• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

15085580_1156421404405879_880780263091042928_n.jpg

Herşey yolundadır inşallah :68:
Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de" :D doktorla tencere kapak olduk anlayacağın

Kızlar ikinizi de anlıyorum ama diyeceksiniz sen hamilesin anlasan ne olur :KK43: iki kere kaybettim evet kucağıma alamadım ama atan kalbini gördüğüm bebekler çöpe atıldı hatta bir tanesi benim içimde yok oldu kesem bom boştu kendim görmesem ultrasonda doktor yalan söylemiş derdim. Ama olmamasına şükredip hayra yoruyorum bazen babamın kuzenini en kıymetli torunu herkesin bir tanesi Ömer abiyi 20 yaşında verdik toprağa 6 yıl süren kanser tedavisinden sonra. Daha bunun gibi neler neler. Bunları düşündükçe ölen evlatlarıma şükrettim. Bunu alır miyim kucağıma bilmiyorum ama çok korkuyorum bunu biliyorum sadece. Kucağıma alırsam neyle imtihan olurum onu da biliyorum :KK43:

Ama vero senden ricam azıcık düşünerek yazsan daha az yanlış anlaşılma olur.

Belyam gitme bir yere sakın

Yasemin ablam tamam tribini bile özledik ama dakka bir gol bir hemen buldun üstüne alınacak birsey :KK70: konu senle alakalı değil ablam gel buraya küserim bu sefer ama
Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.

Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.

Canım hersey gonlunce olsun ınsallah

Canlarım cok ıyı gıden dıyetımde kaxamaklarım oldu ama gercekten cok etkılı bır menu
Bıraz kılo verıp takılınca ınsallah yaparım
Umarım bwnde hepimizde cumaya eksılerle gulerız

Iyi gunler arkadaslar iyi gunler beni taniyanlar.her buraya geldiyimde ne kadar ozlediyimin farkina variyorum...cok ozledim sizleri...diyetteyim evet...65kiloya indim cok sukur 10gun leptini salgilatip 2gun laylaylom takilarak.3verip 2alarak veriyorum iste:D sizler nasilsiniz?kimler var kimler yok?

Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de" :KK70: doktorla tencere kapak olduk anlayacağın
Annnaaaam fatmam hamilesin guzelimmm...cok tebrik ederim bitanem...insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...kac kiloyla hamis kaldin?nasil gidiyor?

Back
X