne kadar düşükse okadar çok tok kalırız ,proteinler çok tok tutar ama bende no ekmek diyenlerdenim malesef, ama çok seviyorum ekmeği.

Ben mesela yemekhane de çorba icecegim diye sabah yumurta ve kuru yemis yiyorum yanı hem ekmek hem çorba bırakın aynı ogunde yemeyi aynı günde bile yemiyorum

bence abartı bu ya , öyle şey mi olur , normal insanız bizde diğer insanlar gibi bu kadar kasmak doğru değil bence, ha sen öyle mutluysan öyle yapacaksın tabi ki canım ama ben kendine haksızlık etiğin kanısındayım o_O

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Günaydın tatlışlar :KK200:,

bugün Çarşamba Cuma'ya 2 gün kala cıss olmasın menülerde :KK20:
vallahi o kadar çok çaba harcadım ki bugün cıs olmasın diye menümü paylaşırken anlatacağım

Kızçeler dün açtım lesie ablamizi 3 mil dedim hedef amanin birden içeri odadan müzik sesleri geliyor bi baktim
Benim oğluşla kociş giymişler atletleri spor yapiyorlar:KK57:
Haydaaa dedim nerden çıkti (benim kociş göbekten oturamaz bile habire yatış pozisyonu)
Kociş=allah allah ya sen yapinca oluyo da ben yapinca mi olmuyo ben de zayifliycam işte
Amanııınnn adam beni kıskanmış gııı:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok hoş

Süpersin kuzucum, bi de fitomilk nedir ben bilmiyorum onu:KK64:

Nanacım senin menün de bi o kadar güzel, bu hafta 1. lik için gün sayıyoruz, bi de benim reglim olmasaydı iyiydi, her yerim şişti, o kadar dikkat etmeme rağmen tuz yememeye yüzükler yine dar geliyo. Yarın en iyisi lapa detoksu yapayım bi ümit işe yarar inş.

Ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah,
2 dilim tam buğday ekmeği,
1 kk peynir, 4-5 yeşil zeytin,
Domates,biber,salatalık
Ara,
Leplebi bi avuç
Öğle,
1 kase ezogelin çorba,
3 köfte (yemeğini yemeden köftelerini yedim)
Salata
Ara,
1 kırmızı elma
Akşam,
1 kase mercimek çorba,
1 tabak sebze yemeği,
Ayran
Su,3 litre (acaba çok mu içiyorum ki vücudum su tutuyo diye düşünüyorum) Spor 40 dakika yürüyüş, yine geç çıktım işten, bugün cezam olan+30 dakikayı tamamlıycam erken çıkıp ama dün bide ev egzersizlerine başladım:KK59:
papatyalar mikemmel zaten :cool::cool::cool:canım fitomilk bi tane bitki karışımından oluşan çay özelliği anne sütünü arttırmak :KK51::KK51::KK51:

eksiklerim ne pericimm. bide emzirdigim icin korkuyorum cok sıkı bisey yapmaya. herkes korkutuo beni. sütun keslir diye
canım süt olacak diye sağlıksız beslenmemeliyiz yeşl yapraklı sebzelerçok süt yapıyor öğünlerinde sebzeyi arttır asla tek tip beslenme(protein diyeti vs gibi) tüm besin grupları her öğünde yeterli miktarlarda tabağında olsun bi de bol su iç dereotu yeşil soğan bulgur pilavı(kararında olmalı tabiki) maydanoz çok tüketme nane de öyle bi de adaçayı sütü kesiyor ımmm bide diyetisyenim bana fitomilk diye bir çay önerdi onun da çok faydasını gördüm bu süt çaylarının bazıları şeker içeriyor onlardan kullanmamaya öze gözter kullanıyorsan bir de tabiki en az 3 lt su iç en önemlisi bu :cool::cool::cool::cool:
Slm kızlar umarım herkes iyidir?
Bu sabah tartildim inş doğrudur D vitamini ise yaradı galiba 64 800 dum ki diyet yapmıyorum artık 15 gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar 64 63 olursam kızlar mezun olmak istiyorum haberiniz olsun.
d vitaminini niye kullanıyorsun cnm

bayılazayım çokkkkk yogun yahu ....

akşama salata kalmış çıkmadan salata yesem az olur degilmi ton balıgıda yokki içine katıp yiyim
peynir varsa peynir yerim artık
güzel olur 10 numara olur peynirli :kk77::kk77:

1 mil yaklaşık 5.6 km demek oluyor devam edersen kasların artar daha kolay kilo verirsin.hemde şekle girersin.
ben 1.4 km diye biliyorum 1 mili ama o_Oo_Oo_O
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik

Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim :KK71:

Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu

Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem

2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil

Severim sizin minicik göbüşlerinizi:KK8:
çok güzel olmuş cnm heleki çikolatalı gofret olmayışı :KK200:afiyet olsun

