Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nasılsın canım aslında perim bir yardımcıda seni yapmalı daha çok seni aramızda görmemiz için:KK48:

canım zaman zaman menimde içimde sıkıntım olur yürüyüş çok iyi geliyor imkanın varsa dışarı çık antepte hava gnlük güneşlik kendimi dışarlara atasım geliyor ama işe gidecm inşallah:KK54:
benimde mesaim 2de bitiyo çıkıcam bende dışarda biraz hava alsam harika gelecek. aslında sabah çok enerjiktim ama bir anda düştü enerjim ne oldu anlamadım bende :(
arkdaşlar sabh bşy yıyemedım şuan cok acım ama yemktte makrna vardı yemedım bırı bena dur desıun bugun cok yoruldum ve yorgunlukla bsyşyler yıyesım gelıyor
Eeee sabah birşey yememişsin tabiiki acıkmışsındır :KK20:
bende kendimi hiç aç hissetmiyorum zaten daha yeni kalktım ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, evde tam buğday ekmek de kalmamış kepekli gevrek de kalmamış ne güzel değil mi :KK54::KK54:
:KK70::KK70::KK70:

Slm arkadaslar bende yarisa katilmak istiyorum yardimci olurmusunuz bana
Merhaba ;) canım takımımız şuan baya dolu listeye alabilmem baya uzun sürebilir ;) bunun için ben listeye girmek istiyorum illaki dersen katılmak isteyenler topiğine yazabilirsin uygun olan bir takım çağırır seni ;) ama dersen ki önemli değil motivasyon yeter bana listede olmasamda olur ;) o zaman hoşgeldin ;)

perigunlugu perigunlugu canım otobuse yetışecegım dıye cımam gerktı hazırlayıp yıyemedım ballı süt içtim sonra bıyerde oturdm otobus belerkn ıkı bardk çay içtim ama öglede fazla yemedım Allah tan 1 dılım ekmek yedım dayanmayıp

ya kızlar takım olarak motivasyon düşmüş sanki neden bu kadar ayrıntılara gidiyoruz anlamıyorum ?

sağlıklı besleniyoruz ve illa ki kilo vereceğiz ha bu hafta ha haftaya , bende bir an önce incelmek istiyorum ama bunun böyle olmayacağını biliyorum ve bu beklenti yanlış bence. ben bu hafta 85leri göreceğim diye çok kendimi bunalttım ve bence o yüzden bu hafta az verdim, dün 87.2 mi neydim ki tartım da bozuldu zaten , kendimizi bunalttıktan sonra böyle bir yolda olmanın ne anlamı var kızlar ?
herşey sağlık ve mutluluk için değil mi ?
burada bulunma sebebiniz kendinize çok değer vermeniz değil mi?
e o zaman lütfen kilolu halinizi de sevin ve değer verin, zayıflama sürecinde kendinize yok olması gereken bir böcek muamelesi yaparak değil, değişim ve sağlığa yürüyen bir beden olarak bakın...
şurada ki bütün bayanlar kaç kilo olursa olsun güzel ve özel, hepimiz birileri için değerliyiz, koşturuyoruz, aramızda bekar çalışanlar, anneler var, kilo zaten gidecek olan şey, haydı toparlanın kızlar, sarılın kendinize :KK54::KK54::KK54::KK54:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

CNM sen tatlıdan vazgeçmiyor sonra çok abarttigini düşünüyorsan diyetime bi küçük keyifli bişi ekleyebilirsin böylece yoksunluk yasamazsin mesela 1 tk tahin pekmez gibi ne biliyim 2 kare bitter gibi
Evet cnm haklisin bitter zaten favorim.hergun yiyebilir miyim peki haftada 1-2 kez mi

ya kızlar takım olarak motivasyon düşmüş sanki neden bu kadar ayrıntılara gidiyoruz anlamıyorum ?

sağlıklı besleniyoruz ve illa ki kilo vereceğiz ha bu hafta ha haftaya , bende bir an önce incelmek istiyorum ama bunun böyle olmayacağını biliyorum ve bu beklenti yanlış bence. ben bu hafta 85leri göreceğim diye çok kendimi bunalttım ve bence o yüzden bu hafta az verdim, dün 87.2 mi neydim ki tartım da bozuldu zaten , kendimizi bunalttıktan sonra böyle bir yolda olmanın ne anlamı var kızlar ?
e o zaman lütfen kilolu halinizi de sevin ve değer verin, zayıflama sürecinde kendinize yok olması gereken bir böcek muamelesi yaparak değil, değişim ve sağlığa yürüyen bir beden olarak bakın...
şurada ki bütün bayanlar kaç kilo olursa olsun güzel ve özel, hepimiz birileri için değerliyiz, koşturuyoruz, aramızda bekar çalışanlar, anneler var, kilo zaten gidecek olan şey, haydı toparlanın kızlar, sarılın kendinize :KK54::KK54::KK54::KK54:
Çok haklisin cnm. Tabiki hedeflerimiz olacak ama yapmamız gerekeni yapalım bazen 2 kilo bazen belki 100 gr önemli olan kilo gitsin az ya da çok . :KK19:

