- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Gecmis olsun nanacım bol bol ıhlamur zencefil vs koy iç boğazını yumsatır ateşin varmi varsa Dr.git kuzum.Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun nanacım bol bol ıhlamur zencefil vs koy iç boğazını yumsatır ateşin varmi varsa Dr.git kuzum.Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor![]()
Fatmacim geçmiş olsun inş iyi haberlerle dönersin benim fikrim kilo verdiğin için hormonların düzeni bozulmuştur ve kanamandan dolayida hemoglobin seviyen düşünce kilo vermen de azalır .bence az kilo versende çıkma listeden çünkü seni liste dizginliyor elif gibi sonra gr ları onemsemiyorsunuz ya çok üzülüyorum damlaya damlaya göl olur bak bana hiç 1 kilo vermedim haftada 500 400 ama toplamda 20 kilo Bunu da unutma.kaptanım menim bu düzensizliğim aşırı kan kaybım falan kilomu olumsuz etkiliyor yarın dr sonra yeme düzenimde bir değişiklik yaparda yersem takıma zarar vermekten endişe duyuyorum nasıl yapalım
belirli bir düzene girene kadar iznemi ayrılsam acaba diyetten takımdan kopmakta korkutuyor tekrar alırım diye ama takımımıda düşünüyorum ne yapalım canım
Gecmis olsun kelebek bu geçici görevler sinir bozucu geçen sene bende gittim 15 gün .gerçi 5 nöbet tuttum gündüz gitmedim ama can sıkıcıydı.Günaydın sevgili takımım biz bu pazae kocisle bağa geç kalktik biraz uyku keyfi yaptık kahvaltı geç oldu baya akşama balık.yiyecgz inşallah çok canım çekiyordu bu ara fırsat bulamamıştık yapmaya bu arada yarın gorevlendrme yerinde son nöbetim ve salı aksam annemlere gidiyorum. Yaşasın. Hafta ya pazar döneceğim inşallah
Sağol abla bnm 1 aylık ti ve gttigim hastane ilk görev yerim ama çok yogun du yanında pzrtesi daha yoğun olacak ama sukur bitiyor kendi hastane kadın doğum olunca rontgenyonunden çok rahatizGecmis olsun kelebek bu geçici görevler sinir bozucu geçen sene bende gittim 15 gün .gerçi 5 nöbet tuttum gündüz gitmedim ama can sıkıcıydı.
Canim ben 23 sene ligim gene gittim bu yaşta da geçici göreve gitmek koyuyor adama belki izin dönüşü gene gidebilirim Dr.muzun tayini çıktı ya acilde çalıştırırlar yada geçici göreve yollarlar bakalım ne bekliyor bizi Dr gelsede kurtarşak bu çileden .Sağol abla bnm 1 aylık ti ve gttigim hastane ilk görev yerim ama çok yogun du yanında pzrtesi daha yoğun olacak ama sukur bitiyor kendi hastane kadın doğum olunca rontgenyonunden çok rahatizbende balığı salatayla çok seviyorum öylede yiyoruz genelde akşama da fırında yapacağım tabi sevgili esim alıp Gelebilirse çarşıdan
![]()
Abla hangi ilde calisiyordun aynen bizim buralardada doktor sıkıntısı çok özellikle gorevlendrme gttgm yerde pratisyenler çok abratiyorlar çekimleri fln tabi seni bu kdr yıla rağmen göndermeleri saçma abla bnce bebek yap çünkü 5 yada kdr bebeği olan anneleri gonderemiyorlar bnmde olursa insallah baya bi sure kurtutlurmda bu durumdanCanim ben 23 sene ligim gene gittim bu yaşta da geçici göreve gitmek koyuyor adama belki izin dönüşü gene gidebilirim Dr.muzun tayini çıktı ya acilde çalıştırırlar yada geçici göreve yollarlar bakalım ne bekliyor bizi Dr gelsede kurtarşak bu çileden .
Ben hatırlıyor gibiyim seni ama kendini tekrar tanıtır mısın, istersen ilk sayfada ki formu tekrar doldurabilirsin hem diğer arkadaşlardan tanımış olur seni. Bugün benim kahvaltı da geç oldu ya, haftasonu denge bozuluyor malesefÖyle de diyebiliriz :)
Geç uyandığım için o saate kalıyor. Bugün 11-11.30 arası yaptım kahvaltımı mesela... :)
Kepekli kaşarlı tost, zeytin, domates, çay :)
Geçmiş olsun fıstığımKızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor![]()
Anaaa tüh ablam ya üzüldüm, halbu ki hiç gözümde kalmaz amaHiç sorma Selinciğim, tam hazırlandım çocukları hazırlıyorum canım babam aradı evdemisiniz, çocukları özledim oraya geliyorum diye... Şimdi burda. Eşiminde acil işi çıktı o gitti. Yani kısmet değilmiş bende evdeyimGerçi birazdan ikizleri babama bırakıp büyük kızla markete gidecem.
Çok severler canım, şükür iki dedeleride, anneanne, babaanne hayatta. Çocuklar için iyi birşey.Ben hatırlıyor gibiyim seni ama kendini tekrar tanıtır mısın, istersen ilk sayfada ki formu tekrar doldurabilirsin hem diğer arkadaşlardan tanımış olur seni. Bugün benim kahvaltı da geç oldu ya, haftasonu denge bozuluyor malesef
Geçmiş olsun fıstığım
Anaaa tüh ablam ya üzüldüm, halbu ki hiç gözümde kalmaz amaolsun dedelerini seviyorlarsa bu dışardan gezmekten daha iyidir. Ben hiç dedelerimi görmedim de içimde uktedir
![]()
Fatmacim geçmiş olsun inş iyi haberlerle dönersin benim fikrim kilo verdiğin için hormonların düzeni bozulmuştur ve kanamandan dolayida hemoglobin seviyen düşünce kilo vermen de azalır .bence az kilo versende çıkma listeden çünkü seni liste dizginliyor elif gibi sonra gr ları onemsemiyorsunuz ya çok üzülüyorum damlaya damlaya göl olur bak bana hiç 1 kilo vermedim haftada 500 400 ama toplamda 20 kilo Bunu da unutma.![]()
Ben de seni hatırlıyor gibiyim sanki...Ben hatırlıyor gibiyim seni ama kendini tekrar tanıtır mısın, istersen ilk sayfada ki formu tekrar doldurabilirsin hem diğer arkadaşlardan tanımış olur seni. Bugün benim kahvaltı da geç oldu ya, haftasonu denge bozuluyor malesef![]()
Arkadaşlar esim.biraz geç geleckmis yemeği 7 gibi yiyecgiz ama şuan aciktim akşam balık olduğu için süt urunleri tuketmiyorum.beni kötü etkiliyor balık.taze olsa bile sizce ne yemeliyim
Abla bırak aynı anda icemeyi gün içinde süt yoğurt yeyip üstüne balık yeyip çok hastanelik olduğunu bilirim beni çok kötü ediyorcanım mende balıkla ayran içerim eşim çok şaşırır üstelikte antebe gelecek balığin taze olma ihtimali çok az buna rağmen öyle seviyorum tabii her bünye farklı sen yinede dikkat et kendine
Ben de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)
Abla bırak aynı anda icemeyi gün içinde süt yoğurt yeyip üstüne balık yeyip çok hastanelik olduğunu bilirim beni çok kötü ediyor