• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 17.11.2016 Persembe
Sabah
2 pul biberli yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
3 bardak cay

Öğlen
4 cigkofte
Yarim atom marul bol limon maydanoz

Akşam
1 lahmacun
2 bardak ayran
Bol salata

3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlarr kizlarr

Kiz sen 4 günlük diyet yapmiyonmu

Çok teşekkür ederim ❤️ ❤️ ❤️ kaçamak konusunda da çok haklısın keşke yapmasaydım bi anda koyverdim gitti :KK43: toparlıcam inşallah o kadar emek verdim haftalarca uğraştım 6 kilo verdim toplam vermem gereken kilonun yarısı bile değil henüz o yüzden acilen kendimi toplayacağım

Hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ederim buraya yazarken mesajımı görürler mi acaba diye düşündüm(sayfalar çok çabuk ilerliyor ondan:) ama gördünüz ilgilendiniz çok mutlu etti beni :)
Canım çok geçmiş olsun umarım düzelirsin en kısa zamanda.bu kaçamaklarında mola olsun sana. ;)

Kızlar menü
Sabah
1 muz 1 kase yoğurt
Öğlen
2 parça et ızgara
Yeşillik domates
Akşam
2 tavuk
2 dl patates (tavuğun yanına koymuştum)
Çocukların pizzasından da 2 ısırık:( dayanamadım yaa
Su 2 spor yok

@Dersaadet_ canimm biz burda minnak bir aileyizz acisiyla tatlisiyla sevinciyle kederiyle Rabbim agzimizin tadini bozmasin.Burada herseyimizi paylasiyoruz yeri geloyor agliyor yeri geliyor gülüyoruz.Acilar paylasildikca azalir sevinclerde paylaşildikca çoğalır :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Insallahh tez zamanda sagligina kavusursunn:dua::dua:

İyi akşamlar

Menüm

Sabah . 1yumurta . Peynir .2kş yogurt .
Öğlen : tonlu salata .
Akşam : 1 köfte , tonlu salata .
Gece : yogurt yerim .

Evet bugun son gündü nasıl sabrettim bilmiyorum :KK43:. Yemek yemeyi özledim .
Hafta sonu kaçırmayıp normal düzeninde devam edicem inşallah . Uzun bir süre bukadar sıkı diyet yapmıycama eminim :KK70::KK70::KK70:

Su 2. Lt içerim daha .
Spor yok . Beyin çalıştırma spor sayılıyormuydu dimi ? mesepler tarihi baya kafa yordurdu banada :KK70::KK70::KK70:

Hadi geçmiş olsun bitti 4 gün :)

Menum 17.11.2016 Persembe
Sabah
2 pul biberli yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
3 bardak cay

Öğlen
4 cigkofte
Yarim atom marul bol limon maydanoz

Akşam
1 lahmacun
2 bardak ayran
Bol salata

3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlarr kizlarr

Banada lahmacun banane bananee :)))

Perşembe Menü Bildirimi :KK17::KK12: (4 gün diyeti / doğumgünü partisi)

Sabah

1 fincan kahve sade

Kahvaltı

1 elma / 1 kase yoğurt

Öğle

4 ızgara köfte /salata

Ara

1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake

Akşam

2 parça tavuk but / salata

Su 1.5 lt .

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Perşembe Menü Bildirimi :KK17::KK12: (4 gün diyeti / doğumgünü partisi)

Sabah

1 fincan kahve sade

Kahvaltı

1 elma / 1 kase yoğurt

Öğle

4 ızgara köfte /salata

Ara

1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake

Akşam

2 parça tavuk but / salata

Su 1.5 lt .

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Ama biz sana guveniyoduk ara mahvetti 4 gunu

Canım çok geçmiş olsun umarım düzelirsin en kısa zamanda.bu kaçamaklarında mola olsun sana. :KK66:
Teşekkür ederim :) evet bi mola oldu artık yeniden başlıyorum inşallah :)

@Dersaadet_ canimm biz burda minnak bir aileyizz acisiyla tatlisiyla sevinciyle kederiyle Rabbim agzimizin tadini bozmasin.Burada herseyimizi paylasiyoruz yeri geloyor agliyor yeri geliyor gülüyoruz.Acilar paylasildikca azalir sevinclerde paylaşildikca çoğalır :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Insallahh tez zamanda sagligina kavusursunn:dua::dua:
İnşallahh çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten iyi hissettirdiniz çok seviyorum hepinizi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti:D
Evet canım hatta 63 olmuştum ama az saldım hemen arkasına hamile kaldım. Hayırlısı ile doğsun ben veririm kiloları...

Anam görünce kaçtı ha kaynana iyice yerleşir sana artık :(:( Allah kolaylık versin kuzum. Sen takıl buralara ya bak artık evdesin hem :68:

Back
X