- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Menü
Sabah
1 kaşarlı simit
Öğlen
2 poğaça
Akşam
3 tavuk pirzola
Ara
3 kare bitter çikolata
Su : 1,5 lt
Spor 13525 adım yaklaşık 1 saat yürüyüş
Ausencia @Ahu060812

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü
Sabah
1 kaşarlı simit
Öğlen
2 poğaça
Akşam
3 tavuk pirzola
Ara
3 kare bitter çikolata
Ausencia @Ahu060812
Tamam patron
Ya ada bir şey rica edeceğim senden , yanlış anlamazsan ... siz deme bana ya , aus de , hop de , şişt de :)))![]()
Albenden de o kadar bu nedir ki acep aaaaa
Aslında hepsinin günlük dozu var lakin benim bilgim dışı.benim bildiğim 2 kupa dan fazla bitki çayları zararlı ama tabi açık çay ve demli çay gibi farklı içimleri varDoktorum ben zencefil i şöyle içiyorum
Sıcak su limon yarım çay kaşığı zencefil
Siyah çay yerine bu şekilde zararlı ise icmiyim başka şeyler bulayım mı içecek
İmam seyy bi kahve içsem sonra gitsem lesile ablaya olur mu ?
Bende kelebeğim gibi 3 saat avm dolandım valla, geberdim bi kahve içip kalkayım
Walla aldım ben 40 bedenleri.ahh ahh ben kendi kendime gelen güvey oluyom benim laz uşağı beni yollamaz
Oyyy ağlama yazdıklarımın eksiği var fazlasi yok.
Yaaa takimda bir tane daha kontes var demeeekk.:) @Sherrysherrylady
Menü
Sabah
1 kaşarlı simit
Öğlen
2 poğaça
Akşam
3 tavuk pirzola
Ara
3 kare bitter çikolata
Ausencia @Ahu060812
Aslında ben söyleyecek tim o etimekler fazla diye ama cekiniyordum gülücük
Tamam patron
Kaptanim hergun gunun en iyi menusu secelim mi ?? Yaptigi sporuda dusunerek...boylece herkes o menuye soyle bi bakar nasil olur....
Aslında ben söyleyecek tim o etimekler fazla diye ama cekiniyordum gülücük
Bu rezil menüyü yarından itibaren unutturacağım. Yarın sabah erken kalkıp ekmek almaya gideceğim ve giderken biraz yürüyüş yapacağım. Sonra gelip kahvaltı hazırlayıp güne başlayacağım. Suyum yanımda olacak hep inşallah 2,5-3 lt tamamlayacağım. 3 ara öğün yapacağım ara öğünlerim fındık kayısı yoğurt meyve gibi yiyecekler olacak. Öğlen ton balıklı salata akşam da sebze yiyeceğim. Planım budur inşallah yapacağım
Laz usagiyla tango bak şimdi aklıma düştü iyi mi.
Evet biraz moralim bozuldu ve sen bu işi beceremiyorsun moduna girerek böyle yedim... Ta ki senin mesajlarını okuyuncaya kadar çok da kararlı değildim. Ama şu an silkelendim kendime geldim. Ne kendime ne takıma ne sana bunu yapmaya hakkım yok. Üzgünüm tekrarı olmayacakBu menüyü sabah tartılıp +700 çıktığını gördükten sonra mı yedin ?
Eeee doğal olarak öyle yedin .
PEKİ.
Yasom kontesim derdiTamam olur , yap ama hatta beraber yapalım .
Dr um da yapacak ...
3 lü leslie :)
11 de başlar .
Şehir dışı demek ... laz uşağıda gelsin :) açılış dansında tango yaparsınız düğünde :))
Ya sana da mı kontes diyorlardı , bak şimdi hatırladım aeben diyordu .
Bu menüyü sabah tartılıp +700 çıktığını gördükten sonra mı yedin ?
Eeee doğal olarak öyle yedin .
PEKİ.
Olur aslında güzel olur , dur nasıl yaparız düşüneyim ben .
Nare83 duydunuz mu hanımefendi ?
Yumurta varken etimek ekmek takıntım var , özellikle 75 altı kilolarda .
Hadi bakalım , buna da peki.
Evet biraz moralim bozuldu ve sen bu işi beceremiyorsun moduna girerek böyle yedim... Ta ki senin mesajlarını okuyuncaya kadar çok da kararlı değildim. Ama şu an silkelendim kendime geldim. Ne kendime ne takıma ne sana bunu yapmaya hakkım yok. Üzgünüm tekrarı olmayacak![]()
Kizz yumurta yokki bi ısırık kızarmış bazlama var![]()
O da çok işte , bir şey çok![]()
Tamam aynen böyle yapacağım. Evde spor ne yapabilirim? Zumba mı yapsam acabaYaz bakalım her gün , menünü yaz ... bugün şu şu var ne yesem diye sor ... spor yap .. yorganın altından çık .
Yap bakalım , bekliyorum saadet.