Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
Hülyam ataya da ablana da Allahdan şifa diliyorum.inşallah ikisi de çabucak iyileşir.özledim bu arada seni de.kendine çok iyi bak...

bugün ki menüm.
sabah: 1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk pynir+şekersiz çay
+ara:elma
öğle: 4 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
akşam: 4 yk taze fasulye+ 1 kase cacık+1 dilim ekmek
ara:beyaz çay
spor: 1 saat zumba
su:10 bardak
:cool::cool::cool::cool:
Ooo güzel menü...tebrikler kuzucum...sendemi listeye girmedin bebişim?

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
Ata'ya da ablana da şifa versin rabbim inşallah hülya abla

İyiyiz çok şükür canım benim. Sen nasılsın? Çalışınca kaynanayla durumlar nasıl oldu? Yardım ediyor mu yemeğe falan? Damla nasıl?
Damla işte bi türlü iyileşemiyor.salya sümük habire.iyi kv ile.az görüyorum ve gördüyüm vakitte de tüm sançmalara sırıtarak karşılık veriyorum:-)geç geldiyimde yemek olmadığında iyi kötü yemek yapıyor sağolsun.idare ediyoruz işte.ama çok daha iyiyim şükürler olsun ki

Kızlar şimdi bişi soracagim günlerdir canım şehriyeli tavuk çorba istiyor ve anneme yalavariyorum neyseki o gün geldi tavuklu şehriyeli çorba pişi yor şimdi ben başka bişi yemem bu çorba varken genelde ama sorun şu ki ne kadar yiyebilirim bu çorba dan

arkadaşalr coook yogun ve yotgun nöbetten sonra gelebıldım gecmışı okumaya devam edıyorum cok acıktım aralrda hıc bsy yıyemedım cok yogundum bacakalrım tutmuyor az önce personel odasına dırdım ardş kete getrmış açlıktan bır lokma aldım sonra aklıma ayva geldı yanımda gtrmış bn ayva yeyınce iştahım kesılıyor 1 dılım ayva yedım bırazdan akşam yemegıne cıkıp menumle donecegım :) kvrck kvrck ım canım cook gecmış olsun rabbım sıfasını versın kuzucugun inşallah

Back
X