• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 501. ETAP***

DelyDoly(88.7/87.9/0.80/%0.81)
Gunaydinnn hayirlii cumalar Rabbim herkesin gönlünden geçenleri nasip etsin.
Kilom giden 800 gram kizlarr şükür wc cikamadim ve regl devam ediyor genee de iyii ac gezdim susuz gezdimm .....
Çok tebrik ederim canım- 800 süper bir düşüş :super: Ausun dedigği gibi insan o açlığa daha fazlasını hak ediyorsun ama inşallah yatırımlarını gelecek hafta görürsün:KK71:

Günaydın takımım evet kilomu bildireyim
Geçen hafta 70.6
Bu hafta. 69.3
Fark 1.3
Yoldayım yüzde hesaplayamadim
Ausencia Ausencia
Wauuvv Waauuvvv, tebrikler :KK9:Pamukşeker gibi erimişsin :-)

Günaydın kilo bikdirimimi yapayım sonra zaman olmaz başlangıç 71,9 bi hafta 70,9
Fark 1

Sende canım süpersin, 69 lara çok AZ kalmış :confused:

günaydın arkadaşlar

kilomuda bildireyim geçen hafta:60,8
bu hafta:60,2 :KK49:
yanlız bu -600 gramı kilo verdim olarak göremiyorum.şöyleki ilerleyen zamanlarda görceksiniz ben sadece regl bitişinde eksileri görüyorum,diğer zamanda sporda yapsam tartı bu kadar oynamıyo :KK43:
Tebrikler canım, senin kilon için muhteşem bir sonuç :KK9: Sen de benim gibi meyvecisin (muczu:sus:) maşallah:KK66:

Mevlana celaleddin derki :Kaderimi ben seçmedim Rabbım ikram etti elhamdulillah.
İyiyim desem yalan olur , kötüyüm desem inancima dokunur .
En iyisi şükre vurayım dilimi ,belki o zaman kalbim kurtulur .
Dua'm belli , duyan belli ,gerisi takdiri ilahi .

Selam ve dua ile, hayırlı cumalar bacılar :KK68:
Ne güzel geldi :KK15:

H:KK200:A:KK200:Y:KK200:I:KK200:R:KK200:L:KK200:I :KK37: C:KK200:U:KK200:M:KK200:A:KK200:L:KK200:A:KK200:R

Ben geldim :110::110: günaydın demek isterdim ama melankolik ruh halim ve ben tartı da +400 çıktım. :KK1:

Kaptanım Ausencia Ausencia beni listeden çıkarabilirsin gerçekten yürekten söylüyorum bi hafta iyi bi hafta kötü. Sabit de olmuyor direk artı. Takımın ortalamasını bozuyorum bu şekilde
Canımcım bu prikolojiyi haftaiçi ben de yaşadım ama çözüm listeden çıkmak değil, yola daha sıkı baş koymaktan geçiyor. Adam oluşumun 4. günü, inşallah tam gaz devam :KK55:

günaydınnnn

geçen hafta :70,7
bu hafta :71,8
gelen :+1100

ausss elimden gelen hatta gelmeyen herşeyi ama heşeyi yaptım ben bu hafta
bugün dikkatli beslenip yarn tekrar tartılacagım
bana vucudumun bir oyunu buuuu ben buna eminim

ha listede olmasam sorun degildi ama liste içi olunca sıkıntı
ama ben elimden geleninde fazlaısnı yaptım

lazanya yemedim
tatlılalr geldi geçti yemedim
evet akşamalrı tırtıklamak istedim ama bir kaç kuruyemiş dışında onuda yemedim :KK43::KK43::KK43:

Canım eminim bunun acısı gelecek hafta alınacaktır :KK19: o yağlar korksun senden :sopa:

Listede degilim ama yazayim beni de motive edin emiii:)

Gecen hafta:78.7

Bu hafta:77.7

Fark:1 kilo

Yarin diyetimin 2.bolumune basliyorum nasipse..
Way wayyy, listeni yapman büyük bir başarıydı, bunun yanısıra bu -1 çok çok başarını tescilledi :KK9::KK9::KK9:

