Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Asagidaki komsu misir patlatiyor nasil koktu ya canim çekti
Hain komşu

bu hafta da patlamış mısır mı olcan sen :KK45::KK45::KK45:

Kızlar bi ciss yaptım 1 lokma esimin pogacasindan isirdim. Ama cnm çok çekti :KK70:

ya bence 1 ısırık alıp bırakmak alkışlanacak birşey benim tam tersi helal olsun diyesim geliyo :KK45:

Yeni eve geldim, bu hafta diğer gruplarda gerçekten iyi yüzdeler var haliyle bizim ki onların yanında pek iç açıcı olmuyor. Hepimizin sorunları, yükümlülükleri var bunlar için kimseyi suçlayamam ama burası bir yarışma ise ve bu yarışmanın kuralları kabul edilip, listeye giriliyorsa buna göre davranmak gerekir. Diyeti kendimiz için yapıyoruz ama listede ki yüzdeler tüm takımı, cuma yarışmasını etkiliyor. Sadece biraz daha hassasiyet rica ediyorum. Her hafta kilo veremeyiz elbette ama hiçbir problem olmadığı halde kilo veremediysek, eksimiz de azalma varsa ya da artı çıkmışsak bir önceki haftanın menülerine bir bakmak lazım, bir yerde yanlışlık var demektir. Kişisel bir şey değil bu sözlerim lütfen kimse alınmasın, darılmaca gücenmece yok :KK12: Sadece tekrar hatırlatmak istedim :KK15:

ayy bebiş bişi sorcam deneme süresi ne kadar yaa ?
ben ne zaman girebilcem :KK45:

Cnm sadece eksikliklerşmizde eşitiz derken ne demel istiyorsun :)))
Felsefik kuzu seniii
Bir de görüntü resmin bana halka gibi bir korku filmini hatırlatıyor:)))))
Ahahaa ben böyle ilginç resimleri seviyorum abla o yüzden tumblrdan fln buluyorum :KK24::p Bu söz Azra Kohen- Fi kitabının başlangıç sözü :KK28: Yanii biraz da kitapla bağlantılı aslında gerçekten beğendim bu sözü :KK66: Çünkü herkese göre farklı bir anlam çıkarılabilecek bir söz :-)

Noluyooo nerde 7. Takım ruhu yaaaa 5. Olduk diye sevinicez nerdeyseeee :KK11: bu hafta çoook daha sıkı devam ediyoruz lütfeeen. Hepinizde yapabilecek insanlarsınız.
Ahh M mutlu91 artı gelmeni hiç beklemiyordum gerçekten lütfen bu hafta daha daha sıkı bir şekilde bekliyorum seni çok az geliyorsun.

Listeye girmek isteyen bakın bir çok arkadaşımız var hepinizi birden alma şansımız maalesef yok çünkü sayıyı aşmış oluyoruz bu durumda. Lütfen listedeki arkadaşlar daha çok dikkat bekliyorum sizden özellikle cuma bildirimleri çok önemli ;) bakın listeye girmeyi bekleyen bir çok arkadaşımız var:KK50::KK50::KK50::KK50:

Ablam bugün menün az geldi gözüme iyisin değil mi? Bu arada sabah ki kilon için tebrik ederim harikasın :KK9:

Ablam akşam yemek neden yemedin sen, öğlen de gayet iyi bence. Bu gün ne güzel kilo vermişsin öyle sen :KK60: hedefe yürümüyor resmen koşuyorsun :KK49:

fa

fatmanurum gün içinde yeşillik tüketmemişsin. onun dışında çok iyi :)

canlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım

Listeye girmek isteyen bakın bir çok arkadaşımız var hepinizi birden alma şansımız maalesef yok çünkü sayıyı aşmış oluyoruz bu durumda. Lütfen listedeki arkadaşlar daha çok dikkat bekliyorum sizden özellikle cuma bildirimleri çok önemli :KK66: bakın listeye girmeyi bekleyen bir çok arkadaşımız var:KK50::KK50::KK50::KK50:

ayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr :KK49::KK49::KK200:
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ? o_O

ahhh ahhh bende görebilecek miyim acaba 6 'lı rakamlar şöyle, 60-61 kilo :))
Şu an kaç kilosun bilmiyorum. Aslında önemi de yok. 80 kgla zayıflamaya karar verdim. İzne ayrılmasaydım herhalde mezun olmuştum. Sen yeter ki elinden geleni yap. Gerisi gerçekten çorap söküğü gibi geliyor. Senin 60 kilonu burda birlikte kutlarız :KK60::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ben de menü paylaşmak istiyorum. Ama tam bi düzen oturtamadım. İzne ayrılınca herkeste mi böyle oluyor acaba?
Şöyle bi hesapladım da eylül başında izne ayrılmışım. 3 aydan fazla olmuş 2,5 kg almışım. Nerdeyse hiç spor yapmadım ve bayağı yedim. Yine iyi çok almamışım.
Şimdi toparlanmam lazım. 58'e de bişey kalmadıııı. Periciğime katılıyorum 7. takım biraz sessizleşmiş sanki. Neyse toparlarız biz. Öpüyorum hepinizi. İyi geceleeer:KK200:

ben de menü paylaşmak istiyorum. Ama tam bi düzen oturtamadım. İzne ayrılınca herkeste mi böyle oluyor acaba?
Şöyle bi hesapladım da eylül başında izne ayrılmışım. 3 aydan fazla olmuş 2,5 kg almışım. Nerdeyse hiç spor yapmadım ve bayağı yedim. Yine iyi çok almamışım.
Şimdi toparlanmam lazım. 58'e de bişey kalmadıııı. Periciğime katılıyorum 7. takım biraz sessizleşmiş sanki. Neyse toparlarız biz. Öpüyorum hepinizi. İyi geceleeer:KK200:
hayriş bende 58 emi çeksem kriterimi:KK70::KK70::KK70: bakarmısın bendeki kıskançlığa:KK70:hayriş kaç kilo olursa bende o kiloda olacam:cool::cool: kiminle aşık atıyosam:110:

Back
X