- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Bana doğum kontrol hapı veriyorlardı abla bsy sorabilirmihim yaşın kaç abla ?Antepia27
43 yaşındayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doğum kontrol hapı veriyorlardı abla bsy sorabilirmihim yaşın kaç abla ?Antepia27
Abla menapoz başlangıcı olmasın bi tahlil fln yaptr derim bazen bu yaşlarda olabiliyor43 yaşındayım canım
Fatmacim geçmiş olsun 20 gündür adetsin ve doktora gitmedinmi aşkolsun hemen doktora lutfentekrar bütün arkadaşları kutlarım kendimi değil fakat çok güzel bir ortalamamız olmuş belkide kıl payı 1. kaçırdık bu hafta sonu bir iki kaçamağim oldu o yüzden kendimi hiç affetmiyorum belki yapmasaydım daha çok verebilirdim
neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım
20 gündür yoğun bir şekilde devam edem reglim hem halsizleştirdi meni hem daha gergin hissediyorum en yakın zamanda gidicem artık bi kadın doğuma sağlıkçı arkadaşlar burda olsalardı ne güzel olurdu
Evet menapoz baslangıcı olabilirAbla menapoz başlangıcı olmasın bi tahlil fln yaptr derim bazen bu yaşlarda olabiliyor
Şşşşş.. Sözün bittiği yerdeyiz..
![]()
Abla menapoz başlangıcı olmasın bi tahlil fln yaptr derim bazen bu yaşlarda olabiliyor
Aynaya bakınca bende sasiyorum, demekki öyle oluyormusuzkilolu insanlarda hep mi çok güzel olur arkadaş![]()
İhmal etme abla kanaman oldukça kansızlık artar oda çok sıkıntı çok yasadigm icin bilirim . kadın doğum hastanesinde olduğum için bizede kemi dansitometriye mamografiye geliyor hastalar menopoz başlangıcı olanların belirtileri arasında ve ortalama yaşlar bu yaslarcanım menimde aklıma geldi annemde 38 yaşında girmişti hafta içi birgün gideceğim inşallah
İyi akşamlarHerkes çok güzel kilo vermiş hepinizi kutlarım
Ben bu hafta ne yazık ki sabitim ama haftaya çok daha güzel bir sonuç alıcam inşallah
Yarın ve pazar günü deneme sınavlarım var bu akşam azıcık film keyfi yapıyorum
American Horror Story 5.sezona başladıııım korka korka izliyorum
![]()
bugün ki menüm
sabah: şekersiz çay 1 yumurta kibrit kutusu peynir+bir dilim ekmek
ara :ıhlamur
öğle: salata+ haşlanmış tavuk
ara. taze sıkılmış meyve suyu
akşam: peynirli ve 4 tane cevizden yeşil salata yağsız+ayran
ara:beyaz çay
spor 30 dk zumba
su 10 bardak
sabah 12 de 1bir parça biraz büyük tulum peyniri 1 dilim küçük kaşar peynir 1 t k ezme 1 yumurta haşlanmış maydonoz yeşil soğan üzerine3 zeytin minik bi lokma katmer
ara saat 2 gibi : 4 5 tane kuru kayısı 2 tane incir azcik kuru yemis
Aksam:4 y.k bulgur pilavı 2 y k patates yemeği 2 yk et kavurma 2 yk salata 1 bardak ayran
Spor 200 iP atladim
su sanırım 2 ye yaklaştım yatmaya 2. 5 olur
İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah ve öğlen
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
3 bardak çay
Ara
1 bardak süt
5 6 badem
Akşam
Yarım büyük balık ızgara
Salata
Ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt
3 litre su suan 2 yatana kadar 3 olur
2 saat yürüyüş
iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
peynir
5 6 zeytin
ARA
1 elma 5 fındık
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1.5 Kase yuvarlama
yeşillik
1 tam buğ ekmek
2 lt civarı su hayırlı akşamlar çok halsizdim yürüyemedim
Ben tam onu yazackatim ablacim bn ni kacirdim yoksa diyeArkadaşlar, 2. Yardımcı açıklandı mı? Bakalım tahminim tuttu mu?
Geçmişi biraz okudum ama göremedim birşey.Ben tam onu yazackatim ablacim bn ni kacirdim yoksa diye