Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

veda etme azalt metabolizmanı hızlandırıyor ve çok faydalı
Bu saatte ne yapıyorum tabiki bebek sallıyorum :))
Dün kuruyemişe elveda dedim artık, okadar yedim ki şu an hisettiğim Tek şey vicdan azabı
Artık hedefe kitleneceğim inşallah
Dünkü menüm çok kötü perigünlüğü
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Su 2lt
Kolay gelsin cnm. Uyku problemli çocuk zor benimki biraz düzene girdi sukur . martta 3 yaşını dolduracak. Ama çocukla birlikte iyi spor yapıyorsun masaallah. Tebrik ederim cnm

Aynı boydayız abla. Çok birşey kalmamış hedefine verirsin en yakın zamanda.
Sahi biz kısa sayılıyoruz dimi yaa o_O
reyhancım yani türk kadını olarak normaliz ama:KK70: acık daha uzun olaydık iyiydi.:KK70: bu arada denemede bile değilim demişsin burda başladığın gün denemedesin demek

index.php

canlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım
Geçmiş olsun cnm. Bende salata için usendigim zamanlar için mor lahana atiyorum dolaba. Öneririm tatlım. Ortaboy lahanayı ince ince kiyip içine 3 ortaboy limon ve biraz tuz kutup iyice yoguruyorum sonra bir kaseye koyup kapağı kapatıp dolaba. Yeniden önce alt üst yapıp bazen üzerine sadece zeytinyağ gezdirip bazen de havuç da rendeleyip tuketiyoruz pratik oluyor. Yeşil salatamada katiyorum.

reyhancım yani türk kadını olarak normaliz ama:KK70: acık daha uzun olaydık iyiydi.:KK70: bu arada denemede bile değilim demişsin burda başladığın gün denemedesin demek

index.php

kızlar ben birşey düzelteyim , buraya geldiğimde 90 demiştim perşembe günü ama tahmini rakamdı o, cuma günü 91.4 çıktım geçen, bu hafta 87.8 çıkmama çok şaşırdım, en az 2 kilo falan bekliyordum da bu kadar değil..
ama 90la başlamadım

index.php
Denemedekilerin sadece 8 tanesi listeye girebilir
Elimi cabuk tutayım da listeye ben gireyim :)))))))

Kızlar listede olmak iyi bir şey tabi ama listenin sorumluluğu var
Sizin veremediğiniz her kilo gruba zarar veriyor
Emek verdiği halde kilo veremeyenler hariç, listedeki adamın kilo verememek gibi bir lüksü olamaz
Listeyr girdiniz mi öyrle ayrılmak yok, diyelim ki izne ayrıldınız ,listenin ortalaması düşüyor, diyelim ki bildirim yapmadınız yine listenin puanı düşüyor
Bunları niye anlatıyorum, listenin ciddiyetini idrak edelim diye
Listeye girdikten sonra ciddi bir sorumluluğun bizi beklediğini bilelim diye
Bazı arkadaşlar Listeye girdikten sonra bildirim yapmayabiliyor, o arkadaşlar hepimizi çok üzüyor, burada verilen emeklere haksızlık ediyorlar

Günaydınlar :KK200: Bugün çok yoğunum öğlen arkadaşlarımla buluşup kuaföre gidicez, ordan annesi bizii partiye bırakıcak. Annemlerde izin verdi tanıyolar çünkü akşam 4 kız arkadaşımda kalıcaz kızlar gecesi bir nevii :KK49::KK54: Ayy partide olmasını gerçekten istediğim şeyler var inşallah günüm çok güzel geçer yaa :KK68:

çok geçmiş olsun fatmacım:KK200:

çokkk teşekkürler canım:KK200:

çok geçmiş olsun fatmanurum. soğuk algınlığın en iyi besini zencefil zerdeçal. sabah aç karna 1 çay kaşığı balla yut ya da salatalarına ekle. çok iyi geldiğini görürsün. tabii herhangi bir ilaç kullanmıyorsan ve özel bir hastalığın yoksa kullan canım

zencefil kullanıyorum canım aklımda olsun çoooook teşekkür ederim canım :KK50::KK19:

Geçmiş olsun cnm. Bende salata için usendigim zamanlar için mor lahana atiyorum dolaba. Öneririm tatlım. Ortaboy lahanayı ince ince kiyip içine 3 ortaboy limon ve biraz tuz kutup iyice yoguruyorum sonra bir kaseye koyup kapağı kapatıp dolaba. Yeniden önce alt üst yapıp bazen üzerine sadece zeytinyağ gezdirip bazen de havuç da rendeleyip tuketiyoruz pratik oluyor. Yeşil salatamada katiyorum.

en yakın zamanda yapmaya çalışacağim çook teşekkür ederim:KK19::KK50:

güya tatildeyim kocaman bir ev temizlenecek çoçukların okul hazırlıkları yapılacak küçük oğlan tepemde ilgi bekliyor
bugün halsizim diye toplantımada gidemedim
geçmişi yeni okudum
HERKESE MUTLU HUZURLU GAYRETLİ SAĞLIKLI BİR HAFTA SONU DİLİYORUM
tüm işi olan arkadaşlarıma kolay gelsin banada

Back
X