• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Betulina bazen kiracı mı olmak zor ev sahibimi bilemiyorum.Allah kolaylık versinn.

@Ka-raca şahane menüm

9 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin ,peynir , 2 dilim çavdar ekmek, domates

12 ara 1 mandalina , 2 form büskivi, 3 ceviz

14:30 tavuk ızgara , domates , ince yufka ekmek

Akşam 19:30 ızgara balık , salata

Su 1lt spor yok
Canim afiyet olsun, su çok çok az olmuş. Spor neden yok ?

merhaba kizlar dunki menum
sabah: az sutlu sekersiz nescafe
ogle: kofte ve 3 4 kasik bulgur pilavi cok az yogurtla
ara1: elma
ara2: ayran 3 tane diyet biskuvi
aksam: 4 5 tane z yagli dolma
3 catal taze fazulye
ara badem ve fistik az miktarda
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok
ATom nedir?

Screenshot_2016-11-14-23-06-15.webp

@nananais canım sorduğun sorunun cevabı çok politik geldi

@Betulina Allah kabul etsin :KK200:

Ev içinde hayırlısı olsun canım ...koli yapmaya pek hevesliyim hala :KK48:

hayırlı arkadaşlarım, hayırlı öğlenler olsun :KK15:
Bizim ev işi yattı, tam sözleşmeyi imzalarken adamcağızın aklına ne düştüyse vazgeçti. Yine ev aramacası başladı, ne pis iş ya :KK34:

Dün niyetliydim, akşam dolmayı biraz fazla kaçırdım galiba. İnşallah bugün eritirim:KK33:
hakkınızda hayırlısı olsun canım

hayırlı arkadaşlarım, hayırlı öğlenler olsun :KK15:
Bizim ev işi yattı, tam sözleşmeyi imzalarken adamcağızın aklına ne düştüyse vazgeçti. Yine ev aramacası başladı, ne pis iş ya :KK34:

Dün niyetliydim, akşam dolmayı biraz fazla kaçırdım galiba. İnşallah bugün eritirim:KK33:
Nasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsun

Evet evet @aeben
canım Allah daha hayırlısını daha iyisini nasip edecektir eminim. Bak unutma bu lafımı :KK66:
İnşallah canım, ben de inanıyorum.
Rabbim daha güzelini versin :KK36:

@Betulina bazen kiracı mı olmak zor ev sahibimi bilemiyorum.Allah kolaylık versinn.
İkisi de zor, ama kiracı olmak çok zor. Çalışıp kazandığının yarısı resmen başkası için gidiyor :cry:

Nasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsun
inşallah canım :KK15:

hakkınızda hayırlısı olsun canım
Amin kuzum :KK200:

evet ya unutmuşum fatmacım haklısın yanlış ahu oldu ahunur işte yaşlılık:KK70: bu arada sende sağlıklı besleniyondur inş yiğenime iyi bak . bugün düşündüm acaba fatmanın kızımı olur oğlumu içimde erkek bebek geçti niyeyse hayırlııs inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim çok heyecanlandım bir anda.
Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil

Merabalar dun nobette okuyamadim. Hic simdide otobusteyim gidecegim yerden dönüp sonra baska yere gidecegim aksama ancak eve gecerim.gecmisi okuyabildihim kdr okuycam. Birazda rahatsızım bugun cok yazamayabilirim

Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
Aman da 1 gramlık minnoşum kalbi atmaya mı başlamış :KK46::KK200: maşallah minnağıma :nazar:

betülll nirdesin bu seferoglulları bi 4 günlük liste tutturmus.
geldim, geldim yettim gariii o_O kız dörtgünlüklerin hepsi sefer emmigillerden mi:KK57: Eyvah eyvahhhh :skandal:Yasemincim sana ve ausa güveniyorum bu hafta, e hadi benden de taş çatlasın giderse 700 gr anca gider, o da giderse :KK43:

Heeeeyyy Tellioğulları, ne alemdesiniz bakayım :KK39:

:KK200:TELLİOĞULLARI:KK200:

1. @Ausencia

2. @saydin78

3. @ervahafsa

4. @Matematikhocasi

5. @masumm

6. @Betulina

7. @roxen2303

8. @Ahu060812

9. @Sherrysherrylady

10.@Yenihayat2016

11. @Ka-raca

12.@kelebekolacam

13. @cansu cansu

Günaydın hatunlar
Bugün bende başlıycam 4 gün diyetine
Bugün regl günüm bide yaaa @fatmanurkaya ablam beni geçiçeeeeek:kızgın::kızgın:

Hadi rakubem sende bu 4gune birazda seni gecmek icin basladim hafta sonu kacinca toparlayip eksiye dusmem gerek dedim yaris olmadaydi normal bi liste yapacaktim
Iyi oldu ama hem bagirsaklarim temizlendi odem falan hemdw tartimoral oldu asil kilo vermem normal diyetle haftaya insallah
Yani bu haftadami yeneyim seni :KK55:hatirlatirim gecen haftada yenmistim
Sen rakubem katmerlere dwvam et:KK53::KK55:

Yok yok ... kendimi kandırmayacağım fatma . Şu 4 gün bitsin daha şok mok yok :)

Az gitsin öz gitsin modundayım . Senelerce bir anda verip ..misli misli geri aldım . Bıktım :KK43:

Aynen canim haftaya insallah bende normal menuler ve sporla gelirim

Seferoğullarına dahil olsam @Ausencia :super:

Iyi ettim elifim bize geldin 3boga olduk grupta

Ayyyy masallah suphanallah cok sevindim fatmam

Merabalar dun nobette okuyamadim. Hic simdide otobusteyim gidecegim yerden dönüp sonra baska yere gidecegim aksama ancak eve gecerim.gecmisi okuyabildihim kdr okuycam. Birazda rahatsızım bugun cok yazamayabilirim

Canim cok yotuluyorsun dikkat et kendine

geldim, geldim yettim gariii o_O kız dörtgünlüklerin hepsi sefer emmigillerden mi:KK57: Eyvah eyvahhhh :skandal:Yasemincim sana ve ausa güveniyorum bu hafta, e hadi benden de taş çatlasın giderse 700 gr anca gider, o da giderse :KK43:

Heeeeyyy Tellioğulları, ne alemdesiniz bakayım :KK39:

:KK200:TELLİOĞULLARI:KK200:

1. @Ausencia

2. @saydin78

3. @ervahafsa

4. @Matematikhocasi

5. @masumm

6. @Betulina

7. @roxen2303

8. @Ahu060812

9. @Sherrysherrylady

10.@Yenihayat2016