• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah bana acıdıda ben cocuklarda uyku problemi yaşamadım.benimkiler erken yatar erken kalkar.ilk zamanlar kızım güneşle uyanırdı trabzona bi gittik 5de ayakta millet kalkınca o uyurdu ben uykusuzluktan sallanırıdım.
ama ben onlara onlar bana alıştı babalarına çekmişler adama 12yi geçirmez sanırım bal kabagına dönüşme korkusu var adamda:KK48::KK48::KK48:
öğrenciyken sabah namazına kadar oturudum sabah yine 9da kalkardım.uykuya dayanıklıyım.
şimdi 3ü en gec 9 bucukta yatakta sabahda 7 bucukta ayaktalar.

Şekere sabredin hiç aramıyorsunuz sonra kendiliğinden ortaya çıkan bi kalori eksiğiniz oluyo çünkü şeker gerçekten hiç bi işe yaramayan bi kalori ben çayı şekersiz içerim yıllardır kahveye de burda başladım.buraya geldim geleli de tatlı yemiyorum en fazla tadıyorum bi çatal bi kaşık gerçekten istek azalıyor sabredin

Bişey sorayım bide sizin şeker diyetin de meyve varmıydı yoksa biraz zorlanırsınız ama inşallah başarırsınız burdan haberlerinizi bekliyoruz yazarsınız sonucu ara ara.

Begümcüğüm şimdi öğlen eğer ekmek yerine dolu bi kase yoğurt yeseydin off çok şiştim derdin ben yoğurda sınır koymuyorum çünkü kalorisi olsada getirisi büyük çok tok tutuyo akşamda çok kötü sayılmaz ama bu menü sabit kaldırır kilon az olduğu için bencede.ama sen sporla eksiye düşmüşsündür paylaşıma devam :KK66:

Sana başlangıç olarak 15 puan veriyorum ama bidahakine total en az 60 dk olsun :KK66:

Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam:KK8:
kız ne ettiiinnn 60 dk mı :confused:ben dün o sporu bitirdiğimde saat 10,30 du,45 dakika olsa olmaz mı :ıslık::KK70:
ay ben buraya yazmamışım sanırım :S

canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
orda mahsur kaldık bir süre zaten internet elektirik falan da yoktu.
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.
başın sağolsun,eşinede çok geçmiş olsun

canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.
Başınız sağolsun cnm esinede çok geçmiş olsun

Banuş okul dondurmakla iyi etmişsin . Dün sorular yayınlandı .
3 dersten geçerim .1 den kesin kaldım
5 taneside öyle bir sınırdaki anlatamam anca sonuçlar açıklanınca .

İlginç olansa geçen seneye göre dogrularım ve puanlarım hayli yüksek lakin yanlışlar dogruyu götürdüğünden :KK43:.
Eski düzen olsa 9 dersin hepsinden kesin geçmiştim isyannnnn edesim var okadar çalıştım herifle çok papaz oldum gece ders çalışmalarından ama sonuç hüsran sanki :KK43:.
gercekten can sıkıcı bir durum üzüldüm :KK60:
ama sen genede üzme kendini.

başın sağolsun ve eşine de çok geçmiş olsun canım.

Allah bana acıdıda ben cocuklarda uyku problemi yaşamadım.benimkiler erken yatar erken kalkar.ilk zamanlar kızım güneşle uyanırdı trabzona bi gittik 5de ayakta millet kalkınca o uyurdu ben uykusuzluktan sallanırıdım.
ama ben onlara onlar bana alıştı babalarına çekmişler adama 12yi geçirmez sanırım bal kabagına dönüşme korkusu var adamda:KK48::KK48::KK48:
öğrenciyken sabah namazına kadar oturudum sabah yine 9da kalkardım.uykuya dayanıklıyım.
Maşallah canım masallah nazar değmesin insallah :nazar:

Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun :KK66:
Bak bu daha tehlike dolym .
Şöyleki bi sık bi gevşet kilo verdirmiyor aksine yoyo oluyor tecrübeyle sabit :KK66:.

Sen nasılsın ahum ?

Yav angaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın daktırım tatilde gelmiyormu ona denk gerinde :KK66:
İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım
Kız demi ah biz şu Ankaralılar:KK19: kanımıza işlemiş sekerim angarali olmak ah nasılda özledim burnumda tutuyor resmen benim kardeşimin bebeği olucak kismetse şubatta bende haziran gibi gidicem görmeye aslında şubatta gitmek istiyorum da benim koca izin vermiyor kış günü ne işin var sogukta diye sanki burası maldivler:KK70:bu arada sen böyle anlatınca benim şikayet etmeye hiç hakkım yok valla okurken yoruldum gözüm korktu süpersin bacim :KK73::KK73:
Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen
canım bende seveceğim patron arıyorum.
:kahve: sen patron ol
bende kurtulup ev hanımı olayım inşallah :KK52:
bıktım çalışmaktan :mad::mad::mad:
Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni :KK66:
Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
hazır ol canım 2 şubat perşembe bi yerde buluşalım.
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur

@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu

Back
X