• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun :KK66:

İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım

Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen

Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni :KK66:

Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur

@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu
Ah cnm çok sevinirim varya istanbula mi geliyosun hangi tarihte nereye ben Avrupa yakasındayım mecidiyekoyde

Süper olur, inşallah denk geliriz doktorum :KK66:

Haziranda da geliceksen tekrar bende o zamanlar oradayım ben gelirim valla

Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun :KK66:

İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım

Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen

Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni :KK66:

Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur

@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu

evettttt ben çok ciddiyim ne olacak ki.bi saat bile ayırsanız .bi kahve içsek biryerlerde.

Canim bu yediklerin seni aciktirir bir dilimde olsa kaymakla baslamissin gune sonra yine seker istegini gidermek icin kuru meyve falan yemissin bence guzel bi haslanmis yumurta beyaz guzel peynirle basla gune..hatta uyaninca bir tutam dere otu cigne uzerine sicak su aclik kesiliyir ben her ogun oncesi yapiyorum...
canım, benim sorunum iştah, açlık diye bir şey neredeyse hiç yaşamıyorum. Hatta ondan dolayı diyette olduğumu da anlamıyorum, yani demi karnım gorduldasa diyette olduğumu anlayacağım.
Ben senin dediğin gibi yumurta, 1 dl tb ekmek ve çok az peynirle başladım bugün güne. Çoğu zaman böyle yapıyorum. Nadiren de diğer türlü. Ama farketmiyor iştahım hep açık :KK43:

evettttt ben çok ciddiyim ne olacak ki.bi saat bile ayırsanız .bi kahve içsek biryerlerde.
Ay süper olur derim :) :KK54: heyecan yaptım :-):-) benim Istanbul seyahatim olacak ama 25 gün sonra falan. Sanırım buluşma zamanımıza denk gelmiyor ;)

Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam:KK8:
Ah nasılda anladın, gizli gizli size heves ediyorum :KK19:Canım spor salonu bakıyorum iki gündür, inşallah toplamam lazım bu yağ çuvalını :KK53: Yakında aranızdayım :KK6:

Arkadaşlar maşallah menüler süper sporlar hemen hemen yapılıyor ben sporun diyetin tamamlayıcısı olduğunu düşünüyorum insan çektiği eziyeti yiyerek heba etmek istemiyo son 3 haftadaki yükselişimizin de bunda etkisi büyük ben bu hafta da ilk 3 te olacağımıza sonuna kadar inanıyorum size de kendime de inanıyorum biz artık engeli aştık her şey çorap söküğü gibi gelecek artık top 3 den düşmek yok:KK73::KK73::KK73:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

betül bunlar seni doyurmaz aç bırakır.douyormusun açlık hissi değilde tatlı yeme ihtiyacı olmuyormu?o 4 kaşık tavugu salataya gömsen,sabah yumurta yesen peyynir yesen biraz yeşillik.
kendimden nefret ettiğim de kıtlığa giriyorum, hiç acıkmadım inan ki. Pazardan midem nasıl doluyduysa :kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X