• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında cok yürürüm dr um ama arabam yok:olamaz:
sabahları baya yol yürüyorum severimde yürümeyi.merdiven cıkmam basen yapıyomuso_O
bi kadındoğumcuya gitmem lazım ama banada itici geliyor.erteliyom sürekli.aslında eve eliptik almak istiyorum ama galiba tayin olup taşınacagız.yerm yurdum bi kesinleşmedi.:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
elimden geleni yapıcam :KK5:

yürümen çok güzel :KK9:ama rutine bağladıysan ve zayıflamada yardımcı olmasını bekliyosan,rutine bağlana şeyler fayda etmiyor aktiveteyi değiştirin diyorlar amasağlık için yinede faydası küçümsenemez:KK9:
şu merdivenin basen yapma konusunda bende çok şey duydum ama aslı varmı bilmiyorum:KK64:
eliptik güzel bi alet bende var severek kullanıyorum ama vakit ayırman lazım, kendime bunu yaratırım diyosan neden olmasın
tayin nereye olabilir var mı bir fikir?bilgi? belki gideceğin yerde yürüyüş alanı olur,tayin olayı kesinleşmeden eliptiği alma derim

Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım :KK43:

Hülyam ablasını kaybetmiş :KK43:

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma :KK43:
Başı sağolsun. Dönüşümüz Allah'a... Sabırlar diliyorum Allah gani gani rahmet eylesin.

hani şu kötü hastalıkla mücadele eden biri vardı omu?
Allah gani gani rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar versin:KK42:

Son düzenleme:
Amaaa olmaz kiii yaaaa buuu neee yaaaa uykucuuu teyzeye yedirrr kzuumm yimee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yok kuzu o da çok dikkat ediyor yediklerine , yemiyor hiç :KK53:

diil :KK12::63:
yemiyen 1 pişmansa,yiyen 1000 pişman oluyo,onu yakman için sahada kaç depar atman lazım onu düşün:KK45:
aynen canım işin o kısmı var zaten , o kadar uğraşıyoum spor yapıyorum çöpe atmam :spor:

bizim gibiler için kıyafet daha zor.özellikle tesettürlüysen.mantolarımın alt düğmeleri hep açık yoksa omuzları düşecek bi beden almam lazım

Doğrudur canım ... ama bende sorun şu ki (Allah kabul ederse ..kendimce bende tesettürlüyüm) ; aldığım manto üstten kapanmıyor , bu sebeple de bir beden büyük alıyorum ... Tam bedenimi alsam kolları sarıyor :(

ofise çikolata şelalesi getirmişler :KK53::KK53:
resmen sınanıyorum :KK70: :KK70:
#direnceyda

Diren canım diren ...sen ne şelaleler görürsün daha ... :KK48:

@Ausencia ablamin yanına git :süslü:
:süslü:

:63::63::63::63::63:

cok.zor ama dayan bizimde bugun karadeniz gunu wardi yemekhanede kiymali pideler tatlilari mesur sutlaclari laz boregi serbetli tatlilar:KK43:
yemedim sadece bakmakla yetindim

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Gün gelecek bizde ... hepsinden tadıp pişman olmayacağımız kiloya geleceğiz canım . Ama şimdilik öyleeee bakmaya devam

Rabbim sabır versin ailesine ... Mekanı cennet olsun .

Hastaydı söylüyordun .

Ama benim saat 16 gibi bildirim yaptığım da oldu problem olmadı neden bu hafta böyle? Henüz paylaşım sayfasına bildirim yapmayan takımlar da var ben anlamadım
Listelerde kilonu düzelttim ama annemi dışarı çıkmam lazımken bekliyorum ki gelemezsem kalmasın. Eğer bunu bana sabah geldiginde deseydim bunu sorun etmezdim :(

aslında cok yürürüm dr um ama arabam yok:olamaz:
sabahları baya yol yürüyorum severimde yürümeyi.merdiven cıkmam basen yapıyomuso_O
bi kadındoğumcuya gitmem lazım ama banada itici geliyor.erteliyom sürekli.aslında eve eliptik almak istiyorum ama galiba tayin olup taşınacagız.yerm yurdum bi kesinleşmedi.:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
elimden geleni yapıcam :KK5:
Ne dktrsn cnm

Kaptan-ı derya :KK36: 7. Takım sultanı @nananais hâtun :KK52:
Bildirimimi saymışsın ben biraz üzülmüştüm ama haber vericem bundan sonra yine de düzeltmişsin çok teşekkür ederim :KK73: bu hafta kaçamak yapmıcam sözz :KK31:
Duzeltmemek söz konusu değildi ki zaten canım

@Ausencia ablamin yanına git :süslü:
:süslü:
yoksa beni sevmiyormusun
masum-kedi-302x201.webp

Back
X