- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ne kokusu, sıfır koku. Keşke yakın olsaydın hemen yapiverirdim![]()
Kuzum allah razı olsun. Normalde kokmaz ama şimdi herşey kokuyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kokusu, sıfır koku. Keşke yakın olsaydın hemen yapiverirdim![]()
Bizde ikimzdede ve prolem hsg bnde cekiyorum rontgnteknisyeniym bzde tüp bebek asamasina geldik yaza yptrcz ocakta hsg cktrcemHangi doktora gitsem sıkıntı yok deyip gonderiodu canımm. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım. . Sen de hsg denio o filme . Çektir derim. Tupler kapalı mi açık mi baktır. Bi de eşinde gitsin kontrole
Kuzuların anası elif de gulce istemis ama hep oğlan olmuş. Ben de düşünüyorum aslında çok hoşuma gidiyor. Valla bilemedim simdi ama benim adam kız olursa emira diyorDun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafelertakvimler
erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die.
"Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam
![]()
Ayy yusuf gerçekten çok güzel ama oğlan olursa ismi hazır ablam babası emir ben bera dedim@vorones Eti püf güzelim hoşgeldin demek kızın olacak vu masallahRabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah .
asfarovski fatmam erkek olursa Yusuf koyalım ismini
![]()
Aaa ilk ismin ne ablam ilk defa duydum bende iki adın olduğunucanım benim benimde iki ismim var ama kimse ilk ismimi demez okulda bile yasemin dediler .gülenay koy
![]()
Ayşe ismim kuzum oğlan olursa Yusuf koyalım ay bu isim çok güzel fatmacim yaAaa ilk ismin ne ablam ilk defa duydum bende iki adın olduğunu
tereyagından birşey olmaz ablam yaSelam canlar yazamiyorum kusura bakmayin annişler biz oglusumun adini dogduktan 1 ay sonra koyabildik hep bi karmasa vardi bebek diye seviyorduk
Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Valla kizmayin ama cok canim cekti küçük parmagimin tirnagi kadar tereyag 1 tatli kasigi bal misafirlerim getirmis yedim napiyim
Sekersiz cay
Ara elma portakal
Öğle 2 kasik makarna
Yogurt
Akşam
Salata yogurt 2 kasik kabak yemegi
2 lt su
4 saat yuruyus
Selinanya kuzummm caniiiimmm bebegimmm bitaneemmmm cok tesekkur ederim
Ugrasmaniza layik bir yarismaci olucam
7 li rakamlari gormek pek bi hosuma gitti
Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattıcanım çok sıkkın regli sanıyorum ama sanki bir damarım sürekli kanıyor 20 21 gündür pazartesi inşallah sabah ilk işim bu
hayırlı gecdeler
tereyagından birşey olmaz ablam ya
bu arada Gizem ile kafamız karıştı çünkü izne ayrıldığında, ayrılış kilona dönmede listeye giremiyorsun eğer sende de öyle olacaksa 70,8 ile ayrılmışsın bu kiloya gelmeden listeye alamayız. Ben yeniyim ya daha yönetim işinde kafam karıştı
Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattı
hiç sorma cnm bi sorun çıktığında velilere konuşmaktan bende çok rahatsız oluyorum çok uzuluyorlar gercwkten ama çocukların napacagi hiç belli olmuyor zaman kötü şimdilerdeHayırlı günler sevgili takımım. Herkese tatil ama ben çalışıyorum sabahtan beri.evde eşimle kızıma bol cisli bi kahvaltı hazırladım. Ama ben yemedim.simdi de okulda veli toplantısı var.bogazim kurudu konuşmaktan. Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin. Utanıyorum durumu kötü olan çocukların velisi ile görüsürken. Yazık yüz ifadeleri çok mahzun oluyor.
