C
CallanPinckney
olabilir canım.mantıklı yoksa ipin ucu kaçıyor . ama şuan bi patanede oturuyorum dışarısı çok soğuk otobüsün gelmesine 15 dakika var çok güzel pogacalar börekler kokuyor sıcacık ama bn sadece 1 fincan çay ictim bu kadar irade sahip olupda hala nasıl veremedim onu anlmaiyorum
Canım daha işin basındasın
Böyle yaparak sabrını tüketiyorsun, kilo vermek uzun bir sürec
Tartının ne gösterdiğinin bir önemi yok, önemli olan o iradeyi gösterip devamlı olabilmek
Her şeyin az da oksa devamlı olanı makbuldür
Haftanın bir gunu 5 saat spor yapıp diğer günlerinde yapmamanın anlamı olmaz mesela, anlamlı olan 5 gün 30 dakika spordur..gibi örnekler verilebilir...diyette de böyle, bir gunluk gösterilen iradenin anlamı yok
Bir gün hiçbir şey yememek cok anlamsız, önemli olan aylar boyunca sağlıklı beslenmek
Hem o poğaçaları yememek de büyük zevk veriyor insana, sn güçlüsün demekki karşı koyabiliyorsun
Bir de hafif açlığın verdiği hafiflik, açkken uyuyamıyırsun bile,sabah erken kalkıyorsun, daha dinç oluyorsun
Öğlen ağır yemek yesen uykun geliyordu ama artık böyle bir şey söz konusu değil
İnsan dışarıda hem şişman olup hem de cok ve kontrolsüz yiyen insna görünce üzülüyor
Cünkü hepimiz o dönemlerden geçtik
O sınırsız yediğiz dönemler öz saygımızı kaybettiğimiz , kendizden nefret ettiğimiz vakitler
Oysa dışarıda pasta tabağını reddeden kilolu birini gördüğünde, karşında iradeli ve geleceği olan bir kadın görüyorsun, güclü bir kadın görüyorsun
Ben acıkcası pastaymış börekmiş nutellaymış kızartmaymış bunlara çöp yemek olarak bakıyorum,yemesen senin için daha şifalı
Vucudumuzu dinleyrlim ona eziyet etmeyelim, tüm gün bizim zevk iöin yediklerimizi sindirmekle uğrasmasın
Hem en cok midemiz calışacağına beyniniz calışşsın, akşam hafif mideyle oturup kitap okumanın zevkini hiçbir yiyecek veremez
Cumaları tartıda gördüğün o rakamlardan dolayı duyduğun mutluluğu, eşinin seni daha cok beğenmesini, artık o minik renkli iç çamasırların, o taytların sende de güzel durmasını , hiçbir yemek bu tadı veremez
Bir süre sonra spor da cok mutlu ediyor insanı
Yani hafif altif bir hayatı löp löp yiyip depo yapıp,uyuşuk olduğumuz hayata değişmem