- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimoooo süpersin kuzuuu![]()
Kız sen film deme! Aklıma love rosie yı soktun. Telefondan hâlâ izliyemiyorum! Hepsi virüslü müdür nedir
Bu senin ilk haftan mı
ben kendi adıma ilk haftam olduğu için çok heyecanlıyım![]()
Offffff taş olmuşEki Görüntüle 1721185
Kizlaar suna bakiinn
Cnm sadece eksikliklerşmizde eşitiz derken ne demel istiyorsun :)))Ay utandırdın beni ablamÇok teşekkür ederim
![]()
Arkadaşlar kendime kocaman bîr alkış istiyorum.. Bugün kızımın okulda yerli malı kutlaması vardı, annelerle. Pastalar, börekler, kekler , kurabiyeler..... Herşey vardı... Herkes tabaklarını tepeleme doldurdu. Ama ben hiç bir şey YEMEDİM. Sadece iki bardak çay içtim( şekersiz) . Önceden olsa ohoooo... Hiç affetmezdim. Hatta gözüme o kadar tuhaf göründüki, hamurişlerini silip süpüren veliler.
Arkadaşlar bu sizin sayenizde, teşekkürler. Kocaman öpüyorum hepinizi![]()
Yarın cuma hazır mıyız çıtırlar :)))))
Bende iyiyim canım sağol :) sık sık gel yaa özletme kendinimerhaba canım iyiyim sen nasılsın evet yoktum bayadır
Aaaaaaaa spor yok diyo bidee ama neyseki 40 dl yürüyüş demişsin :))perigunlugu ben bugün de spor yapamadım , babam evde anneannem evde sağolsunlar
ama akşam yürüyüşe çıkıcam bi 40 dk falan![]()
Ne yapsam bilemedim valla yarın bakıcaz artıkya doğru diyosunvallahi laf etmeye yüzüm yok
ben cezama razıyım
zaten her gün kızıyorum kendime, yumuş yumuş oldun da ne oldu diyorum
![]()
Menü güzel olmuşşu yürüyüşte olursa tamamdorkızlar menümü yazayım :
Sabah: 12 de kalktım zaten
2 mandalina
1 elma
yeşil çay
1 saat sonra acıktım
2 dlm tb ekmek
2 yumurta
light beyaz peynir biraz
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase buğday kepekli yoğurt
1 kase brokoli
ara :
türk kahvesi
perşembe akşamı malum ben erken kapattım dükkanı bugün
karnımda şiş zaten
su: 2 litre olur yatana kadar
spor :![]()
Bugün a101 gelmiş. Ben de 2 paket aldım kahvaltı lar için.Ben 1 kase yogurt içine 1 ymk kaşıgı katıp yiyorum, eğer bana uygun yemek yoksa ya da kahvaltılarda.Nare83 unda dediği gibi sabahları krep yapabilirsin. İnternette çok güzel tarifler var bir bak istersen
7 otlu çaydan içtim bende bugün tadı çok yumuşak ve çok güzel gerçektensabah:1 yumurta + 2 dilim ekmek+şekersiz çay + 1çay kaşığı bal
ara: 1 bardak karışık (kendim sıktım) meyve suyu
ara 1 bardak süt
akşam: 2 dilim ekmek+4 minik köfte +4 yemek kaşığı fasulye
ara : yoğurt kürü+ 7 otlu çay( henüz yemedim)
yarını iple çekiyorum![]()
Kuru fasulyeye bayılırım var yaaaa ama sulu olmayacak fazla yoğun olacak birazKorktunuz demiiii bu benim sizinle tanışmadan önce ki menülerime bir örnek arada bunlara baklavalar börekler çikolatalarda eşlik ederdi inanin eksigi var fazlasi yok
Bugünku menüm
Sabah
2 çeri domates
Salatalik
Peynir
2 zeytin
2 haşlanmis yumurta