Bugün ku menüm

Sabah
Ilık suya limon
2 dilim ekmek
6 çeri domates
Biraz peynir

Öğle yemedim sabah geç kalktigim için yok

Ara
Sütlü turk kahvesi tabiki şekersiz :)
3 badem 2 ceviz

Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Mor lahana salatasi

Bugünde karbon olmuş diyebilirsiniz ama evde ne varsa onu pisiriyorum ve özel bir yemek hazırlamak istemiyorum kendime
Her zaman her yerde her şeyi bulamıyoruz çünkü .... İsteğim şu her koşulda ve her zaman az yemek. :KK66:

2 litre su

35 dk plates yaptım
sonunda spora başladım tesvigin için saol perigunlugu perigunlugu sevgili kaptanim

2 bardak lahana suyu icicem
1 porsiyon meyve

Ve bu hafta çikolata hiç yemedim :)

Bu kadarcik :)
canım akşamda yediklerinin hepsi ekmek değişimi hani ne pişircem diye düşünme ama salatayı arttır çorbayı çıkar ya da ne bileyim çorba varsa pilav olmasın bi de öğle olmadığı halde kahvaltıda zayıff kalmış gibi cnm

sabah: 1 haşlanmış yumurta+ 2 dilim ekmek+ 1 dilim peynir+şekersiz çay
ara 1 bardak süt+ elma
öğle: 4 yemek kaşığı yeşil fasulye+salata+ 1dilim ekmek
akşam peynirli yeşil salata+4 kaşık yeşil fasulye
10 bardak su
3 mil leslie
yoğurt kürü(henüz yemedim)
:cool::cool::cool::cool:
çok iyiiyy :nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm ivarı tam buğ ekmek
5 zeytin
2 hş yumurta
5 fındık
maydanoz
ÖĞLE
lorlu salata ayran
1 mercimek köftesi

ARA
1 lorlu börek
5 badem
AKŞAM
közlenmiş patlıcan
salata
ayran
40 45 dk civarı yürüyüş
2 2.5 lt su herkese hayırlı akşamlar
börek:KK12::KK12::KK12:onun dışında herzamanki gibi örnek menü

selaam bende menümü veriyorum. bu arada çeri domatea diye diye canimi cektirdiniz adama zorla aldirdim bu mevsimde

sabah:
1yumurta, buyuk dilim peynir,3 zeytin, 1bardak çay

ara:
badem ve mandalina

öglen:
1kase tarhana corbasi, yarim tabak etli nohut,1kase yogurt ve 2dilim ekmek

ara:
badem ve süt orta sekerli kahve

aksam:
1.5kase tarhana corbasi , 1dilim ekmek 1 mandalina

2.5 olacak su, 1.5mil leslie
öğlen fulll karbonhidrat olmuş 1 dilim olaydı ekmek zaten nohutta çorbada ekmek

Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
2 dilim peynir
1 yumurta
1 domates

Öğle:
1 kase ramen

Akşam:
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Spor:5bin adım
Su:2.5 lt
rameni bilmiyorum ama diğerleri güzel :KK49::KK49:

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
Sabah; 2 tb ekmeği ile sandviç (peynir, domates) ve yeşil çay.
Ara; 2 mandalina (küçük boy), 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk brokoli yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; sade kahve, 1 yeşil elma.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, sebzeli tavuk (³ parçacık et), 1 dlm tb ekmeği ve yeşil salata.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş.
cnm cnm cnm :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

Kızlaar yemeğimi yedim yazayım hemen menümü sonra Callanın attığı belgesele bakıcam bi ;

sabah :
beyaz peynirli sandviç ( çeğrek tam buğday ekmek )

öğlen:
yayla çorbası
tavuk sote
bulgur pilavı

akşam:
2 uskumru ( boyları küçük - fırında )
1 kase salata ( çorba kasesi )
1 dlm tam buğday ekmek
1 bardak mercimek çorbası

su: 2 litre
öğlen yemeğinde miktarları yazmamışsın cnm kararında ise hepsi gayet güzel menü :cool::cool::cool:

Bende menümü yazıyorum :)

Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
2 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay

öğlen:
ton balıklı salata
1 şekersiz çay

akşam:
1 tabak nohut
yoğurt
salata

2 lt su, 30 dk yürüyüş
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Callancım karbonhidrat yememek değil ki mesele sağlıklı karbonhidrat alıyoruz, ben bağımlı olduğumuzu da düşünmek istemiyorum açıkçası, ama alışkanlık olmuş ve bunu değiştiriyoruz, ben karnım zil çala çala kilo vermem callancım o yüzden o 1 dlm buğday ekmeğini de çorbayı da tüketeceğim...
Tamamen kesmenin değil az az yemenin daha doğru bir çözüm olduğunu düşünüyorum kendi açımdan...
ömür boyu akşamları 1 dilim dahi ekmek yemeyeceğim bir hayata inanmıyorum, 6. günüm bugün burada ilk defa bu akşam 1 dlm ekmek yedim pişman da değilim açıkçası ...

attığın belgeseli izliyom bi yandan hala :KK49::KK49:

