• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah bende
xenforo-smilies-kk71.gif
bu şekildim ...

Demek ki benim metabolizma etle çalışıyor :)) dün köfteleri tavukları yiyince kendine geldi :rolleyes:

meta demiştir :KK70:aus özüne döndü diyeeeee

Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka :KK51:

evet @aeben görmesin :olamaz:
ben normalde meyvayı çok severim,uzun süre kendmi tututum yemedim ama bazen açlık krizlerim gelince (sanırım sinirsel açlıktı dünkü :KK70:) meyvaya sarılıyorum ama bugün böyle olmaz :KK9:

herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum:KK200:
Tatlım 4 porsiyon meyve çok değil mi :KK64:
Öğle yemek nerede :KK20:

çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadım :olamaz: Şu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm :KK42: Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor :KK43:

herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum:KK200:

çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadım :olamaz: Şu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm :KK42: Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor :KK43:

He üzüntü ve stres yemek yedirsin ...sonra yediğin yemekler kilo aldırsın ..sonra aldığın kilolar daha çok üzüntü stres yapsın ... sonra o daha çok üzüntü stres daha çok yedirsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Betüüüüüüüül , tellioğlum ..hadi 7 lilere çok az kaldı .

Derdin sıkıntın ne ise , yediklerimiz ilaç olmuyor .

Menülerin gayet iyiydi bu hafta ..sadece meyven çoktu ..ben artı göreceğini düşünmüyorum canım :KK68:

@nananais
Perşembe MENÜM

SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates

ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem

ÖĞLEN
2 biber dolma
bir domates
ayran

ARA
bir elma
kuru incir
badem

AKŞAM
Tavuklu pilav
Yoğurt

ARA
elma
muz
armut

@begum75 zaten hedef kilona çok çok az kalmış ... Senden kısa sürede çok kilo gitmez .
Burada dikkatli menülerle ....önceliğin almamak ve ayda 1 kilo vermek bile + senin için .
aslında diyetisyene gidip yağıma duzuma baktırmak istiyorum:KK70:,aslında hedefi daha aşağıyada çekebilirim ama hele bi 57 leri göreyimde durum değerlendirmesini o zaman yapıcam

Alana sabite lafım yokta ...mis gibi verene :KK12::KK12: kazan kaldırırız :rolleyes:
Heee vallahh tatlım zaten ben uzun zamandır vermediğimi vermişimm :D :D :D müthiş enerjikimmm vallah :D :D :D Ya bende geçen hafta ödem vardı yadaa harbii bu diyet bana müthiş yaradıı kafamm karman çurmann:confused::confused: ama sonuç güzellll :KK36::KK36::KK36::KK36:

@nananais
Perşembe MENÜM

SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates

ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem

ÖĞLEN
2 biber dolma