Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar hanımlar menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay

Ara
1 bardak süt

Öğlen
Tavuklu salata
Ayran

Ara
Yarım portakal

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tavuk mantar yemeği

3 litre su 1,5 saat yürüyüş

:KK9::KK9::KK9:

yaa nana bu saatte buralar hep böyle tarla anacım :KK51::KK51::KK51:
bende hep böyle takılıyorum :KK45:

365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzere Hoppa Cuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz:KK200: Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum :63: ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye :KK19: Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız :p O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım :KK68::KK68: Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur :21::KK37: Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz :KK74: Hepinize mutlu yıllar :KK36::KK36::KK74:

ayy bebişim ne güzel yazmış , sanada sağlıklı mutlu yıllar tatlışımm :KK19:

selaaam canlaaar

sabah:
öğlen kalktım zaten
yarım tabak haşlanmış makarna
salata

akşam:
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye

gece:
saat 11:30
1 kase yoğurt

su : 2,5 litre
spor : yok :KK51:
kız öğlen kalktım diye makarna mı yenir :KK11: kan şekeri bir anda fırlatılır mı, geç bile kalksan kahvaltı önemli, sıcak bir çay peynir, yumurta hem bunlar han şekerini daha kontrollü yükselteceği için, insülünüde dengeler. Olmamış öğlenin :KK43:

Cnm öncelikle tüm fazlalıklar kilo verdikçe gidecek,ideal kilona yaklaştıkça üst bölgendeki yağlanma da azalacak
Bunun yanında benden daha tecrübeli bir arkadaşa yönlendireyim seni leithia
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-22
Bu baslıkta gmsterdiği çok fazla karın hareketi videosu var,seninle aynı soruyu soran arkadaşlar var,onlara güzel güzel anlatmış,bu başlığı bir incele
Hem cok güzel motive ediyor
Ben her yazdığını okuyorum
Benim de belim kütük gibi ondan sürekli bele yüklenerek çalışıyorum, benim yaptığım şunlar:

Bir de bence en mucizevi egzersiz squat
Şunu da söyleyeyim,coğu arkadaş 80–90–100 bu kilolardayken sadece yürüyüş yapıyorlar, kilo azaldıkça sporu arttırıyorlar, spora en cok koruma döneminde yükleniyorlar
Sen de bölgesel çalışmaya koruma döneminde baslayabilirsin,seçim senin

kız öğlen kalktım diye makarna mı yenir :KK11: kan şekeri bir anda fırlatılır mı, geç bile kalksan kahvaltı önemli, sıcak bir çay peynir, yumurta hem bunlar han şekerini daha kontrollü yükselteceği için, insülünüde dengeler. Olmamış öğlenin :KK43:

ay bebeğim işe geç kaldım makarnayı da anneannem yeni yapmıştı, yağda pişirmeden hemen küçük bir tabak aldım :rolleyes::KK23:

Ayy oda ciğerleri alıyor, farkı ne :KK14: Karnımda en az üç baklava, şimdiden söyleyeyim :cool:
Boşver aldıklarını saymıyorum, 3 baklava mı kız azcık şekillense dua edicem, azcık kenar kasları oluştu gibi oda sabah açken belli oluyor :KK70::KK70: neyse onlarda olur ya elbet yavaş yavaş yaza daha çok var, hepsini yapacapız :KK76::KK71:

kızlaaar özellikle selin ve callan ^^
yarından itibaren bende jillian yapmaya başlicam ^^
zorlamadan yapabildiğim kadar :rolleyes::rolleyes:
Kuzu diye diye dilimde tüy bitti yeminle, kız jilliana yapacağına 30 dk tempolu yürü, bak daha çok faydasını göreceksin. Jillian kas yapmada iyi ama zayıflamadan girme hiç böyle gezersizlere, leslie, ya da jessica smith in güzel yürüyüş videoları var onlar yap. Nereye gidersen git herkes aynı şeyi söylecek önce fazla kilolardan kurtulacaksın, sonra bölge bazlı çalışacaksın. Ama yine de sen bilirsin

