Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

IMG-20151216-WA0004.webp

Ya bu herseyi mükemmel yaptigini zannedip
Akil vermeye calisan bunu yaparken de insani renci de edenler var ya onlara bagirmak istiyorum
"Sizden nefret ediyoruuuuuummmmmm"
Mukemmeliyetci insanlardan bahsediyorsun
Mukemmek evleri, mukemmel arabalari oksun isterler, evleri tertemiz olsun, hic bir esya eksiksiz olmasin,son model olsun
Mukemmel cocuklari olsun, cok calissinlar, doktor muhendis olsunlar, ayni zamanda bakimli ve guzel olsunlar
Organizasyonlar kusursuz olsun
Vs vs vs
Ama unuttuklari bir sey var, insan kusurlu bir varlik!!!
Bu tarz insanlari ben de hic cekemiyorum, senin evin tertemiz diye ben de oyle olmak zorunda degilim, senin sikici esya muhabbetini dinlemek zorunda degilim, mukemmel tatilinin her ayrintisi bilmek, yaptigin tatliyi herkesin ne kadar begendigini duymak zorunda degilim. Sen cok caliskan okabilirsin, alninin akiyla cok yuksek mevkilere gelmis olabilirsin ama bazi seyler nasiptir, insanin calisip cabalamasi bile nasiptiozetle ben de bir cok insan gibi mukemmeliyetci insanlara tahammul edemiyorum...

Çok fazla tüketilmemesi lazım diye biliyorum, yerken farketmiyoruz ama 100 gr 60 kalori falan. Birde vucutta su tutumunu artırıp, kabız yapıcı etkisi var diye biliyorum. Aslında ayvadan ziyade o saatte bir şeyler yememelisin

ayyy ayda yılda bir bişey yiyoz :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
:63::63::63::63::63::63::63::63:

o değilde ben kendimi cumaya kadar turbo moda aldım mümkün oldğunca sıvı beslencem akşamları sadece yoğurt, salı çarş ve perş yani 3 gün detoks gibi birşey olcak, bu ne biçim menü demeyin :KK45::KK45::KK45::KK45:

Ben onları yapıyorum epey rahatlattı zaten o egzersizler ile agrilarim dindi. Allahim önce sağlık versin. İman kuvvetiyle birlikte hepimize inşaallah. Sen evli miydin. Cnm takım biraz kalabalık doğru düzgün kimseyi bilemiyorum şuan da.
Evet canım 2 yıllık evliyim çocuk istiyorum doktor tüp bebek dedi ve onun için Zayıflamam lazım.inşallah tupe gerek kalmadn kilo verince ve uyguladığım kurlerle hamile kalabilirim

Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Belki motivasyonu dusuruyorumdur
Soz kpnusmak yok artik :))))
Kendi kilo vermeme ve listeye odaklanacagim
Sevgiyle kalin :))))

Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Olur mu canım çok güzel şeyler soylemissin. Mükemmeliyet insanlar hakkında söylediklerine katılıyorum. Burada birsürü arkadaşız ve herkesin farklı bir hayatı ve hayat görüşü var.bunlari okumak çok hoşuma gidiyor benim.

Böyle bir gerginim, mutsuzum, ağlayacak gibiyim falan :KK43: adetim hep erken gelir bu ay gecikince bünyem şaştı resmen, ağrım da var zaten offfff :mad::mad::mad:

Ne çok şikayet ediyorum di mi :cry:
Ben artık ikiz olabileceğimiz konusunda şüphelere düştüm :KK70::KK70::KK70::KK70: ama tek bir fark var ben dün regl oldum o ilk kanı gördükten sonra bi rahatlama geldi :KK70::KK70::KK70::KK70: gayet mutlu neşeli devam ettim, sanki bir önceki gün kavga eden ben değilmişim gibi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1724891
Yunan tanrilarindan inşaat tanrisi AMELOS
:KK70::KK70::KK70: kız Allah seni ne etmesin ya :KK60::KK60:

Yok canım olur mu öyle şey ;) herkesin doğrusu elbette değişebilir biz ise birbirimize doğrularımızı paylaşıyoruz ;) Bilgi paylaşarak çoğalır ;) ama illaki rahatsız olan olursa "arkadaşım senin yorumların bana doğru gelmiyor" der ve ona yorum yapmazsın, gerçi sanmıyorum kimsenin böyle diyeceğini de ;)

Back
X