- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaazzz mııııııııı :)Günaydın güzeller hayırlı kandiller
Nasıl gidiyo takımda kilo vermeler yeni haberler var mı ben yokkene hamile kalanlar oldumu![]()
Gecenin 2 sinde ayva yemek de nesi? Daha hafif bir şey yeseydin en azından ki bence hiçbirşey yenmemeli@Makbule007 evet canım bundan sonra cuma sadece.
Selinanya kız çok keyfimi kaçırdı şu karnımın şişliği ya
![]()
Kesinlikle plates gibi zor değil ki platesten çok daha etkili.bende burda ogrendim leslieyi ve 1haftadir masallah her gece yapiyorum. plates gibi de zor degil
fen bilgisi ogretmenligi canim. insallah Allah isteyen herkese nasip etsin iui bi4 puanıkpss'ye hazırlanıyorum canımcım.
bence cok iyi bi menu
waaaaooooww 88 coook iyi bi puan, alanın neydi canım?
ayvada ne var kızzGecenin 2 sinde ayva yemek de nesi? Daha hafif bir şey yeseydin en azından ki bence hiçbirşey yenmemeli
Kesinlikle plates gibi zor değil ki platesten çok daha etkili.
Çok fazla tüketilmemesi lazım diye biliyorum, yerken farketmiyoruz ama 100 gr 60 kalori falan. Birde vucutta su tutumunu artırıp, kabız yapıcı etkisi var diye biliyorum. Aslında ayvadan ziyade o saatte bir şeyler yememelisinayvada ne var kızz![]()
Kandil bugun cnm agla dua et, iyi gelirBöyle bir gerginim, mutsuzum, ağlayacak gibiyim falanadetim hep erken gelir bu ay gecikince bünyem şaştı resmen, ağrım da var zaten offfff
Ne çok şikayet ediyorum di mi![]()
Mukemmeliyetci insanlardan bahsediyorsunYa bu herseyi mükemmel yaptigini zannedip
Akil vermeye calisan bunu yaparken de insani renci de edenler var ya onlara bagirmak istiyorum
"Sizden nefret ediyoruuuuuummmmmm"
Çok fazla tüketilmemesi lazım diye biliyorum, yerken farketmiyoruz ama 100 gr 60 kalori falan. Birde vucutta su tutumunu artırıp, kabız yapıcı etkisi var diye biliyorum. Aslında ayvadan ziyade o saatte bir şeyler yememelisin
Evet canım 2 yıllık evliyim çocuk istiyorum doktor tüp bebek dedi ve onun için Zayıflamam lazım.inşallah tupe gerek kalmadn kilo verince ve uyguladığım kurlerle hamile kalabilirimBen onları yapıyorum epey rahatlattı zaten o egzersizler ile agrilarim dindi. Allahim önce sağlık versin. İman kuvvetiyle birlikte hepimize inşaallah. Sen evli miydin. Cnm takım biraz kalabalık doğru düzgün kimseyi bilemiyorum şuan da.
Olur mu canım çok güzel şeyler soylemissin. Mükemmeliyet insanlar hakkında söylediklerine katılıyorum. Burada birsürü arkadaşız ve herkesin farklı bir hayatı ve hayat görüşü var.bunlari okumak çok hoşuma gidiyor benim.Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Belki motivasyonu dusuruyorumdur
Soz kpnusmak yok artik :))))
Kendi kilo vermeme ve listeye odaklanacagim
Sevgiyle kalin :))))
Ben artık ikiz olabileceğimiz konusunda şüphelere düştümBöyle bir gerginim, mutsuzum, ağlayacak gibiyim falanadetim hep erken gelir bu ay gecikince bünyem şaştı resmen, ağrım da var zaten offfff
Ne çok şikayet ediyorum di mi![]()
Eki Görüntüle 1724891
Yunan tanrilarindan inşaat tanrisi AMELOS
Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Belki motivasyonu dusuruyorumdur
Soz kpnusmak yok artik :))))
Kendi kilo vermeme ve listeye odaklanacagim
Sevgiyle kalin :))))