Ya adam yatıyo şimdi tartıya çıkacam kafasını oynatsa beni görecek cebelleşirken başka odaya da götürmek istemiyorum zemin den fark ediyo hep aynı noktada tartılıyorum neyse sessizce bi çıkayım hiç tartılmadım bu hafta korkuttunuz beni de:KK17:
Ben de tırsıyorum, hala wc den haber yok, accık daha bekleyip tartılacağım ama bu sefer de kelebekolacam kelebekolacam ın dediği gibi nefes alıp ağır gelmekten korkuyorum :KK17::KK17::KK17:

gelelim banaaaa :halay::halay:

geçen hafta :75.00

bu hafta: 74,00

giden kilo : 1

yüzde : % 100 çıktı hesap makinasında herhal ya niye ben şu yüzdeyi hesaplayamıyorum :KK43:(

o kadar açlığın sonucu belki daha fazla olabilirdi ama metabolizma farkı başkası benim yaptığım bu diyeti yapıp benim yaptığım kadarda spor yapsa daha fazla verirdi.....

kaptanım geçen hafta ada taşı elinin altına koyma vakti demiştiniz vallaha kaptanım taşa değil kayanın altına koydum gövdemi far -1 kilo oldu muuuu ? :)))))))

tebrikler canım, çok güzel :KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok tebrik ederim canım- 800 süper bir düşüş :super: Ausun dedigği gibi insan o açlığa daha fazlasını hak ediyorsun ama inşallah yatırımlarını gelecek hafta görürsün:KK71:

Tebrikler canım, senin kilon için muhteşem bir sonuç :KK9: Sen de benim gibi meyvecisin (muczu:sus:) maşallah:KK66:
teşekkür ederim canım :KK15:

Basın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin
Başın sağ olsun canim...mekani cennet olur insallah...
Günaydınnnnnnn :KK200:

Aynennn öyle oldu Ahu060812 Ahu060812 canım ama nasıl sızmışımmmmmm elimde mouse ... alıntı yaparken . Yeminle size .

Öyle kafam düşmüş , bi uyandım 2 ye geliyor.

Eşimde saat 10 da ben 1 saat kestireyim şurda uyandır beni demişti:deli: o da kalmış öyle .

Neyse....bitti uyudum dinlendim iyiyim :KK200:

Herkese hayırlı cumalar .... güzel tartılar .

DelyDoly DelyDoly tatlımmm 800 çok iyi ama haklısın o aç kalmaya insan fazlasını bekler.

Olsun şekerim , ödemler gidince 4 günlükte verdiğin kilolar çıkacak meydana ... o yüzden asıl bu hafta şoksuz güzel dengeli beslen .

pamukskr pamukskr güzelimm bak geldi mi 6 lar :KK19: hem de sende şişlikten şikayet ederken .

Şimdi daha sıkı sarılıp hemen 68.9 bile olsa görelim ki 70 lerden koşarak uzaklaşmış olalım :KK49::KK49:

A arselka tatlım sana da tebrikler :KK9:
Sende haftaya 6 lardasın inşallah .

Yakınınız vefat etmiş , Allah rahmet eylesin :KK200:
Çok sağolun kızlar amin :KK200:

bütün meyvaları çok severim,muzuda fazla almışım hatta eşim dedi,bedavamı dağıtıyolardı diye :KK70:fazla dayanmıyo diye sabah akşam yiyiyoruz bu aralar :kk77:

canım meraktan çatlıyorum ama gözüm senin bildirimini bekliyor lütfen acele biraz:KK14:dan eğitime gireceğim çıkmak zorunda kalacağım.
Canım çok gazla bişey göremedim o yüzden tekrar deniycem gece geç yattım wc çok bekleyemedim önümüzden gir sen eğitime ;)

Bundan sonra gelecek bildirimler önemli ... şu an ki durumda , nota alıyoruz :(

Dereceye girmeyi beklerken ceza alma adayı olabiliriz.

Umarım listenin geri kalanından artı , sabit gelmez.

ada81 ada81 canım çok çok tebrik ederim seni , beni kessen 1 kilo gitmez diyordun ama demek gidiyormuş .

