Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin karli yagisli bir gunden elektiiklerimizde gitti artik ne yapariz gun boyu bilmem 2016 ya girecegiz hala elektirik kesiliyor kar yagdimi en nefret ettigim durum.
Kilo veren herkesi kutluyorum Cutemom007 Cutemom007 500 gr fazla cikmis olman seni uzmesin wcye gidince birdaha tartil bazen vucutta odem olabiliyor kilo oldugunu dusunmuyorum.bunun icin uzme kendini lutfen.

Sevgili arkadaslsr hepinizi tam anlamiyla tanimiyorum ama gruplar olusturdunuz kimse menulere yorum yapmiyor guzel diyip geciyor gruplar kendi aranizda bari yorum yapin biraz once N Nisaca nin menusunu gordum yorum yapacaktim fakat diyetisyenemi gidiyor hatirlayamadim kilosunuda bilmiyorum ama menu facia cok yemis hele aksam diyetteyken ve tarti oncesi boyle bir menu üzucu geldi bana kirilmasin ama gercekler.

Gunaydin karli yagisli bir gunden elektiiklerimizde gitti artik ne yapariz gun boyu bilmem 2016 ya girecegiz hala elektirik kesiliyor kar yagdimi en nefret ettigim durum.
Kilo veren herkesi kutluyorum Cutemom007 Cutemom007 500 gr fazla cikmis olman seni uzmesin wcye gidince birdaha tartil bazen vucutta odem olabiliyor kilo oldugunu dusunmuyorum.bunun icin uzme kendini lutfen.
Vallahi cnm girdim tualete ama okuldayim tekrar tartılamam ya böyle iniş çıkış oluyor zaten ama işte listede olmasam bu kadar uzulmezdim takımın da durumu bozuluyor böyle olunca

Selaaaam,

Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..

VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
Gözünüz aydın ablam. Ata'ya da şifa olsun ilaçları inşallah

Ya bu nasıl oldu gerçekten anlamadım sabah tualete çıkmadım belki onun etkisi ama ben genelde persembeleri böyle oluyorum yaa geçenlerde de yine böyle olmuştu ama takıma zarar veriyor ve cok Üzgünüm kızlar çok özür dilerim
canım ödem olabilir kabızlık problemi olabilir bitki çayları tüketiyormusun.faydası oluyor.haftaya verirsin sıkma canını

G:KK43:unaydin karli yagisli bir gunden elektiiklerimizde gitti artik ne yapariz gun boyu bilmem 2016 ya girecegiz hala elektirik kesiliyor kar yagdimi en nefret ettigim durum.
dün sabah buradada ne elektirik vardı ne su. busabahta su yok. güya ankarda oturuyoruz.

Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim :KK66:
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır :KK66:
Tuvalete cıkmasan da cokk güzel kilo vermissin:))
Tuvalete cıkmanın gecikmesi sorun değil,o da haftaya azalan kilona etki eder

Vallahi cnm girdim tualete ama okuldayim tekrar tartılamam ya böyle iniş çıkış oluyor zaten ama işte listede olmasam bu kadar uzulmezdim takımın da durumu bozuluyor böyle olunca
Sizler beni tanimiyorsunuz ben cok yasarim bu durumu hasimatom var immun sistemi benim dengelerimi bozar gunum gunumu tutmaz birsabah kalkarim 65 500 bir sabah kalkarim 66 700 ben ilk zamanlar uzuluyordum kahrediyordum simdi uzmuyorum kendimi odemler olabiliyor yedigimiz yiyecekler odem yapabiliyor yorgun olabiliyoruz takimda olmak evet stres yaratsada uzulme .

Kilo bildirimi
Geçen hafta; 84.2
Bu hafta; 84
Fark; 0.2
Yüzde; 0,237

Üzgünüm, burada tartı yok bu yüzden salı tartiya çıktığım kiloyu bildirdim.
Haftaya harika bir sayıyı görürsün inşallah:))
Salıdan böyleyseyse gayet iyi
Buarada 70ler yaklaşıyor,cok heyecanlı:)))

Back
X