Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyyy ağlamayı kes ve ona ne kaybettiğini göstermek için totonu kaldır. Bitti diye ağlayan kızları gerçekten sevmiyorum! Zayıfla ve onu mağlup et! Önüne bin tane erkek gelmezse ben daha birşey bilmiyorum!
Teşekkür ederim ablam. Yani ortamı görmeliydin. Kendimi tuttuysam bura sayesinde.canım sümbül kardeşim kutlarım okulda öyle durumlarla mende çok karşılaşıyorum atlatınca zafer kazanmış komutan gibi mutlu oluyorum tekrar tebrikler
elimizden geleni yaptık canım yarına ALLAH kerim
Yat uyu tatlım. Yeni gün yeni hayat. Hickimse için kendini üzme. Hayatta en çok kendine değer ver. Allah tan her zaman hayirlisi için dua et.Kızlar ben hiç iyi değilim..
toparlanıcam.
bir anlık yıkılmayla gofretlere koştuğum için özür dilerim.
siz olmasanız şu an dünyaları yemiştim daha..
tutuyorum kendimi...
yarın yeni bir gün inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz.
ben baya ağladım gözlerim falan acıyo yatmaya çalışcam
Motive etmeye çalışıyoz çiklota yeme diye aman hıhhnana dövüş mü yapıyoz annem
o da üzüldü , o da çok kötü oldu başka seçeneğimiz kalmadı 8 aydır görüşemiyoruz kızlar ve plan bile kuramıyoruz...
çok zor çok![]()
Aynen öyle valla bu konuda eşinle kesinlikle aynı durumdayızTabi kanki o dönem burada takiliyordum yine
Ayipsin kuzu ya ezer geçeriz bunlari
İnsanoglu iste nekadar elde edersen et daha fazlasini istiyorsun
Daha geçen gün ev hanimi olan komşumun üzerinde polo gördum eşime koştum suna bak ya kadin ev de oturuyo arabasi var polo giyiyo falan diye dertlendim
Adamcagiz yazik peşimde dolaniyo sana polo dan bisiler alalim diye nasil vicdan azabi cektim anlatamam
Insanin yaptigi en kötü şey içine atmaktir
Olay ani patlayip birakacaksin yoksa maalesef sen ona nokta koymadikca o seni mahvedecek
Nefsinle savaşma o herseyi ister sen onu da yola getirmeyi bilirsin ben inaniyorum
perigunlugu
Kuzucan ben cok az calistim onda da kendim yedim
Ama sana eşimden örnek vereyim
Biz evlenmeden önce evin elektrik su telefon mutfak erzagi kardeşinin okul masrafi falan hep bu karsilamis yani kendine bisi kalmamis
Butun maasi eve getirip birakiyormus kendi istedikce ona harçlik veriyorlarmis
Tabi biz evlendigimizde 5 kuruş parasi yoktu cebin de hala cok kizgin ailesine
Bende aynı fikirdeyimBen evliyim ama iş yerindeki bekar kızların idaresi kendi ellerinde ve bir miktar yardım ediyorlar eve
hem püre hem pilav olmamış pekKızlar menüm
Doğum günü yemekliymis aynı zaman da bu süper oldu :)
Sabah geç kalktim yine
Ilık suya limon
1 tane küçük akıtma(krep)
Domates peynir
Öğle yok haliyle
Akşam
1 tavuk but
2 yk pilav
3 yk patates püre
3 yk taş kebap
Salata
1 yk rus salatası ( merak ettim de Rusya da rus salatasını)
Pastadan sadece 1 çay kaşığı tattım
1 kuru incir
4 badem
Şekersiz çay
2 bardak lahana suyu
2 litre su
35 dk plates
Bu kadar
Aaaaa kekin ucundan almış ucundanbende menümü veriyorum kizlar. ins azicikta oksa vermisimdir. heyecan yaptim.
sabah:
1yumurta,1buyuk dilim peynir, 3marul yapragi,4 çeri donates,2 dilim tam bugday ekmek
ara: kahve günümüz vardi. kekin ucundan azicik aldim, ve orta seker kahve
öğlen; etli nohut, 1kase yogurt, 1dilim ekmek
ara:1avuc badem ve 1 mandalina 1brd süt
aksam: karnabahar haslamasi (ilk kez) yogurtlu incir yarim ceviz
35 dk leslie. 2 lt su
not: esim 55kilooda kilo almak icin ugrasiyor. bende ona kek yaptim. muhtesem gorunuyordu ama tadina bile bakmadım. sanirim.bu sefer kararliym
![]()
Tabiiki bende asla destek olmayayım hepsi bana kalsın demiyorum, aksine evde en büyük yükü almaya da razıyım ama yeterli kontrolü bende olsun hesabımı bileyim ona göre hareket edeyim diyorum ama maalesf olmuyor.perigunlugu canm bu ara da bnm aileme bnm parami hiç bizamn kontrol etmediler bn üniversite okurken atandim okulu bitirmek için 6 ay erzurum trabzon git gel yaptım ailemede yardım ettim tabi ama kendi ihtiyaçlarını hallettikten sonra ki 3 tane kardeşim.daha okuyor daha çok onlar için ve annem babam hala uzulur bize gönderdin parani hep diye ama ailenin karışmaması tarftariyim bnde sana bırakılması gerektiğini düşünüyorum
Kızlar ben hiç iyi değilim..
toparlanıcam.
bir anlık yıkılmayla gofretlere koştuğum için özür dilerim.
siz olmasanız şu an dünyaları yemiştim daha..
tutuyorum kendimi...
yarın yeni bir gün inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz.
ben baya ağladım gözlerim falan acıyo yatmaya çalışcam
Sus yaa deme öylee bende yapmak istiyorummmmmperigunlugu vallahi ben para konusunda fikri olan ama uygulamaya geçemeyen biriyim. Hep niyetim para biriktirmek ama henüz başaramadım :) Eve katkıma gelince, belirli şeylerin alışverişini ben yapıyorum. Mesela temizlik ürünlerinin hepsini ben alırım illla. birde peynir ve yoğurt gibi süt ürünlerine takıntım olduğu için onlarıda ben alırım. onun dışında deli gibi alışverişe para yatırıyorum. en sevdiğim şey :) birde kozmetik her ay rahat maaşımın yarısını bunlara harcıyorum ne yazık ki :/
Aynen öyle valla bu konuda eşinle kesinlikle aynı durumdayız
Bende aynı fikirdeyim
hem püre hem pilav olmamış pek
Aaaaa kekin ucundan almış ucundan
Tabiiki bende asla destek olmayayım hepsi bana kalsın demiyorum, aksine evde en büyük yükü almaya da razıyım ama yeterli kontrolü bende olsun hesabımı bileyim ona göre hareket edeyim diyorum ama maalesf olmuyor.
Sebep her ne olursa olsun hiç kimse gözyaşına değmez![]()
Ayneen öyle canımperigunlugu bunu yazacağını biliyordum bende yerken aynı şeyi düşündüm ama ne zamandır cnm pure istiyordu. Pilavda böyle tavuğa sarılmış değişikti tavuğu yiyip pilavı ayırmak ayıp olur diye yedik. Saol cnm bnm.mesajlardan anladigima gore hem çalışıp hem okuyorsun herhalde. Allah kolaylık versin cnm.
Sus yaa deme öylee bende yapmak istiyorummmmm![]()