• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vayyy tebrik ederim canısı :KK200::KK9::KK9:
***7.TAKIM 492. ETAP***

Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4///%)
ervahafsa(74///%)
Davina(92///%)
tuba52(89.8///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(74.1///%)
masumm(75.3///%)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5///%)

7. Takım Ortalaması: %

Gunaydinn kaptanii deryamm ilkk açılışı benn yapemmm agzimm kulaklarimdaa :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma: Gidennn şükürler olsun:halay::halay::halay::halay::halay:2.2 kg ve haftalik sporumm 480 dakikadir:KK200:

kızlar günaydın,perşembe günü listem
@kelebek19
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık/1 yeşil biber
* peynir
* 3 zeytin
* 2 dilim ekmek
* 2 kuru incir

Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
* 2 kaşık pilav

Akşam (saat 18:00)
* salata
* 1 porsiyon pırasa yemeği
* 2 kepçe tarhana çorbası (ama biraz sulu yapmışım çok yoğun değildi)

geçen hafta kilom:61,4 Kg
bugünkü kilom:61,1 Kg
giden:-300 gram:KK9::KK73:

geçen hafta :75,3
bu hafta :74,8
giden :500 gr

şimdi diyceksiniz eee gitmiş 500 gr ama ben pazar sabahta bu kiloda idim, yani 5 gün de gram oynamaz mı :KK43:
Tabi benle sen ayni değil. Sıkı diyet yapip da gitmediyse insan üzülüyor

oy oy 4 günlüğü uyarlamis süper kilo vermiş. Gel canim opucem.swferoglu olsanda opucem
Sagolassinn canimm benimm lakin ben 3. Pro ya uyarladimm amaa sagolsunn bence @aeben benimm kurtarıcımmm olduuu canimm benimm bu basari onun basarisiii ;)

@DelyDoly canım tebrikler :KK9::KK9::KK73::KK73:
Menülerin beslenme gereken miktara göre az miktarda idi, ama bu hafta daha iyi olacağını dusunuyorum. Şaka maka 90 elveda inşallah :KK73::KK73::KK73:
Ayyyy insallahh kaptani deryammm elvedee diyimmm yaa vallaa biktimm bu kilolardaaa :halay::halay::KK76::KK76:

@masumm kuzumm belki ödemin vardirr eksii eksidir guzelim benimde gecen hafta giden 300 idi bak sukur bu hafta degistii azimlee devam ett kuzumm haftaya daha da eksii goreceksinn bencee ;)

4 gün diyet sonucu :

Başlangıç: 73.6

1. gün sonu :73.5
2. gün sonu :73.5
3.gün sonu : 72.7
4.gün sonu :71.7

Metabolizma denen şey nasıl işliyor anlamış değilim ...son iki gün et/tavuk yediğimde sonuç bu .
Ama dün popomun üzerine oturmadım ve tüm koşturmamaı yaparken içimde termal sauna korsem vardı:rolleyes:

kızlar gunaydın sıze bırsey danısmak ıcın yazıyorum :( ben karatay dıyetıyle 22 kılo verdım gecen yıl ustune 6 kılo telrar aldım ama sımdı 15 kılo daha vermem lazım :( ekmek borek corek umrumda degılde sekere karsı koyamıyorum varmı bunu kesecek bıtkı cayı falan tarcını ıcemıyorum mıdem bulanıyor

Back
X