Asıl ekmeksiz diyet sorun. Heleki obezler için. Günde en az 7 dilm tb ekmeği yenilmeli. Zaten mide kuculuyor. Ayrıca kilo verilince koruma evresinde 1 porsiyon artırılır. Her birey gu de 3 öğün meyve de yemeli. Sonra başka yerde ekmek yersen kilo alırsın. Ayrıca 7 dlm ekmek yiyen zor 8.dilimi yer. Ama ekmek yemeyen biri elbet bi yerde yemek isteyecek, buda o a kilo verecek. Belli ki pek fazla kilon yok. Burada 80 üzeri olanlar, daha önemlisi obez olanlar var. Biride benim. İlk baş ekmek yemiyordum. Ama sonra doktora gittiğimde kendime zarar vermekten öteye gitmedigimi anladım. Ekmek yemeyerek kilo veriyordum. Ama ekmek yiyerekte çok rahat kilo veriyorum. Sadece kısa vadeli dusunmeyin. Bunun ilerki zamanları da var. Bir de lütfen sadece kendi uzerinizden yola çıkmayın. Yoksa sizi dinleyip kilo veren insanlari en fazla 3 sene sonra yine burada olmasını sağlayabilirsiniz.
ekmek konusunda bu fikirlere katılıp hem dkan hem karatay diyeti yapmış biri olarak hayatım boyunca ekmeksiz yaşayacağım (pirinçsiz patatessiz ) gibi bir fikre inanmıyorum :KK51::KK51::KK51:

Menümü yazayım bende,

Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet+1 kk peynir+1 ymk kaşıgı lor+1 domates+1 salatalık

Öğlen: 1 kaseden az şehriye çorbası+2 ymk kaşıgı yogurt+ 1 küçük tabak salata+ 2 parça mücver

Ara: 1 yeşil elma+1 ymk kaşıgı kadar nesfit mısır gevreği

Akşam: 4 ymk kaşıgı kapuska+1 kase yogurt+1 ymk kaşıgı taze fasulye+az salata

Su: 3 lt bulurum.
Spor: daha yapmadım ama en az 30 dk yaparım.
güzel olmuş menün cnm o zaman pazartesi jillian başlasııınnnnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hem hasta olup hem nöbet tutmak zor, geçmiş olsun yasom
Hadi yılbaşına kadar güzelce dinlen:))
Kiloyu korumak vermekten daha önemlidir
Zaten diyet konusunda sen cok basarılısın, istersen o 5 kiloyu da verirsin:KK200::KK200:
İnşallah verebilirim Callancim bugün gene iyiyim cumartesi berbatim ve nobetciydim o gün mahvoldum.

Kizlar ekmek konusunda çok hassas kişilerden biride benim ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum ama ben tatlı sevmem pilav makarna yemesemde olur ve yemiyorumda ama ekmek benim baş tacım o yüzdende bence aebenim dediği gibi gi degeri düşük beslenmek hayatın boyunca sağlık demek
Evet kesinlikle glisemik indeksinin düşük olması cok önemli
Zaten bizim sorunumuz basit karbonhidratlarla yoksa komleks olanlar tabiki sağlıklı,diyete uygun.
Diyetimize ömür boyu dikkat etmeliyiz, ağzımızdan giren her lokmanın vücuda etkisi var.
Ben aslında her şeyden az az yiyebilen ,dengeli beslenen insanları cok taktir ediyorum
Sadece benim gibi sıkıntı streste karbonhidratı deli gibi yiyen, ekmeğe tatlıya saldıran birinin,yani azaltması mümkün olmayan biri için kesmenin daha kolay olduğunu düşünüyorum,bunu ifade etmeye çalışmıştım işin özünde :)))

bence abartı bu ya , öyle şey mi olur , normal insanız bizde diğer insanlar gibi bu kadar kasmak doğru değil bence, ha sen öyle mutluysan öyle yapacaksın tabi ki canım ama ben kendine haksızlık etiğin kanısındayım o_O

Pko hastasiyim ne zaman ekmek yesem yanlarim çıkıyor o yüzden kasiyorum yapcak bişiy yok çok cnm çekerse bir dlm yiyorum yinede

gelelim benim menüme

sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez dereotu roka domates lahana

ara: 2 mandalina 1 fitomilk

öğlen: 1 közlenmiş patlıcan 2 yeşil biber 1 kırmızı biber 1 kepçe yeşil mercimk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tt ekmek

ara: 10 badem 7 kuru üzüm 1 bardak süt

akşam: sebzeli tavuk (2 köfte tavuğu 2 domates bir biber 1 minik patataes) 5 incecik yaprak sarma

ara: 1 kivi yarım mandalina

akşam misafirlikteydim menüde tavuk pilav yaprak sarma kuru dolma börek vardı çayın yanında un kurabiyesi ıslak kek baklava vardı ve ben tadlarına bile bakmadım

su: 1.5 falan oldu bugün :KK43::KK43:içcem içebildiğim kadar yatana kadar

spor: şu paylaştığınız zumbanın 30 dksı gerisine gücüm yetmedi :KK76::KK76::KK76::KK76:

Back
X