• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlar pek bir halsizim baş dönmesi var ve inanılmaz şişlik hissediyorum ödem var, parmaklarım dolma gibi karnım def gibi yine :KK43: regl yoğun sanırım hep ondan :KK43:
Menümü yazayım
Sabah
2 light etimek
1 kk kadar kaşar peyniri
5 zeytin
3 gün kurusu
1 kırmızı biber
Biraz maydonoz taze nane
1 fincan yeşil çay
Ara
1 elma
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 y.k. kadar pırasa yemeği
1/2 su bardağı kadar yoğurt
Yarım demet tere
Bol salata
Ara
1 kayısılı bitki çayı
Gece
Yeşil çay
Su: 2,5 lt.
Spor: 4 mil Leslie
@Ausencia @Ahu060812 Sekercikiz Sekercikiz
Ah kıyamam güzelim ya dikkat et kendine biraz tuzlu ye cnm tansiyonun iyice düşmesin keşke spor yapmasaydın o zaman yat dinlen çok dolaşma ayakta iyi olunca haber et mutlaka

FB_IMG_1484676927558.webp

Hahahahhaha hic gulcegim yoktuuu

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK36:
Sağol tatlım :)
Canim gecmis olsun dikkat et ...bugun benimde tansiyonum cook dustuuu..hatta bi ara yürüyüş bandindayken kafa gitti geldi biraz yavasladim kendimi dinledim sonra tekrar bastim gaza :KK66:)
Ay sana da geçmiş olsun kuzum. Leslie yaparken bana da bir ara bir haller oldu ama sonuna kadar devam ettim. Dikkat et sende cnm ;)

Ta
Tamam yaz deyip kenara çekilmiyecen ama sporunu yapmaya çalışacaksın olmadı evde leslie yaparsın gece mece bi araya sıkıştır valla tam 2,5 aydır spor yapıyorum kilomu duyan şaşırıyor tahminler hep 7-8 kilo aşağıda oluyo çok faydalı oluyo spor çok
Tamam canım yaz ben yapacam

Back
X