1 tane ceviz
Ara
Geç kahvalti yaptim ara yok
Öğle
Sebze ćorbasi
Yogurt
Ara
Zencefilli çay
Elma
Akşam
4 kaşık etlikurufasulye
Yogurt
Salata
2.5 litre su
Leslie göbek egzersizleri yapcam
Bi de sonra belki damlasakizli türk kahvesi içerim
Su ne alemde ? Spor olaydı belki akşamı götürürdün dicem ama o da yokSlm kızlar bugün yatili misafiri var o yüzden çok giremeyebilrim yarın çok güzel olur herkes için inşallah
Sabah 1 yumurta 1 kk örgü peynir domates roka dereotu 5 zeytin 2 dilim TT ekmek
Ara 1 Mandalina
Öğlen 2 közlenmiş patlıcan 1 kase yoğurt 2 dilim TT ekmek
Ara 15 tane falan antep fıstığı
Aksam 2 parça tavuk göğsü 1 tane içli köfte 2 bardak ayran 4 tane yaprak sarma
Ara 1 bardak sütlü kahve 20 gr kuru üzüm
Aksam fazla oldu maalesef keşke tartilmasaydim bu gün tartılıp kilo veremedim diye düşününce insan kendini kontrolde daha çok zorlanıyor
Ebru şallıyı bi ara deneyeyim dedim kadın baktım yapıyo bu ne ya çok basit dedim sonra kendim yapınca zor durdum yarıda bıraktım Demekki büyük konuşmicakmışımsabah: yarım litre ılık limonlu su
1 küçük salatalık yarım domates 1 KK yağsız kuru tulum .1 kk yarısı süzme peynir 2 zeytin yarım dilim t.b ekmeği 1 t k. tahin pekmez
Ara:1 mandalina
öğle: 2 tabak haşlama kemik ve suyu( dünkü yemek) yarım dilim tm buğday ekmegi 2 kaşık yoğurt
( saat 3 gibi yiyebildim)
Akşam yok ( meyve yiyecegim biraz)
Spor : ebru salli plates 3 k ve 20 dakika tempolu yuruyus
su: 2 .5 litre
yarın tartı günü olduğu için biraz pro beslendim okula götürdüğüm tavuğumuda yoğunluktan unutmuşum yemeyi
menümü veriyorum
SABAH
2 HŞ yumurta
lor
ÖĞLE
2 3 tane kuru üzüm
1 bardak ayran
AKŞAM
tavuk yoğurt
35 dk civarı yürüyüş 2 lt civarı su dahaa içerim inşallah hayırlı akşamlar sevgili takımım
Mayonez biraz fazla yağlı değil mi keşke o olmayaymışMenumm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dlm kaşar,2 burgu peynir
6 zeytin
Limonlu maydanoz
1 dlm TB ekmeği
Öğlen
Yarim kase mercimek çorba
2 baget,az mayonezli lahana salatası
1 tane patatesli tavuklu kroket
Akşam
1 kase yoğurt
10-15 siyah kuru üzüm
,
20 dk yuruyus, 3 lt su
Mayonez biraz fazla yağlı değil mi keşke o olmayaymış![]()
elifim geçmiş olsun bende aynıyım sesim erkek sesiÖzledim abla ben de seni
Çocuklar iyi çok şükür ama ben şifayı kapmışım, palyaço burun oldum :)
Dün akşam da teyzem felç geçirmiş ona moralim bozuk. Şükür ki durumu iyiymiş şimdi. Beyin damarında tıkanıklık varmış. Hayır olsun hep bir hastalıkla uğraşıyoruz bu dönem
oy oy kuzum benim hala benim korkularımla yaşıyon canım benimGünaydııın. Tabiiyasom7272 ablam kızmasın not düşeyim 8'de kalktım. valla uyumadım bu saate kadar
Tartıya şöööle bi çıktım da çıkmaz olaydım. 64.8 kg olmuşum
Neyse moral bozmak yok. bu sene hem kpss hem okul dersleri hem de iş epey yoğun geçiyor. eskisi kadar sık giremesem de buralardayımm artık