Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hangi doktora gitsem sıkıntı yok deyip gonderiodu canımm. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım. . Sen de hsg denio o filme . Çektir derim. Tupler kapalı mi açık mi baktır. Bi de eşinde gitsin kontrole
Bizde ikimzdede ve prolem hsg bnde cekiyorum rontgnteknisyeniym bzde tüp bebek asamasina geldik yaza yptrcz ocakta hsg cktrcem

Dun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafeler ;) takvimler ;) erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die.;) "Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam ;)
Kuzuların anası elif de gulce istemis ama hep oğlan olmuş. Ben de düşünüyorum aslında çok hoşuma gidiyor. Valla bilemedim simdi ama benim adam kız olursa emira diyor

Selam canlar yazamiyorum kusura bakmayin annişler biz oglusumun adini dogduktan 1 ay sonra koyabildik hep bi karmasa vardi bebek diye seviyorduk:KK48:

Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Valla kizmayin ama cok canim cekti küçük parmagimin tirnagi kadar tereyag 1 tatli kasigi bal misafirlerim getirmis yedim napiyim
Sekersiz cay

Ara elma portakal

Öğle 2 kasik makarna :KK51::KK51::KK51:
Yogurt

Akşam
Salata yogurt 2 kasik kabak yemegi

2 lt su
4 saat yuruyus

Selinanya Selinanya kuzummm caniiiimmm bebegimmm bitaneemmmm cok tesekkur ederim
Ugrasmaniza layik bir yarismaci olucam
7 li rakamlari gormek pek bi hosuma gitti

iyi geceler menümü veriyorum
SABAH
2 DLM CİVAARI EKMEK
peynir
5 6 zeytin
ARA
1 elma
5 fındık
ÖĞLE
1 2 tane mercimek köftesi
salata
yeşillik
AKŞAM
1 kase mercimek çorba
1kase yoğurt
ARA
biraz çerez
20 dk civarı yürüyüş
1 1.5lt civarı su

Selam canlar yazamiyorum kusura bakmayin annişler biz oglusumun adini dogduktan 1 ay sonra koyabildik hep bi karmasa vardi bebek diye seviyorduk:KK48:

Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Valla kizmayin ama cok canim cekti küçük parmagimin tirnagi kadar tereyag 1 tatli kasigi bal misafirlerim getirmis yedim napiyim
Sekersiz cay

Ara elma portakal

Öğle 2 kasik makarna :KK51::KK51::KK51:
Yogurt

Akşam
Salata yogurt 2 kasik kabak yemegi

2 lt su
4 saat yuruyus

Selinanya Selinanya kuzummm caniiiimmm bebegimmm bitaneemmmm cok tesekkur ederim
Ugrasmaniza layik bir yarismaci olucam
7 li rakamlari gormek pek bi hosuma gitti
tereyagından birşey olmaz ablam ya :KK15:

bu arada Gizem ile kafamız karıştı çünkü izne ayrıldığında, ayrılış kilona dönmede listeye giremiyorsun eğer sende de öyle olacaksa 70,8 ile ayrılmışsın bu kiloya gelmeden listeye alamayız. Ben yeniyim ya daha yönetim işinde kafam karıştı :KK43:

canım çok sıkkın regli sanıyorum ama sanki bir damarım sürekli kanıyor 20 21 gündür pazartesi inşallah sabah ilk işim bu
hayırlı gecdeler
Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattı

tereyagından birşey olmaz ablam ya :KK15:

bu arada Gizem ile kafamız karıştı çünkü izne ayrıldığında, ayrılış kilona dönmede listeye giremiyorsun eğer sende de öyle olacaksa 70,8 ile ayrılmışsın bu kiloya gelmeden listeye alamayız. Ben yeniyim ya daha yönetim işinde kafam karıştı :KK43:

Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattı

aldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
Umarım hepiniz iyisinizdir tatlı hatunlar
:KK200:
2015'in sonuna doğru yaklaşırken kendimi hem bu topiğin hem de diyet aleminin yüz karası olarak ilan ediyorum. :)))

2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama adına diyet diyesim gelmiyor çünkü ters tepiyor ve daha çok yiyorum.

Bugünün ve dünün menüsünü buraya da kopyalayayım :)

Dün
Kahvaltı;
1 yumurta, zeytin, salatalık

Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata

Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su

Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği

Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp

Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su

:KK68:

Hayırlı günler sevgili takımım. Herkese tatil ama ben çalışıyorum sabahtan beri.evde eşimle kızıma bol cisli bi kahvaltı hazırladım. Ama ben yemedim.simdi de okulda veli toplantısı var.bogazim kurudu konuşmaktan. Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin. Utanıyorum durumu kötü olan çocukların velisi ile görüsürken. Yazık yüz ifadeleri çok mahzun oluyor.
hiç sorma cnm bi sorun çıktığında velilere konuşmaktan bende çok rahatsız oluyorum çok uzuluyorlar gercwkten ama çocukların napacagi hiç belli olmuyor zaman kötü şimdilerde

