Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar, evet dün akşam düşündüm düşündüm hopp tüm sıkıntılarımı uçurdum, kendimi ferahlattım. Ederi kadar değer en güzeli. Geçmiş geçmiş de kalmalı, iyisi de kötüsü de doğrusu da yanlışı da benim seçimimdi. Ve seçimlerimden pişman olmamalıyım. Yaşamadığım için pişman olmaktansa yaşadıklarım için mutlu olmayı tercih ediyorum. Bende böyleyim sonuna kadar gitmeden peşini bırakmıyorum işte.

Kizlar yeni bir kavram var,biliyorsunuzdur mutlaka TOFI
"Thin On The Outside, Fat Inside", "Dışarıdan Zayıf İçeriden Şişman”
Yani o cok ozendigimiz hamburger menuleri tatlilari mideye indiren ama kilolu gozukmeyen arkadaslar iceriden obez olabilir!!!
Bunlarin hastalik riski obezlerle ayniymis
Yani sagliksiz beslenip zatif kalanlara belki de uzulmeliyiz

Günaydın kızlar, evet dün akşam düşündüm düşündüm hopp tüm sıkıntılarımı uçurdum, kendimi ferahlattım. Ederi kadar değer en güzeli. Geçmiş geçmiş de kalmalı, iyisi de kötüsü de doğrusu da yanlışı da benim seçimimdi. Ve seçimlerimden pişman olmamalıyım. Yaşamadığım için pişman olmaktansa yaşadıklarım için mutlu olmayı tercih ediyorum. Bende böyleyim sonuna kadar gitmeden peşini bırakmıyorum işte.
Heeeeh şöyyleeeee :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Kizlar yeni bir kavram var,biliyorsunuzdur mutlaka TOFI
"Thin On The Outside, Fat Inside", "Dışarıdan Zayıf İçeriden Şişman”
Yani o cok ozendigimiz hamburger menuleri tatlilari mideye indiren ama kilolu gozukmeyen arkadaslar iceriden obez olabilir!!!
Bunlarin hastalik riski obezlerle ayniymis
Yani sagliksiz beslenip zatif kalanlara belki de uzulmeliyiz
Kesinlikle her daim zayıflık sağlıklı olmak demek değildir ;)

Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle oldu :KK49: Bakalım bu hafta hangi grup 1. olacak :KK49:

Sümbüller : Antepia27 Antepia27 - @Makbule007 - shadelima shadelima
Menekşeler: @Nisaca - @Melininannesi15 - @reyhan 2004
Papatyalar: N Nana - @koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - Selinanya Selinanya - @mutlu91
Karanfiller: @melike06 - perigunlugu perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - C CallanPinckney - @denizkizi_88
Kasımpatılar: kvrck kvrck - kelebek19 kelebek19 - kuzularinannesi kuzularinannesi

Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen :KK39: @Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha. :KK43:
kvrck kvrck kelebek19 kelebek19 sevgili kasımpatılar neler yapıyorsunuz? Hiç demiyorsunuz bu kız ne menü veriyor ne bizim menülere yorum yapıyor acep nerde diye? Böyle yapıyorsam bilin ki kaçamak yapıyorumdur, lütfen yapışın yakama
Bir de birbirimizi tanıyamadık henüz. Kızlar bilir birine adıyla hitap etmiyorsam bir türlü adapte olamıyorum. Önce kendimi tanıtayım geç de olsa tanışalım: adım elif 31 yaşındayım, 39 ve 17 aylık 2 oğlum var. Gıda mühendisiyim ama çalışmıyorum 2,5 yıldır evdeyim

sahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay

aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
:KK43:
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
Seni pişici seni :KK72:

Günaydin gençler

I Iremoz02 kuzucum cok cok cok gecmis olsun benim oglan dogdugundan beri 20 gun hasta 10 gun iyidir kusmalar ishaller atesler alerji ne ararsan var
Suan 3 yasinda cok sukur doktorumuzu bulduk son zamanlarda cok iyi ama o 3 sene ne cektim bir ben bir allah bilir
Doktorumuzun soyledigi tek sey
Cocuk yemek istemiyorsa yedirme vucut kendine uygun olmayan birseyi atmaya calisiyordur birak kussun ve rahatlasin merak etme hicbir cocuk acliktan ölmez bunlari ogretti doktorumuz bir faydasi olur insaallah

Selinanya Selinanya oh be silkelen ve kendine gel kuzucan aferin sana

kuzularinannesi kuzularinannesi canim kasimpatim benim ya hafta sonu yatili misafirlerim geliyor temizlik is guc kafa bi milyon inan bana gozume takilanlara yaziyorum ama dikkatli inceleyemedim grubu seni öpüyore

C CallanPinckney muhtesem bilgiler sag ol

Hep sağlıklı beslenme sonucu bunlar, ağır spor yapmadım :KK48: teşekkürler :KK200:

Veririz veririz :KK68: koyda gorsunler nasıl çıtır olduğunu :KK30:
nanacım foto na baktım, gayet fark edilir derecede vermişsin kilonu, özellikle üst bölgen kiloluymuş ve o bölgen baya incelmiş, boyun kaç bilmiyorum ama bi 15 kg daha verirsen fıstık kız olursun:KK200:

nanacım foto na baktım, gayet fark edilir derecede vermişsin kilonu, özellikle üst bölgen kiloluymuş ve o bölgen baya incelmiş, boyun kaç bilmiyorum ama bi 15 kg daha verirsen fıstık kız olursun:KK200:
Evet canım, ust bölgem daha kilolu o_O boyum 168, en az gene 22 kilo vermen gerek ki normal kategorisine gireyim.

Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksin
Bir arastirma dinlemistim, kilolularin cogu gece uyumayan insanlarmis
Bir de saglik icin de iyi degil, growth hormon, melatonin bu hormonlari sasirtiyorsun,uykuda saligilanmalari gerekiyor, gece uyumamak hastalik nedeni

canım yapıcaksın ediceksin demekle olmuyor benim uyku düzenim normaldi, bu aralar canım çok sıkkın ve uykum gelmiyor, yapabilecğeim hiçbirşey yok şu an

Back
X