- 23 Mart 2010
- 4.046
- 10.984
- 408
- 37
benim evde beylikdüzünde sana kiralayım mimu:)))))
Aaa gerçekten mi neresinde :) şimdi de ofise dönüyorum teee Bostancı dan ve kahvaltım 1 bardak maydonoz salatalık kivi suyuydu şimdi bayılazam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim evde beylikdüzünde sana kiralayım mimu:)))))
Ben hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorumçok sevindim tatlım hangi semt ben sarıyer de oturuyorum.
seyrantepe de çalışıyorum.
benle senBi zift molası cee demeye geldim :)))
N'oluyooor burdaaaaa ... kim buluşuyoooor![]()
ya bu arada masumm banu onu biliyorum ahu da ahu.diğerlerinden isim alsam.merak ettim sakıncası yoksa?
Tam bende sana yazıyordumAeben abla gördüm seni :) nasilsin sinavin nasil gecti masallah sana azmin daim olsun
gürpınarmıydı gülpınar mı.ahenk istanbulda .lakin kiracı varAaa gerçekten mi neresinde :) şimdi de ofise dönüyorum teee Bostancı dan ve kahvaltım 1 bardak maydonoz salatalık kivi suyuydu şimdi bayılazam
üsküdar yazın çok güzel olur canımBen hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum![]()
Ben hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum![]()
süpersinAusencia
yaptım olduuuuu
lazanya yemedimm
çoban salatamın üzerine kaşar rendesi ekledimmm
ve kıyma kavurması yedim 2-3 ymk kadarrrrr
gürpınarmıydı gülpınar mı.ahenk istanbulda .lakin kiracı var![]()
ayy biliyormuydum devrelerim mi yandı tüh bişey mi kaçırdımAyrıcakelebekolacam benim ismimi bilmiyor musun :)
Sen yaparsın Allahın izni ile. Ara verme lütfen.Aynen leydim . Gerçekten en çok çalıştıgım bu dönem oldu . Örgünde bukadar zorlamıyorlar insanları
Başka bölümleri bilmiyorum ama ilahiyatda mezun fazlalaşmış sanırım bu yönde çıtayı yükseltip mezun azaltmayı düşünüyorlar bu arada gınansta saglıyorlar bir taşla iki kuş işte o taraftan bakınca ama bu taraftan bakınca haksızlık. Hele daha evvelki sınavların sorularına bakınca dahada haksızlık
.
Hayır olsun bakalım . Sonuçta benim amaç bilgi , çalışmak gibi bir amacım yok ama bu durumda dondururmuyum devam ne geçersen kalanlarıda ömrüm olursa seneye verirmiyim genüz bilmiyorum . Sonuçlar bi açıklansın bakalım .
BetuussBen hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum![]()
ne tebriği canım, de biz seni tebrik edelim
Nolduki balım sendemi derece yaptınki kaçırdımmı ben