@obur kedi canım çok haklısın bunlar tam bnm bugunku halıme geldı ama bnde istiyorum kı vereyım kılo ve takımın başarılı olsun evet herzamn herşey istedgmz gıbı olmuyor zamanla vereecegız kıloları ınşallah vermedım dıye kafama takmamaya calısacagm buarada ben adette olamıyorum duzensız onun şışlıgı ve ateş basması fln gıbı rahatsızlıkları başladı üstüne kabızlık bu hafta vbekledıgım gıbı olmadı mesela 1 bucuk aya yaklaştı adet olmayalı

Ayneeen öyle canım ;)

nasılsın canım aslında perim bir yardımcıda seni yapmalı daha çok seni aramızda görmemiz için:KK48:

canım zaman zaman menimde içimde sıkıntım olur yürüyüş çok iyi geliyor imkanın varsa dışarı çık antepte hava gnlük güneşlik kendimi dışarlara atasım geliyor ama işe gidecm inşallah:KK54:
çok sık geleceğim de, canım diyete başlayamıyorum bir türlü, her akşam bir bahane ile yiyorum ve çok kilo aldım :(

kızlar sizlre bir sorum olcak ?
tartım kesinlikle bozulmuş.
maaşı alınca alıcam tartıyı..
ama ayda 1 kere tartılma gibi bir planım var... (deneyeceğim )
eğer böyle yaparsam burda sizinle olmamda bir sakıncası olur mu ?

kızlar sizlre bir sorum olcak ?
tartım kesinlikle bozulmuş.
maaşı alınca alıcam tartıyı..
ama ayda 1 kere tartılma gibi bir planım var... (deneyeceğim )
eğer böyle yaparsam burda sizinle olmamda bir sakıncası olur mu ?
Tabiiki bir sakınca olmaz sadece listelere giremezsin o kadar ;)

Valla iç güveysinden hallice desem yeridir :) genelde insanlar kendilerindeki eksiklikleri çok kolay kolay itiraf edemezler ama ben söylüyorum. "DENGESİZİM" :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şuan mesela hiç bir sebep yokken sıkıntılıyım gibi his var içimde halbuki hiç bişi yok :KK70:

Sen nasılsın :KK66:
bizim oralarda senin durumuna bir laf söylerler de unuttum şimdi, cuk oturan bi sözdü, :KK70::KK70:

bende iyiyim canım, diyet moduna girmeye çalışıyorum aylardır,:confused:

Valla iç güveysinden hallice desem yeridir :) genelde insanlar kendilerindeki eksiklikleri çok kolay kolay itiraf edemezler ama ben söylüyorum. "DENGESİZİM" :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şuan mesela hiç bir sebep yokken sıkıntılıyım gibi his var içimde halbuki hiç bişi yok :KK70:

Sen nasılsın :KK66:

:KK70::KK70: Kızz bu sıkıntılar senden bana, benden sana gezip duruyor. Neyse ki ikimize birden yüklenmiyorlar :-)

Selam kızlar
Eskiler gerçektende çok azalmış @aeben @yasom7272 damı gelemiyo ne?
@asfarovski canım kaçıncı haftadasın neler hissediyorsun Selinanya Selinanya sen kaç yaşındaydın abla dedin kendimi yaşlı hissettim valla:p
:KK70:
Ayy bilemedim ki öyle abla dedim ama 24 yaşındayım :KK48: Demesem daha mı iyidi :confused:

Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak :KK49:

İyi günler hanımlar bugün güzel bişey yaptım hava güneşli diye her zaman yürüyüş yaptığım stadyuma giderken kızımı ana kucagıyla yanıma aldım hem yürüyüş hem kızımı taşımak Cidde'n cok ter döktürdü eminimki hem bebişimle vakit geçirip hemde spor yapmak gerçekten çok güzel :21:

Cutemom007 Cutemom007 @CallanPinckney canlarim çok sagolun ama irade konusunda bir günlük için demedim bunyila girdiğinde zamn çok iradeli ve kendime elimden geldiğince hakim.olabiliyorum sukur yanında kefir goturuyorum ama kayısı yok malesefe bugün biraz daha dikkat edecgm.yediklerime tabi ama hastanede ne kdr olursa aksmmicin de karnibahar yoğurt goturuyorum . duphalac şurubu almak uzun zamndr aklimda canm bağırsakların.bu seferde sürekli ona alisr diye korkuyorum kilomuda yarın bidaha tartilip oyle yazacağım inşallah bundan sonraki haftalr için daha iyi olur umarım zaten hormonlardaki sıkıntıdan kilo vermem yavaş ilerliyor üstüne bide almamak.için elimden geleni yapıyorum yapmaya devam edecgm
inşallah düzelir cnm kabızlık zor iyi bilirim

İştah kontrolü için, listeme ekledi diyetisyenim. Tabi öncesinde sorgu sual yaptı, ilaçlarla ilgili.
himmmm anladım cnm kullan bakalım neler olacak ama ilk defa duyuyorum bende sorayım diyetisyene içecek gibi farklı olabilir yemeğin yanında

çok doğru çokHoppaHoppaHoppa

Evet cnm haklisin bitter zaten favorim.hergun yiyebilir miyim peki haftada 1-2 kez mi
cnm yani her gün tüketmek iyi olmaz ama kendini durduramadığın zamanlarda sıkıp sıkıp gidip dünyayı yiyeceğine iki kare bitter yesen kazasız belasız atlatmiş olursun
Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak :KK49:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X