- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Sadece eski 800 görünce kriz geçirdim resmennn o kafaylaaBiliyorum tatlım :))
Ben siz hesaplasanız da tekrar hesaplıyorum zaten
Listeyi koyuyorum artık pek , burada hazır ekliyorum herkesi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece eski 800 görünce kriz geçirdim resmennn o kafaylaaBiliyorum tatlım :))
Ben siz hesaplasanız da tekrar hesaplıyorum zaten
Listeyi koyuyorum artık pek , burada hazır ekliyorum herkesi .
Bundan sonra gelecek bildirimler önemli ... şu an ki durumda , nota alıyoruz![]()
Dereceye girmeyi beklerken ceza alma adayı olabiliriz.
Umarım listenin geri kalanından artı , sabit gelmez.
ada81 canım çok çok tebrik ederim seni , beni kessen 1 kilo gitmez diyordun ama demek gidiyormuş .
Lütfen bu 1 eksi seni daha da motive etsin , kendi kendine oluyormuş demek ada de.
Ve evet taşın , kayanın altında elini sıkıştırdın bile tatlım , zira bu hafta kötü ortalamayı senin gibi yüzdeler toparlayacak nasipse
@Sherrysherrylady güzelliğim sana da kocaman tebriklersenin adına acayip seviniyorum . Sağlıklı ve düzenli beslenen , emziren bir annenin de kilo verebileceğinin güzel bir örneği oldun .
Aynen devam , şöyle bir baktım da şaka maka 70 liler geliyooor
DelyDoly tatlım benim , pazar ödülünü kaldırdığını okudum .İşte bu .
Sana diyordum dur daha ne ödülüüü ? Yolun daha uzun .
Bu hafta 800 , haftaya 1 olabilir , yeter ki bozma . Öğlen hazır şeyler yeme
@tuba52 tahminimden çok az yansımış tartıya . Geçen hafta ki artının telafisi bile olmamış bu eksi , yarısı gitmiş . Kaldı ki senin daha giden yağların vardı ? Onlar nerede ?? wc sorununu halledecek çözümler ara bu hafta , diyetine kaçamaksız devam et ve lütfen sevgili @Ahu060812 nun spor listesinde iddialı ol . 1 saat ayır her gün , lütfen . Bu şekilde al ver al ver al ver , şiştim , wc... derken yerinde sayıyorsun .
Gelelim liste dışı olup kilo verenlere
@pamukskr 70.6 / 69.3 /1.3 / %1.84
@arselka 71.9 / 70.9 / 1 / % 1.39
begum75 60.8 / 60.2 / 0.6 / % 0.99
@Nisaca 112.1 / 111.6 / 0.5 / % 0.45
Daydream- 78.7 / 77.7 / 1 / %1.29
@roxen2303 58.6 / 58.4 / 0.2 / %0.34
Roxen hariçhepinize tebrikler .
Açıkcası pamuktan arselkadan begümden ve day den bu iyi sonuçları zaten bekliyordum
Nisanın öğünleri karışıktı , doğru beslenme değildi , vermiş olsa da kilosuna göre çok az . Liste değiştirmeli .
Roxen bende 300 vermişim
Nare83 pes etmiyorsun ! Asla . Bugün her zamanknden daha fazla sarılıyorsun hatta .
Çünkü biliyorsun ki bu geçici bir şişlik . Muhtemelen 70 lerdesin . Eğer sallarsan haftaya yine 70lerin başı , yok sıkı sıkı tutunursan , 69 lar .
Bunu sende biliyorsun , bu teselli değil.
O yüzden lütfen yediklerine pişmanlık hissettirecek hiç bir şey ekleme
mimu88 sende canım ... yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli . Eğer bu hafta kaçamak yapsan , takımiçin sorumsuz davransan , sen teklif etmeden ben ederim ; listeden çıkışı . O konuda sevimsiz bir yüzüm var . Kilo verse dahi listesi sorumsuz ve kaçamaklı olanı da çıkarabilirim mesela .
Ama sen elinden geleni yaptım .
Benim görüşüme göre devam etmelisin listene .
@saydin78 senin sabitinde de birden fazla sebebi var .Şimdi babacığınla ilgilen , güzel haberlerini al inşallah , sonra konuşuruz canım
ayyyy şokkkk ben nota mııı ?Bundan sonra gelecek bildirimler önemli ... şu an ki durumda , nota alıyoruz![]()
Dereceye girmeyi beklerken ceza alma adayı olabiliriz.
Umarım listenin geri kalanından artı , sabit gelmez.
ada81 canım çok çok tebrik ederim seni , beni kessen 1 kilo gitmez diyordun ama demek gidiyormuş .
Lütfen bu 1 eksi seni daha da motive etsin , kendi kendine oluyormuş demek ada de.
Ve evet taşın , kayanın altında elini sıkıştırdın bile tatlım , zira bu hafta kötü ortalamayı senin gibi yüzdeler toparlayacak nasipse
@Sherrysherrylady güzelliğim sana da kocaman tebriklersenin adına acayip seviniyorum . Sağlıklı ve düzenli beslenen , emziren bir annenin de kilo verebileceğinin güzel bir örneği oldun .
Aynen devam , şöyle bir baktım da şaka maka 70 liler geliyooor
DelyDoly tatlım benim , pazar ödülünü kaldırdığını okudum .İşte bu .
Sana diyordum dur daha ne ödülüüü ? Yolun daha uzun .
