• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm bizimde sebzeli bulgur vardı salçalı filann
herkes bayıla bayıla yedi ve çok güzel olmuş ye dediler dönüp bile bakmadım :63:
yanında ceviz , fındık , varsa ye üstüne acıkırsın az yemişsin

ayyy benimde zor patladı afyonum valla bugünnn:uykucu::uykucu::ruh::ruh:

merhaba takım listemiz dolu
listesiz yarışım dersen kaptanımız Ausencia Ausencia sana yardımcı olacaktır
şimdilik iyiyim,açlık hissedersem cevizim var yanımda 2 kaşık yoğurt,2 ceviz,tarçın yaparım
sen ne yedin?

afiyet olsun,ne güzel işyerinde brokoli çorbası çıkması,burda çıksasına izin vermezler böyle çorbaların

50 kişilil bir yer burası
bütün çorbalar çıkıyor insanalrda yiyor yenmezse yapılmaz

yarında misal erişte yapıcaklarmış peynirli cevzili
yanına bulamammışlar bende dedim etli pırasa yap erişte yogurt:kahve::kahve:

Çarşamba menü bildirimi 18.01.2017

( Abimlerde ve komşuda misafirlik )

KAHVALTI : 2 etimek, 1 dilim çt ekmek,çeşitli peynirler, marul-dereotu ve yeşilçay

ARA : yok

ÖĞLE : bir porsiyon buğulama hamsi

ARA : 1 su bardağı az leblebili ve tarçınlı boza ( hani o 350 kcal olan :skandal:)

AKŞAM : 4 adet kızarmış çinekop, bol salata, 1 dilim çt ekmek

ARA : açık çay yanında bir adet kakaolu bisküvi

YATMADAN : yarım portakal,çeyrek elma

SU : 3 lt.

350 ml. Yeşilçay

SPOR : off

Bu arada reddettiklerimi yazayım misafirlikte, yan komşumuza geçtim çocukluk arkadaşıma..
Bol yağlı pırasa kavurma, bir dilim kek bir dilim çörek.
Hepsi reddedildi ;)

saydin78 saydin78 geçmiş olsun kuzum, babanın nesi var?:KK64:
Sekercikiz Sekercikiz canım doktordan döndün mü ? güzel haberlerini bekliyoruz hayatım :KK68:
T tuba52 canım cım sana da geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
kelebekolacam kelebekolacam doktorum kolay gelsin sana, işin zor valla.. Allah kuvvet versin..
Ausencia Ausencia kaptanım özledik seni, ama en güzel şekilde misafirlerini ağırlayacağından da eminim.
tatilin ne zaman başlıyor? yine mi ayrı kalacağız :KK43:

bizim yemekhane anca domats/ezo/mercimek/yayla
bu kadar ama zeytinyağlı çeşit herzaman oluyur
siz iyisiniz,bizde günde 3 çeşit
1-sulu yemek (sulu köfte-fasulye-nohut-pırasa-karnıbahar vsss den biri
2-pilav-makarna-bulgur-çorba dan biri
3-yoğurt-cacık-meyva-tatlı dan biri

hergün bu 3 gruptan birbirine uyanı yaparlar,2.ci grubu zaten bi çorba olunca alıyorum,artık bulgurda almıycam,3.grupta karın doyurmuyo:işsiz:

Kızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün :KK42:
Saydınım ablam çok geçmiş olsun bende dün şekercikızdan sonra düştüm moralman inşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim tüm hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşallah Sekercikiz Sekercikiz lütfen bizi habersiz bırakma hayırlı haberlerini bekliyoruz;)

siz iyisiniz,bizde günde 3 çeşit
1-sulu yemek (sulu köfte-fasulye-nohut-pırasa-karnıbahar vsss den biri
2-pilav-makarna-bulgur-çorba dan biri
3-yoğurt-cacık-meyva-tatlı dan biri

hergün bu 3 gruptan birbirine uyanı yaparlar,2.ci grubu zaten bi çorba olunca alıyorum,artık bulgurda almıycam,3.grupta karın doyurmuyo:işsiz:
gerçekten kötüymüş
bizde salata zeytin yağlı çeşitleri ve tatlı börek hergün çıkar
yanında hem makarna hem pilav
hergün çorba ve ana yemek
meyve tabi yoğurt ayran cacık hep vardır.

Kızlar hepinizde tek tek teşekkür ederim.internete baktım iyice canım sıkıldı insallah ciddi bişey değildir ama son 1.5 yıldır kalbimde ağrı var diye doktor doktor gezdim Kardiyoloji de sintigrafisinden tutunda bütün tahlilleri yaptırdım bizle ilgi değil dediler fizik bölümüne git dediler ordada birşey çıkmadı mide vurur dediler endoskobi yapıldı mide kapakcigi kapanmiyomus tabi bu arada ağrı sırtıma ve kolumda yayıldı son bir yıldır ben çare ararken reflu için 6 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca bütün sıkıntılar geri döndü tabi yani şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor belkide ben 1.5 yıldır hiç geçmeyen bu agrilarimin çaresini hep başka yerlerde aradım ne bileyim rabbim ne verirse hayırlısını versin yarın 11 de cerahiye randevu aldım bakalım ne cikicak çok canım sıkkın :KK42:

canım allahın izniyle hiçbirşeyin yoktur inşallah,iç organlar çabuk iyileşmiyor,bende çok çektim midemden halan dahada ara ara sıkıntı yaşatır,iyi bir doktor ve uzun bi süreçle bu sıkıntıyıda aşarsın inşallah,sonuçlarını bize bildir meraktayız Sekercikiz Sekercikiz

Back
X