• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi gözün aydın kavuş yeğenlerinle bende haftaya inşallah
Ben geçerken de çakılı olmaz inşallah o köprüler çocuklarla çok zor oluyo 7 saat zaten 2 mola var çocuklara yemek yedirmeye korkuyorum geçen sefer tam yedik içtik bindik otobüse benim küçük annne kakam geldi demesin mi beni görmelisiniz kaptım çocuğu duruuun duruuunnn dedim koca otobüs bizi bekledi ayy korkuyorum valla bi yandan da yolculuktan
Ayy ahucum bebelerle çok zor biz yine arabadayiz.
Aslinda çok uzak bi yer değil ama ıstanbul da konu mesafeler değil ki.
Ben park yeri derdine abime pek geçemiyorum yer yok ya minicik arabaya.
Anca pazar günleri rahat oluyor,çoğunlukla kahvalti ya giderdik ama haftasonu abimler memlekette olacaklar bugun gidelim dedik.
Seni düşünemiyorum valla hem otobüs hem 3 bebe, allah kolaylik versin.
Ben cesaret edemiyorum pek.

Ama böyle olumsuz düşünerek olmazzz harekete geçmek gerek yoksa kendi ilerleyen adımlarımızı görmedikçe hiçbir şey bizi gerçekten motive edemez. Bence kür uygulamak seni motive edecek ve kaçamaklardan uzaklaştıracak güzel bir karar almışsın :KK66: bi de mesela neden kilo vermek istediğini samimi duygularla bi deftere yazabilirsin diyetisyenim önermişti bunu. Kendini kötü hissedip diyeti bozmaya karar verdiğinde açıp okuyabilirsin. Ve bir hayal kur, örneğin 69 kiloya geldiğinde alışverişe çıkmak gibi. Alacağın 1 tane pantolon olsun önemli değil ama bu hayali kur ona ulaşmak için çabala. Bazen sonunda ödül olması işleri kolaylaştırıyor :)
oyy Saadetim bunlar ne güzel tavsiyeler, çok teşekkür ederim ekürim benim :KK19: Tavsiyelerini dikkate alacağım :super:

Olabilir tatlım ... fazla mı ayakta kaldın bu ara ? Bence kombi gününün ödemi bu :KK43:

Günaydın tatlım .
Ve geçmiş olsun .:KK200:

Işte aç kalıp baş ağrısı olmasın diye ara öğünleri sevmişimdir hep , ama öyle de benim vücut vermez diyorsun canım sen .
O zaman bu düzene alışacak :)

Sporun hayırlı uğurlu olsun tatlım :halay:

3 meyve fazla bi günde ve zaten biri muz .
Bulgur sağlıklı bir seçim ama akşam tüketmemekte fayda var .

Dünde menünü gördüm .

Menülerin güzel , sağlıklı . Ömürlük devam edilir cinsten .
Ama 60 kilo birinin kilo vermesi için fazla .
Bu yediklerini 80 kiloda biri yese takır takır verir.

Oyyy oyyy mimu bugün kendini iyi hissediyor:KK200:

Kaymaklı ballı iltifat bile edemiyoruz yalnız:deli:
evet kaptanım böyle bile zar zor veriyorum vucud alışacak bide şekerli bişeyler istiyor vucud farkındayım istediğini vermeyince baş ağrısı yapıyor ... alışacak 21 gün şekerli şeyler yenilmeyince vucud alışıyormuş....biraz sancılı bir süreç ;))

evet kaptanım böyle bile zar zor veriyorum vucud alışacak bide şekerli bişeyler istiyor vucud farkındayım istediğini vermeyince baş ağrısı yapıyor ... alışacak 21 gün şekerli şeyler yenilmeyince vucud alışıyormuş....biraz sancılı bir süreç :KK66:)

ada ben meyve bile yemiyorum alışırsınn
meselaa kasıtlı degil de hergün meyve yemiyorum yani

ada ben meyve bile yemiyorum alışırsınn
meselaa kasıtlı degil de hergün meyve yemiyorum yani
ben zaten diyet yapmasamda meyce ile aram yok sadece yaz meyvesi kiraz , çilek , ve kavun severim onlarda olursa yerim illa alayım demem....meyve özürlü diyor babam bana :KK66:)) kuru kayısı zorda kalırsam şeker ihtiyacı için 1 yada 2 tane yerim o kadar....ben hep şekeri çikolatadan alıyordum... şerbetli tatlıda sevmem

ben zaten diyet yapmasamda meyce ile aram yok sadece yaz meyvesi kiraz , çilek , ve kavun severim onlarda olursa yerim illa alayım demem....meyve özürlü diyor babam bana :KK66:)) kuru kayısı zorda kalırsam şeker ihtiyacı için 1 yada 2 tane yerim o kadar....ben hep şekeri çikolatadan alıyordum... şerbetli tatlıda sevmem
ayy ne güzel
sevmediğim meyva yok,tatlı,çikolata yok,hergün ver bıkmadan yerim
sadece şerbet olsun ekmek banarda yerim
sen kolay kilo verirsin o zaman

IMG_8169.webp

Eee ne duruyoruz haydiii :halay: :halay:

diger menüleirne göre yogurt yokmuydu yanında keşke olsaymış güzel bir menü olurdu
dolapta vardı yoğurdum ama canım istemedi
akşamada mercimek çorbası,pırasa ve ayran nasıl sence?
çorbam unlu değil soğan ve salçalı,pırasayada pirinç koymadım bilerek

heeyy bana da uğra, ben de taksim beyoğlundayım :KK48:
Bacım inşallah bir dahakine de sana ;)
Taksimin neresi ? Benim gençlik burada geçti hey gidi heey...

ben atlayamıyorum,kolay değil ip atlamak,10 taneyi zor yapıyorum,,malum öndeki ler sallanıyor:olamaz::KK70:sarıp sarmalamam lazım
bide alt komşu meselesi var tabi:KK75:
Aynen benimkiler de dizime iner ..
Hele şimdi süt veriyorum holstein inegi gibiyim :D

Back
X