Lütfen bu 1 eksi seni daha da motive etsin , kendi kendine oluyormuş demek ada de.

Ve evet taşın , kayanın altında elini sıkıştırdın bile tatlım , zira bu hafta kötü ortalamayı senin gibi yüzdeler toparlayacak nasipse :KK200:

Kedibochi Kedibochi güzelliğim sana da kocaman tebrikler :KK200: senin adına acayip seviniyorum . Sağlıklı ve düzenli beslenen , emziren bir annenin de kilo verebileceğinin güzel bir örneği oldun .

Aynen devam , şöyle bir baktım da şaka maka 70 liler geliyooor :KK49:

DelyDoly DelyDoly tatlım benim , pazar ödülünü kaldırdığını okudum .İşte bu .
Sana diyordum dur daha ne ödülüüü ? Yolun daha uzun .
Bu hafta 800 , haftaya 1 olabilir , yeter ki bozma . Öğlen hazır şeyler yeme :KK200:

T tuba52 tahminimden çok az yansımış tartıya . Geçen hafta ki artının telafisi bile olmamış bu eksi , yarısı gitmiş . Kaldı ki senin daha giden yağların vardı ? Onlar nerede ?? wc sorununu halledecek çözümler ara bu hafta , diyetine kaçamaksız devam et ve lütfen sevgili Ahu060812 Ahu060812 nun spor listesinde iddialı ol . 1 saat ayır her gün , lütfen . Bu şekilde al ver al ver al ver , şiştim , wc... derken yerinde sayıyorsun .

Gelelim liste dışı olup kilo verenlere :KK9::KK9:

@pamukskr 70.6 / 69.3 /1.3 / %1.84
@arselka 71.9 / 70.9 / 1 / % 1.39
begum75 begum75 60.8 / 60.2 / 0.6 / % 0.99
N Nisaca 112.1 / 111.6 / 0.5 / % 0.45
@Daydream15 78.7 / 77.7 / 1 / %1.29
roxen2303 roxen2303 58.6 / 58.4 / 0.2 / %0.34

Roxen hariç :KK70::KK70::KK70::KK70: hepinize tebrikler .

Açıkcası pamuktan arselkadan begümden ve day den bu iyi sonuçları zaten bekliyordum :sampiyon:

Nisanın öğünleri karışıktı , doğru beslenme değildi , vermiş olsa da kilosuna göre çok az . Liste değiştirmeli .

Roxen bende 300 vermişim :ıslık:

Nare83 Nare83 pes etmiyorsun ! Asla . Bugün her zamanknden daha fazla sarılıyorsun hatta .
Çünkü biliyorsun ki bu geçici bir şişlik . Muhtemelen 70 lerdesin . Eğer sallarsan haftaya yine 70lerin başı , yok sıkı sıkı tutunursan , 69 lar .
Bunu sende biliyorsun , bu teselli değil.
O yüzden lütfen yediklerine pişmanlık hissettirecek hiç bir şey ekleme :KK200:

mimu88 mimu88 sende canım ... yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli . Eğer bu hafta kaçamak yapsan , takımiçin sorumsuz davransan , sen teklif etmeden ben ederim ; listeden çıkışı . O konuda sevimsiz bir yüzüm var . Kilo verse dahi listesi sorumsuz ve kaçamaklı olanı da çıkarabilirim mesela .
Ama sen elinden geleni yaptım .
Benim görüşüme göre devam etmelisin listene .:KK200:

saydin78 saydin78 senin sabitinde de birden fazla sebebi var .Şimdi babacığınla ilgilen , güzel haberlerini al inşallah , sonra konuşuruz canım :KK200:

Ausencia Ausencia Tatlım yüzdemi yanlış hesaplamışımm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
geçen hafta 88,7
bu hafta 87,9
fark -800
Yüzde 0,90

Biliyorum tatlım :))

Ben siz hesaplasanız da tekrar hesaplıyorum zaten :confused::confused::confused::confused:

Listeyi koyuyorum artık pek , burada hazır ekliyorum herkesi .

Back
X