• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür ;)

Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor :hasta:
Anam geçmiş olsun kuzu hemen sıcak su torbası ve bitki çayına başka canım ilerlemesin

Geçmiş olsun tatlımmmm. Dikkat et kendine. Nane limon içsen iyi gelir belki
Nane yaprağım yok :( limonlu su işe yarar mı ki :(
Geçmiş olsun canım . Dikkat et kendine , ayaklarını sıcak tut , belini kapalı , ıhlamur iç , cereyanda kalma .
Ayaklarımı sıcak tutuyorum ablam, ıhlamurum yok :(

nieeeeeeeeeee bana tombalak didiii!:skandal::skandal:
ben bu kiloları vereyim de gör :spor::spor:
hıh :sopa:
Yanlış birşey mi söyledim :cool:

@asfarovski kız abla daha 7. Haftasında böyle yavaş arkadan geliyorsun, 8. Ayda ne yapacağız :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım şimdi okudum ...çok geçmiş olsun .
Bunu ben bu yaz yaşadım .
Tatildeydik .İltihap ilerlemiş ... ben salak salak su kaçtı kulağıma ondan tıkandı derken ... baktım iyiden iyiye duymuyorum .
Dr ilaç ve damla verdi , 1 haftada toparladı .
Korkma .
Teşekkür ederim ablacım ilk duyunca bi daha duyamayacağım sanıp çok korktum ama sağolun hepiniz bana destek oldunuz inşallah ben de atlatırım 2 gün oldu öğreneli o gün başladım damla ve antibiyotik kullanıyorum şu an bi değişiklik yok ama henüz erken inşallah geçecek :)

Sen bizim canimizsin tabi ki seninle ilgileneceğiz :KK68:
Sensin can ❤️❤️❤️❤️❤️ teşekkür ederim iyiki varsınız

Geçmiş olsun canım:KK68:
Çok teşekkür ederim ❤️

Hmmm şey nana ya bana da baskı yap menü vereyim valla böyle olmayacak sürekli cis yeme modundayim :KK43::KK43:
Balımmm ben var ya ben. Takimda verdgim 8 kiloyu 22 . Haftada coktannnn almistim. Dikkat et sende ama.yerinde olsam hiç dikkat etmezdim aman tirt hamileligin keyfi de orda. Sorgu sualsiz ye . Ne de olsa sonra verirsin. Bebiş için sağlıklı beslen nazlan eşine ;)

Teşekkür ederim ablacım ilk duyunca bi daha duyamayacağım sanıp çok korktum ama sağolun hepiniz bana destek oldunuz inşallah ben de atlatırım 2 gün oldu öğreneli o gün başladım damla ve antibiyotik kullanıyorum şu an bi değişiklik yok ama henüz erken inşallah geçecek :)

Çok teşekkür ederim ❤️
Çok geçmiş olsun canimmm

Balımmm ben var ya ben. Takimda verdgim 8 kiloyu 22 . Haftada coktannnn almistim. Dikkat et sende ama.yerinde olsam hiç dikkat etmezdim aman tirt hamileligin keyfi de orda. Sorgu sualsiz ye . Ne de olsa sonra verirsin. Bebiş için sağlıklı beslen nazlan eşine ;)
Eşim ve yemek :D beceremez ki :D ona kalsa kilo bile aldırmaz hamilelik falan demez

Kızzz baciii güldürdun ha. Adam soriyu ne güldün giii die :dondurma::KK45::deli:

Heeeeeç ... takımda hem diyet yapıyor hem yarım ekmek götürmüş biri tahin pekmezle ona güldüm diyeydin :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çok teşekkür ederim ❤️

Canım benim ya ... tedirgin olma . İnan hiç bir şey duymuyordu sol kulağım benimde . İltihap level atlamış resmen .
Ama geçti ...dediğim gibi sürdü 1 hafta kadar .

@kelebekolacam geçmiş olsun kızına :KK43:

@Ausencia abla o menünün şaka olduğunu okurken anladım aslında :) seni tanıdığım kadarıyla sen öyle bi şey yapmazsın :KK48:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Sağlıklı şeyler ye, cıs da neymiş. Artık sadece zevk için yemek yok :KK20::KK20:
Yemek yapamıyorum artık kuzum kokudan yumurta haşladım üç gün içim almadı. Bu ara eti gong yiyorum mısır pirinç patlagi bir de çubuk kraker. Yanında hep ayran ile

Yemek yapamıyorum artık kuzum kokudan yumurta haşladım üç gün içim almadı. Bu ara eti gong yiyorum mısır pirinç patlagi bir de çubuk kraker. Yanında hep ayran ile
Vaýyyhh sen bi kısima göre şanslı bi kısma göre şanssız kesimsin yani ben hiç mide bulantısı tiksintı falan olmadi hep yedim hep yedim.;) bana göre sanslisin sen böyle kilo bile verirsin. Bu arada kilo bilirim ı yapioken + 1 gr yaz. Minnoş un bir gr miss annesi;)

Ablam 3 aya kadar böyle devam et ablam bulantı geçene kadar :KK64:

Back
X