Kuzu diye diye dilimde tüy bitti yeminle, kız jilliana yapacağına 30 dk tempolu yürü, bak daha çok faydasını göreceksin. Jillian kas yapmada iyi ama zayıflamadan girme hiç böyle gezersizlere, leslie, ya da jessica smith in güzel yürüyüş videoları var onlar yap. Nereye gidersen git herkes aynı şeyi söylecek önce fazla kilolardan kurtulacaksın, sonra bölge bazlı çalışacaksın. Ama yine de sen bilirsin

yok canım yürüyüş istemiyom :KK45:

Boşver aldıklarını saymıyorum, 3 baklava mı kız azcık şekillense dua edicem, azcık kenar kasları oluştu gibi oda sabah açken belli oluyor :KK70::KK70: neyse onlarda olur ya elbet yavaş yavaş yaza daha çok var, hepsini yapacapız :KK76::KK71:
Barfiks mi ne varya onu çekeriz, hep yapanları kiskanmisimdir. Çok rahat kendilerini yukarı çekiyorlar, bense daha asılı kalmayı becerrmiyorum :KK70::KK70::KK70:

kızlar sizce yarın nasıl sonuçlar görcez :rolleyes:
Bakalım güzel sonuçlar göremezsek, yarın oklava ile kovalayacağım :KK70:

yok canım yürüyüş istemiyom :KK45:
Şimdi yürüyüş istemiyorsun tamam peki asıl istediğin nedir ? Tartı da eksilmek mi yoksa vucudun şekil alması mı? Tartıysa cevabın kesinlikle yürüyüş, he yok tartı beni aynı göstersin ama vucudum şekil alsın dersen ki yağlar erimeden kasa dönüşeceği için muhtemelen istediğin incelme de olmayacak, kalın kaslı bir görünüm olabilir bu durumda nefes nefese jillian yap. 1 Kilo kas, 2 kilo su tutar. Bu durumda incelirken tartı sana fazla bile gösterebilir. Ben bütün kış, odamın içinde leslie ile yürüdüm hatta annemle birlikte. Bazen çok sıkıldım, ama inatla devam ettim. Yürüyüş istemiyorum demeden önce bence bir araştır kuzum netten falan belki fkrin değişir.:KK15:

Barfiks mi ne varya onu çekeriz, hep yapanları kiskanmisimdir. Çok rahat kendilerini yukarı çekiyorlar, bense daha asılı kalmayı becerrmiyorum :KK70::KK70::KK70:
Bende hiç denemedim ya ama kollarım eskiye göre güçlü olsa da barfiks için yeterli gelmez sanırım :KK70: alıp kapıya asayım annemde bir bu eksikti desin :KK70:

İyi geceler kızçeler :KK15: gidip güzellik uykuma yatayım :KK70: Eee ne de olsa herkes ihtiyaç duyduğunu yaparmış :KK23:

Bakalım güzel sonuçlar göremezsek, yarın oklava ile kovalayacağım :KK70:

Şimdi yürüyüş istemiyorsun tamam peki asıl istediğin nedir ? Tartı da eksilmek mi yoksa vucudun şekil alması mı? Tartıysa cevabın kesinlikle yürüyüş, he yok tartı beni aynı göstersin ama vucudum şekil alsın dersen ki yağlar erimeden kasa dönüşeceği için muhtemelen istediğin incelme de olmayacak, kalın kaslı bir görünüm olabilir bu durumda nefes nefese jillian yap. 1 Kilo kas, 2 kilo su tutar. Bu durumda incelirken tartı sana fazla bile gösterebilir. Ben bütün kış, odamın içinde leslie ile yürüdüm hatta annemle birlikte. Bazen çok sıkıldım, ama inatla devam ettim. Yürüyüş istemiyorum demeden önce bence bir araştır kuzum netten falan belki fkrin değişir.:KK15:

Bende hiç denemedim ya ama kollarım eskiye göre güçlü olsa da barfiks için yeterli gelmez sanırım :KK70: alıp kapıya asayım annemde bir bu eksikti desin :KK70:
Benim kollarda daha tık yok :KK70::KK70::KK70:

Back
X