Sanada günaydın. Bu hafta aynı guruptayız değil mi . Birde M Melininannesi15 . Hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız grupçagünaydın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada günaydın. Bu hafta aynı guruptayız değil mi . Birde M Melininannesi15 . Hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız grupçagünaydın kızlar![]()
Haydi bakalım inşallah kuzumİyi geceler kızlar. İnşaallah akşama takımıma bir ilk yasaticam ve ciss siz bir menü yayinliycam artık. :)
Ayyy bende çok merak ediyordum seni tühhh gecikmişimbir dahakine beni de dürtün ben de göreyim yaaa...
Albüme koydum takip ederseniz, görebilirsinizHani yokkkk![]()
O zaman yiyebilirsin kuzu ama 1200 kcalı geçmemeni tavsiye ederim
Proteinin fazla depolanmaz ama proteinle beraber aldığımız yağın fazlası depolanır
Zaten 1 günlük detoks yapacaksın
Mesela
2 haslanmıs yumurta 150kcal civarı
2kase yoğurt 300 kcal civarı
2 kibrit kutusu tulum peyniri 200 kcal civarı
1 bardak süt 150kcal civarı
,bir buyuk kutu ton balığı 150 kcal civarı
Etti 1000kcal civarı,bir de spor yaparsın, ancak detoks olur
Birgün sadece
Bugun regl oldumGünaydın canlar, bugün cıss menülerle yarın gene derece yapalım
M Melininannesi15 ,shadelima , T tozpembefil , M mutlu91 , R reyhan 2004 ,
Antepia27 , @Makbule007 ,
kvrck , C CallanPinckney , @nananais kızlar tartı günü yarın bilmeyenleriniz varsa hatırlatma geçiyorum
Öğlene kadar bildirim yapmayı unutmayalım
![]()
![]()
Bugun regl oldum(
Ya biraz etkiliyor,bakalım yine de yarın 57yi görmeyi umut ediyorum,protein günüme güveniyorumÇok etkiliyor mu kilonu
Teşekkür ederimmmmmperigunlugu periim allah zihin acikligi versin
Selinanya kuzum eskiden de cok kilolu degilmissin ama arada ki fark on numara beş yildiz bayildim
Bilmem paketteydiHayırlara gelsin kuzumbiliyorum sen de beni seviyorsun
ne aldın kız hediye merak ettim
![]()
Hayırlı yolculuklar ablam cuma eşim dorukla beraber baküye gitçek şimdiden bugün yarın uçuşları iptal olmaya başlamış, bakalım napçaz? Hayırlısyla var sende evine inşallahGünaydın arkadaşlar evime gidiyorum kar yağışı bekleniyor istanbulda yağmadan gideydim.![]()
teşekkür ederim canımOlsun canııım sen istersen yaparsın
Ayy ablam çok sevindimHayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebiş
Boylarımııız aynııı ablaam kilonu göstermiyosun bencee çok güzel bir değişim var
Özel mesajdan adınıı yazarsan ben de sana gönderirim abla![]()