• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ofise çikolata şelalesi getirmişler :KK53::KK53:
resmen sınanıyorum :KK70: :KK70:
#direnceyda
cok.zor ama dayan bizimde bugun karadeniz gunu wardi yemekhanede kiymali pideler tatlilari mesur sutlaclari laz boregi serbetli tatlilar:(
yemedim sadece bakmakla yetindim

20161118_151454.webp

Ama benim saat 16 gibi bildirim yaptığım da oldu problem olmadı neden bu hafta böyle? Henüz paylaşım sayfasına bildirim yapmayan takımlar da var ben anlamadım
Saadetcim takım kuralları 12 kadar bildirim .
Ama eger senin imkanın bu saatte ise nanişe haber vermen lazımki sürekli burda beklemesine gerek kalmasın ;)
Daha önce söylediysende unutmuş olabilir :68:

Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım :KK43:

Hülyam ablasını kaybetmiş :KK43:

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma :KK43:
:KK61:abla candır.rabbim rahmetiyle karşılasın

Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım :KK43:

Hülyam ablasını kaybetmiş :KK43:

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma :KK43:
AAaaaaa başı sağolasunn canımmm Rabbim Hülyaya sabırlar versin. :( :( :( Geçen hasta dediğin bayandıı değil mi

çok şükür dersaadet geldi.ay napim uzak duramıyorum nanadan çekiyo beni.

anneme bu ne dediğimizde cevap vermek istemezse ne-cük derdi:bicak:benim necükler.dağıtayım da bitireyim.ama 3 gün bile uzak durmak krizleri azaltıyo.
Teellliim gönder banaa ben öğütürüm :D :D :D :D

Saadetcim takım kuralları 12 kadar bildirim .
Ama eger senin imkanın bu saatte ise nanişe haber vermen lazımki sürekli burda beklemesine gerek kalmasın :KK66:
Daha önce söylediysende unutmuş olabilir :KK68:
Benim saat 12den önce bildirim yapma imkanım her zaman olmuyor okulum var diyetisyene bazen akşam bazen sabah gidiyorum ders durumuma göre. Haftaya da mesela randevum 15.45 te. 16 gibi yazabilirim. Neyse canınız sağolsun.

Back
X