geçmiş olsun cnmSevgiki arkadaşlar. 1 buçuk ay olacak hala adet olmadım karnim çok sisti atesleniyorum çok kötü bi durum kazılarında belinde ağrı oluyor bu sbh testte yaptım negatif bi an önce olsamda vucudumda ki ödemden sislikten kurtulsam Rabbim kimseyi kadın hastalığıyla imtihan etmesin
Az olmuş bence ama geç kalkildigi için sanırımmenüm:
sabah:1 bardak şekersiz çay+ menemen 4 kaşık+2 dilim ekmek
ara: taze sıkılmış meyve suyu
akşam:1 kepçe mercimek çorbası+2 yk taze fasulye+2 yk haşlanmış tavuk+1 dilim ekmek+ salata
ara:beyaz çay
su: 10 bardak
spor: yarım saat yürüyüş
E bu da çok azBugünkü menüm
SABAH 2 3 kaşık Menemen 1 yeşil çay peynir zeytin
ARA 2 mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurt
SU 4 litre
SPOR inşallah en az yarım saat kondisyon bisiklet i
Geçmiş olsun cnm benim de olanın idrar yolları enfeksiyonu oldu orta kulak iltihabı yeni geçmişti üstelik anlamıyorum ki ne oluyor bu çocuklaraİyi akşamlar hanımlar bugün kızımla uğraşmaktan yazamadım size tam iyileşti derken tekrar hasta oluyor akşama günüm var ona gidicem ne mutluki günümdeki arkadaşlarımda kilo almak istemedikleri için hafif yiyecekler yapıyorlar
akşam menüsü zaten konusulmus bende aynı şeyleri soylwmeyeyim şimdisabah 2 yk melemen 1 yumurta haşlanmış 3 zeytin 2 KK peynir 1 dilim kepekli ekmek
ara ( saat 1 de ) 1 muz bi paket kefir
öğle yok
aksam 1 küçük kepce çorba 1 dilim kepekli ekmek 3 yk bulgur pilavı 3 y.k patates yemeği 2 y. k yogurt minik bi kase ayva kompostosu şekersiz
su : 2.5 litre
spor plates yarım saat ebru şallı 3 k . ip atlama 180
güzel güzel Azmin hayranım 55 olacaksın tartı direndikce sende böyle direnme devam et yeter kiMenümü vereyim,
Sabah: 1 küçük portakal
Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+ yarımşar domates ve salatalık+ biraz labne
Öğlen: 1 kase yogurt+ 1 ymk kaşıgı kadar keten tohumu
Ara: 1 mandalina
Akşam: 10-12 tane balık ( tekir cinsi, hamsi gibiydi) + salata+turp+domates biberli sos+ 1 ymk kaşıgı çorba ve nohut (ısındı mı diye baktımdı)
Su: 2.5 olur
Spor: Jillian level 1 yapılacak ilave olur mu bilmiyorum.
Dün doymak bilmeyince bugün böyle oldu haliyle.
güzel menu uuben menümü yazayım
sabah:
1 dlm tb ekmek
4-5 adet zeytin
öğlen:
yayla çorbası
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak tavuk sote
akşam:
pırasa yemeği
yoğurt
su : 1,5 litre
spor . yok
CNM senin kendine özgü bi beslenme şeklin var değişik gerçekten ama kendi vücudunu tanıdığın ve neye nasıl tepki verdiğini bildiğin de kesinKızlarrr nelere nelere hayır dedim, duysanız aklınız durur
Neyse hiç anlatmayayım
Menüm
Sabah:menemen,süt,zeytin,1kk tulum peyniri
Ara 1,5 muz
Öğlen:50gram kaju+100gram kuruüzüm
Akşam üstü,kızımdan artan sarma (1tane bile etmez belki)kızımdan artan içli köfte(köftenin 20de1i filan) bol salata yeşillik,1bardak ayran,2hurma,10a yakın kestane
Kızlar biri yazmış ama burdan takip etmem zor oluyor ama söyleyim genede şu içmek güzel ama şu içecem diyede bobreklerinizi yormayın ikincisi soda çokta sağlıklı değil maden suyu tamam aa onuda abartmayın.
evet canım geç kalktım bugüngeçmiş olsun cnm
Az olmuş bence ama geç kalkildigi için sanırım
E bu da çok az
Geçmiş olsun cnm benim de olanın idrar yolları enfeksiyonu oldu orta kulak iltihabı yeni geçmişti üstelik anlamıyorum ki ne oluyor bu çocuklara
akşam menüsü zaten konusulmus bende aynı şeyleri soylwmeyeyim şimdi
güzel güzel Azmin hayranım 55 olacaksın tartı direndikce sende böyle direnme devam et yeter ki
güzel menu uu
CNM senin kendine özgü bi beslenme şeklin var değişik gerçekten ama kendi vücudunu tanıdığın ve neye nasıl tepki verdiğini bildiğin de kesin