Sevgiki arkadaşlar. 1 buçuk ay olacak hala adet olmadım karnim çok sisti atesleniyorum çok kötü bi durum kazılarında belinde ağrı oluyor bu sbh testte yaptım negatif bi an önce olsamda vucudumda ki ödemden sislikten kurtulsam Rabbim kimseyi kadın hastalığıyla imtihan etmesin
geçmiş olsun cnm

menüm:
sabah:1 bardak şekersiz çay+ menemen 4 kaşık+2 dilim ekmek
ara: taze sıkılmış meyve suyu
akşam:1 kepçe mercimek çorbası+2 yk taze fasulye+2 yk haşlanmış tavuk+1 dilim ekmek+ salata
ara:beyaz çay
su: 10 bardak
spor: yarım saat yürüyüş
Az olmuş bence ama geç kalkildigi için sanırım
Bugünkü menüm
SABAH 2 3 kaşık Menemen 1 yeşil çay peynir zeytin
ARA 2 mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurt
SU 4 litre
SPOR inşallah en az yarım saat kondisyon bisiklet i
E bu da çok az
İyi akşamlar hanımlar bugün kızımla uğraşmaktan yazamadım size tam iyileşti derken tekrar hasta oluyor akşama günüm var ona gidicem ne mutluki günümdeki arkadaşlarımda kilo almak istemedikleri için hafif yiyecekler yapıyorlar
Geçmiş olsun cnm benim de olanın idrar yolları enfeksiyonu oldu orta kulak iltihabı yeni geçmişti üstelik anlamıyorum ki ne oluyor bu çocuklara
sabah 2 yk melemen 1 yumurta haşlanmış 3 zeytin 2 KK peynir 1 dilim kepekli ekmek
ara ( saat 1 de ) 1 muz bi paket kefir
öğle yok

aksam 1 küçük kepce çorba 1 dilim kepekli ekmek 3 yk bulgur pilavı 3 y.k patates yemeği 2 y. k yogurt minik bi kase ayva kompostosu şekersiz

su : 2.5 litre

spor plates yarım saat ebru şallı 3 k . ip atlama 180
akşam menüsü zaten konusulmus bende aynı şeyleri soylwmeyeyim şimdi

Menümü vereyim,

Sabah: 1 küçük portakal

Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+ yarımşar domates ve salatalık+ biraz labne

Öğlen: 1 kase yogurt+ 1 ymk kaşıgı kadar keten tohumu

Ara: 1 mandalina

Akşam: 10-12 tane balık ( tekir cinsi, hamsi gibiydi) + salata+turp+domates biberli sos+ 1 ymk kaşıgı çorba ve nohut (ısındı mı diye baktımdı :KK70: )

Su: 2.5 olur
Spor: Jillian level 1 yapılacak ilave olur mu bilmiyorum.

Dün doymak bilmeyince bugün böyle oldu haliyle.
güzel güzel Azmin hayranım 55 olacaksın tartı direndikce sende böyle direnme devam et yeter ki

ben menümü yazayım

sabah:
1 dlm tb ekmek
4-5 adet zeytin

öğlen:
yayla çorbası
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak tavuk sote

akşam:
pırasa yemeği
yoğurt

su : 1,5 litre
spor . yok
güzel menu uu

Kızlarrr nelere nelere hayır dedim, duysanız aklınız durur
Neyse hiç anlatmayayım
Menüm
Sabah:menemen,süt,zeytin,1kk tulum peyniri
Ara 1,5 muz
Öğlen:50gram kaju+100gram kuruüzüm
Akşam üstü,kızımdan artan sarma (1tane bile etmez belki)kızımdan artan içli köfte(köftenin 20de1i filan) bol salata yeşillik,1bardak ayran,2hurma,10a yakın kestane
CNM senin kendine özgü bi beslenme şeklin var değişik gerçekten ama kendi vücudunu tanıdığın ve neye nasıl tepki verdiğini bildiğin de kesin

Kızlar iyi geceler gezmeler den gelemedim bugün bissürü alışveriş yaptım gene bu ay kozmetige ve iç çamaşırı verdiğim parayla neler yapılırdı bilinmez adam beni yakinda kapının önüne koyacak

Menumu vereyim

Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kk örgü peynir domates salatalık roka dereotu lahana

Ara 1 bardak kefir

Öğle 1 kase çorba geç kalktığım için çok acikmadim başka da bişi yemedim

Akşam 7 8 hamsi bol salata 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara unuttum bu saatten sonra da yemedim

Spor jillian 6. Gün

Su 3 lt

Bi de bişi soracagim bu alıntılama belli bir sayıda mi oluyor bissürü alıntı yapıyorum yarısı çıkmıyor hamis olanlara hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin kelebek cnm rabbim senin de kucağıni boş bırakmasın inşallah

yasom7272 yasom7272 Selinanya Selinanya cannlar 15 dakika leslie 1 mil yaptım rahatladim siz oyle deyince hata yaptim diye :KK66:bide suyum 3 litre oldu birde sade sodaya küçük bir parça.limon atıp.içtim saat 8 gibi
Kızlar biri yazmış ama burdan takip etmem zor oluyor ama söyleyim genede şu içmek güzel ama şu içecem diyede bobreklerinizi yormayın ikincisi soda çokta sağlıklı değil maden suyu tamam aa onuda abartmayın.

geçmiş olsun cnm

Az olmuş bence ama geç kalkildigi için sanırım

E bu da çok az

Geçmiş olsun cnm benim de olanın idrar yolları enfeksiyonu oldu orta kulak iltihabı yeni geçmişti üstelik anlamıyorum ki ne oluyor bu çocuklara
akşam menüsü zaten konusulmus bende aynı şeyleri soylwmeyeyim şimdi

güzel güzel Azmin hayranım 55 olacaksın tartı direndikce sende böyle direnme devam et yeter ki

güzel menu uu

CNM senin kendine özgü bi beslenme şeklin var değişik gerçekten ama kendi vücudunu tanıdığın ve neye nasıl tepki verdiğini bildiğin de kesin
evet canım geç kalktım bugün

Back
X