Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhh ahhh bende görebilecek miyim acaba 6 'lı rakamlar şöyle, 60-61 kilo :))
denizim buraya geldiğimde 80 kiloydum listedeki herkes 60lı kilolarda kendimi çok kötü hisetmiştim yok diyodum ben o kiloya gelebilecemmi acaba biraz sabır edersen olur hiç merak etme bak kaç aydırda kilo veremiyorum buna rağmen hiç pes etmedim ve 1yıla yaklaştı subatta 1yıl olacak diyete başlayalı buraya martta geldim gerçide.

ayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr :KK49::KK49::KK200:
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ? o_O
Kuzu üye sayımız azdı, sizin geldiğiniz dönem çok üye çağırdık. Çünkü şöyle bir durum var mesela 3 hafta deneme süresi dolan ama listeye alınmayan üye olabiliyor kilo veremediği için ya da denemede ki üye takıma geliyor 2 gün sonra yok olabiliyor. Listedekiler izne ayrılabiliyor gibi gibi. Biz şanslıyız ki çağırdığımız üyelerin nerdeyse tamamı kaldı.

Canlarım işte ki bilgisayar da kaldı hazırladığım çiçekler listem bu nedenle paylaşamadım bu akşam, yarın sabah paylaşırım. Birde haftasonu evde olmayacağım, takıma çok gelemeyebilirim. İyi geceler :KK200::KK15:

İyi geceler hanımlar bi kaç gündür kötü zor günler geçiriyorum ondan size fazla katılamıyorum menümü veriyim

Öğlen
1 yumurta
2 dilim peynir
1 havuç
2 bardak çay
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 elma
1 bardak süt

Akşam
1 büyük kase haşlanmış tavuk yoğurt ve yeşillikli salata
1 kase tarhana çorbası

3 litre su 1 saat yürüyüş

ayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr :KK49::KK49::KK200:
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ? o_O
Ay cnm bir çok insan deneme sürecini geçemiyor, ondan fazla üye almak mantıklı, bir süre sonra listede cok az kişi kalıyor olabilir

Bu saatte ne yapıyorum tabiki bebek sallıyorum :))
Dün kuruyemişe elveda dedim artık, okadar yedim ki şu an hisettiğim Tek şey vicdan azabı
Artık hedefe kitleneceğim inşallah
Dünkü menüm çok kötü perigünlüğü
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Su 2lt

Dünkü menümü vereyim ;

Sabah 2 diilim tt ekmekle peynirli tost, çay

Ara; 1 mandalina

Öğle; 6 tane küçük kabak çiçeği dolması( bir tanesi yarım kaşık kadar), 4 kaşık yoğurt

Ara ; 2 mandalina

Akşam; 3 kaşık güveç, salata

Ara ; 2 bardak çay

Su; 1,5 litre
Spor; leslie. 3 mil( 45 dk)

canlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım
çok geçmiş olsun fatmanurum. soğuk algınlığın en iyi besini zencefil zerdeçal. sabah aç karna 1 çay kaşığı balla yut ya da salatalarına ekle. çok iyi geldiğini görürsün. tabii herhangi bir ilaç kullanmıyorsan ve özel bir hastalığın yoksa kullan canım

Canlarım işte ki bilgisayar da kaldı hazırladığım çiçekler listem bu nedenle paylaşamadım bu akşam, yarın sabah paylaşırım. Birde haftasonu evde olmayacağım, takıma çok gelemeyebilirim. İyi geceler :KK200::KK15:
bence önümüzdeki cuma alabilir kaptan bizi motivasyonum düşecek yoksa

Kuzu üye sayımız azdı, sizin geldiğiniz dönem çok üye çağırdık. Çünkü şöyle bir durum var mesela 3 hafta deneme süresi dolan ama listeye alınmayan üye olabiliyor kilo veremediği için ya da denemede ki üye takıma geliyor 2 gün sonra yok olabiliyor. Listedekiler izne ayrılabiliyor gibi gibi. Biz şanslıyız ki çağırdığımız üyelerin nerdeyse tamamı kaldı.
ben deneme listesinde bile yokum daha :KK34::KK34::KK34::KK34:

Bu saatte ne yapıyorum tabiki bebek sallıyorum :))
Dün kuruyemişe elveda dedim artık, okadar yedim ki şu an hisettiğim Tek şey vicdan azabı
Artık hedefe kitleneceğim inşallah
Dünkü menüm çok kötü perigünlüğü
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Su 2lt
veda etme azalt metabolizmanı hızlandırıyor ve çok faydalı

Back
X