• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm güzel ekürim benim :KK200:

Kumrun rüyama girebilir bu gece , haberin olsun .

Keyfin gelsin yerine hadiii artık :KK68:

Güzeller , yarın pazar malum .

Ailelerle güzel kahvaltılar , geziler ... onlar bunlar şunlar :rolleyes:

Gözünüzü sevdiklerim , kaçamaksız da hayat güzel , sofra güzel , muhabbet güzel ... :KK200:

Üzmesin sonra tartı hiçbirinizi o_O

:KK15:

:super::super:
Eşimle kaçtık 2 gün, hem iş hem tatil diyelim :-)

İyi tatiller kaçaklar ;)

@Davina yağ sonucuna çok sevindim canım .

Bu haftadaki + 100 de yağ değilmiş demek :KK66:

Kediymiş kedi ;) sevindim biraz en azından vermişim. Ama farketmiştim biraz son aldıgım pantolonda bol gelmeye baslamıştı esnedi sanıyordum ama ben küçülmüşüm meğersem :)
Kızlar ikinci olmuşuz :KK73::KK73::KK73:
Aferin bize ;) maşallahı var takımın bu ara nazar değmesin.

Teşekkürler canım ..görüp göreceğin tek bireysel derecem .

400-500 ausa geri döneceğim artık :KK48:

Tebrik ederim ablam daha nice derecelere inşallah ;)

@saydin78 geçmiş olsun canım arı sütünden olmamıştır bence üşütmüşssündür mutlaka nane kekik kaynat arkadaşlar demiş zaten mide bulantım geçer diye bişeye saldırma bu saattte yeme:110:deki çeken bilir rabbim yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun cnm.

@saydin78 geçmiş olsun canım arı sütünden olmamıştır bence üşütmüşssündür mutlaka nane kekik kaynat arkadaşlar demiş zaten mide bulantım geçer diye bişeye saldırma bu saattte yeme:110:deki çeken bilir rabbim yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun cnm.
Allah razi olsun canim benim ♡♡zati saldirdim sacma sapan seylere birsey degismedi :( yemem artik bir şey canim. Sanirim midemi üşüttüm ağrım var guruldama da var sürekli:110:

Kızlar menümü de vereyim unutmadan
Sabah
2catal patates kizrtmai
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 cay kasigi visne reçeli
Ara ogun
Bi fincan turk kahvesi
1 minik lokum
Aksam
Mangalda et yarm sis kadar az yani
1 avuc kadar lavas