Bu hafta 800 , haftaya 1 olabilir , yeter ki bozma . Öğlen hazır şeyler yeme
@tuba52 tahminimden çok az yansımış tartıya . Geçen hafta ki artının telafisi bile olmamış bu eksi , yarısı gitmiş . Kaldı ki senin daha giden yağların vardı ? Onlar nerede ?? wc sorununu halledecek çözümler ara bu hafta , diyetine kaçamaksız devam et ve lütfen sevgili @Ahu060812 nun spor listesinde iddialı ol . 1 saat ayır her gün , lütfen . Bu şekilde al ver al ver al ver , şiştim , wc... derken yerinde sayıyorsun .
Gelelim liste dışı olup kilo verenlere
@pamukskr 70.6 / 69.3 /1.3 / %1.84
@arselka 71.9 / 70.9 / 1 / % 1.39
begum75 60.8 / 60.2 / 0.6 / % 0.99
@Nisaca 112.1 / 111.6 / 0.5 / % 0.45
Daydream- 78.7 / 77.7 / 1 / %1.29
@roxen2303 58.6 / 58.4 / 0.2 / %0.34
Roxen hariçhepinize tebrikler .
Açıkcası pamuktan arselkadan begümden ve day den bu iyi sonuçları zaten bekliyordum
Nisanın öğünleri karışıktı , doğru beslenme değildi , vermiş olsa da kilosuna göre çok az . Liste değiştirmeli .
Roxen bende 300 vermişim
Nare83 pes etmiyorsun ! Asla . Bugün her zamanknden daha fazla sarılıyorsun hatta .
Çünkü biliyorsun ki bu geçici bir şişlik . Muhtemelen 70 lerdesin . Eğer sallarsan haftaya yine 70lerin başı , yok sıkı sıkı tutunursan , 69 lar .
Bunu sende biliyorsun , bu teselli değil.
O yüzden lütfen yediklerine pişmanlık hissettirecek hiç bir şey ekleme
mimu88 sende canım ... yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli . Eğer bu hafta kaçamak yapsan , takımiçin sorumsuz davransan , sen teklif etmeden ben ederim ; listeden çıkışı . O konuda sevimsiz bir yüzüm var . Kilo verse dahi listesi sorumsuz ve kaçamaklı olanı da çıkarabilirim mesela .
Ama sen elinden geleni yaptım .
Benim görüşüme göre devam etmelisin listene .
@saydin78 senin sabitinde de birden fazla sebebi var .Şimdi babacığınla ilgilen , güzel haberlerini al inşallah , sonra konuşuruz canım
çok teşekkürler canım ...ada81 tebrik ederim cnmmm çok sevindimmm
![]()
Ay kızlar ne yorulmuşum ne yorulmuşum adam gitti sofrayı bile toplayamadım hemen size koştum şimdi de ağırlık çöktü sofra bana bakıyo ben sofraya off ya nefret ediyorum sofra kurup toplamaktan.
Bu arada salı 10.30 da İstanbul a yolculuk başlıyoAusencia körfezden geçerken sana el sallıycam bayılırım Körfez'in manzarasına Ankara dan çıkınca ilk görünen deniz
![]()
Amin , pazartesi iş başı yapacağım
Kız nana sizi nasıl unutsun
İlk ve tek göz ağrım takımım unutur müyüm hiç![]()
Ausencia aynen tatlımm hedefe kadar inşallahh ödül mödül yok azmettim başaracağımm çok pis hırslıyım hele onca açlığıa bugünü görünce inşallah güzel sonuç alacagım
yok ausum biliyorum ki bu ödemmm
hemen ofise geldim şişemin içine bitkileri attım bu ödemleri iki günde gönderirsem
cumaya 6 ları görürüm dedimm
başa darmaktan sıkıldıgım için
pess yokkk aynen dahada fazla devam eidyorum bu hafta bir kaç degişiklik yapmak niyetindeyim
tebrikler canımMerhaba kizlar,
Ancak gelebildim kusura bakmayın. Kizimla oynadık tum aile dün gece...
Ama iyi haberlerim var
Ausencia mia capitannnn hedefini tutturmanin gurur ve kıvancını yaşıyorum
Geçen hafta : 83.1
Bu hafta : 82.3
Giden: 800 gr.
Fark : %0.96![]()
Supersin canim. Tebrikler..Yahu bendeki de umut işte cumadan cumaya zor oynayan ibreyi öğlen kadar aç kalıp 100gr oynatamadim
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.1
Fark 0.8
Yüzde 0.96
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar iki gündür ugrayamadim bir yakınım vefat etti okul ve cenaze evi arasında git gel kendimi çok yorgun hissediyorum haber vereyim dedim herkese iyi geceler
Yahu bendeki de umut işte cumadan cumaya zor oynayan ibreyi öğlen kadar aç kalıp 100gr oynatamadim
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.1
Fark 0.8
Yüzde 0.96
Haftaya hedefim 76.8..yazayimda kendimi gaz getireyim..insallah yaparim..
doktorum tebrikler gayet güzelYahu bendeki de umut işte cumadan cumaya zor oynayan ibreyi öğlen kadar aç kalıp 100gr oynatamadim
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.1
Fark 0.8
Yüzde 0.96
ben meyveyi korkarak yiyorum yaaaa![]()
kiraz sapı ve mısır püskülü çayı ben bu hafta 3 kere yaptım deli ödem atıyorkızlar ben bu hafta şöyle düşündüm
*sabah etimek ,sunta vs kaldırıp yumurta ve kuruyemiş yiycem
*akşam 1 kase yogurt+meyve+1 ymk kadar yulaf ezmesi
*ve ve sporrrr en önemli eksigim
ölsemde gebersemde sabah 5:45 te kalkp o lesileyi yapıcamm
sizce ekleyebilecegim başka bir şey varmı ?
Görürsün canım insallah..rakibimeee bak coştur coştur :)
bende bi 76 ları görebilsem keşke...