- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Ozaman kaptanimiza çağrı yapalımGeçmişi biraz okudum ama göremedim birşey.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman kaptanimiza çağrı yapalımGeçmişi biraz okudum ama göremedim birşey.
@obur kedi cancan napiyon be ya nasılsın keyfin nasıl![]()
Sanada ablahayırlı geceler arkadaşlar
Bnde aynı canım yorgunum Yatiyorum ma uykum gelmedi henüzehh ,şte annem yorgunum biraz sen nasılsın caneem
Farkettim zaten canım sen hafta içi sık gelemesende muhakkak bildirim yapardınBu aradaperigunlugu Ablam bildirimi hiç aksatmadan hep sabah yapardım ama bu sabah annemin şarjı bitmiş alarm çalmadı geç uyandım kahvaltı bile yapamadım
O yüzden böyle oldu kusura bakma
![]()
Vaaay anasını yaa ne güzel hakmış öyleBanane küstüm işte ben hamile yim benim herşeye hakkım varya çok özlüyorum sizi tuhaf bir duygusal oldum iyice
Gel-gitli bu abla yaAyyy fatmam bana niye küstün kuzumm?
Kuzum iyiyim diziye daldım, tek kiralık aşkı izliyorum daSelinanya kuzum napiyosun bu haftaki çiçek grublarimiz ne zaman yapılacak acaba bide ben denemedekiler grubundamiyim yoksa nerdeyim ?
Dünkü yoğun nobetten sonra hala kendime gelemedim bide yatılı misafirim var Kusura bakma bu ne sorumsuzluk deme
![]()
Yani hani önümüzdeki cuma 1 ocak yılbaşı tatili ya, diyorlarki o gün tatil diye perşembe günü bildirimleri yapalım yada bir sonraki cuma günü bildirim yapalım 2 haftalık liste oluşturalım (2 etap birleşmiş oluyor)Etaplar birleştirilsin derken canm anlayamadım
Ömerin gözlerini devirerek bakışına bitiyorum yaKuzum iyiyim diziye daldım, tek kiralık aşkı izliyorum daSen nasıl oldun yorgun olduğunu bildiğimden birşey demiyorum
yarın halledicem çiçek gruplarımızı da, bu arada sen hala denemedekilerdesin fıstığım, bu hafta biraz az kilo verince alamadık listeye
Ama zaten çok kaldı hedefine listeye girmeden mezun yapıcaz seni
Evettt![]()
Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +1
2) Etaplar birleştirilsin.
Sizler ne düşünüyorsunuzherkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum
en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım
![]()
Ömerin gözlerini devirerek bakışına bitiyorum ya![]()
Offff ayneeen yaaaaaaaaaaaaaEvet birde böyle yandan gülüyor yazaten sakallı olması bana yetiyor
![]()