• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bende menümü vereyim geç olmadan
Sabah
4 kaşık patates salatası
Az menemen
1/2 dl ekmek
Peynir zeytin
Öğlen YOk sabah geç vakit yediğim için
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Su 1.5 2 olabilir
Spor
90 dk tempolu açık hava yürüyüş

,ğiğşljhtutköçöötyı
şlçty ömnnb
4 kaşık yoğurt içine tarçın zencefil zerdeçal karıştırdım
2 tane ceviz
ARA
1 tane mandalina
ÖĞLE
1 Kase kabak çorbası
ARA
10 tane fındık
1 tane yeşil elma
AKŞAM
1 kase kabak çorbası
ARA
1 bardak yeşil çay
10 tane karışık kuruyemiş
3 litre su
Ausencia Ausencia
canım iki gündür spor yok Ahu060812 Ahu060812

ada81 ada81
Kız mor ruj aldım dün flormardan çok kötü çıktı birazda mat ayy birde diyorum kıza softrenk istemiyorum diyorum eve geldim bi sürdüm bildiğin cart

Benim almak istediğim mürdüm rengiymis sanırım kullandığın bir seri var mı flormardan
Canim bende mor almistim ama benimki farmasi marka...

Flormar ise belli bir seriden almam beğenirim alirim mutlaka ayni rengin yakini olan firca rujda alirim parlasin soyle isil isil diye...

Bende didiştim dün :KK59: Hala uyuyooor :uykucu:

Evet canım haftalık , her hafta eşler değişiyor zaten .

O zaman @begüm75 ile @Daydream15 raundunu başlatıyorummm , yüzde hesapladığım için kilo denkliği gerekmiyor.
Bizde bu aralar kusmeyi beceremiyoruz kusuyoruz guya 5 dakika sonra kizimla bi haber yolluyor yavrumda yarim yamalak iletiyor bu sefer gulmeye basliyoruz hoop geri konusuyoruz...bi agiz tadiyla kusemiyoruz yuzlestik mi neee

Gülüm yoksalari aklına getirmek seni çok yorar.iyi olacak inşallah.
Babam sapasaglamdi bi gün göğüs ağrısıyla bi gitti anjiyo dediler anjiyoda stent takılamaz dediler by pass oldu çok şükür şimdi iyi.
Önce hicccc söz dinlemezdi 3.5 yıl yanımda kaldılar yediklerine karistirtmazdi. Şimdi saatiyle
Inşallah kuzum Rabbim gördüklerimizden emin eylesin. Inşallah sağlığına kavuşur babacığım. Babana da çok sevindim kuzum Rabbim başımızdan eksik etmesin

71 benim baba.

İnşallah canım ya . Açılır , düzelir ama onun da kendi kendinin doktoru olması lazım biraz.
Bıraktım diyor tatlım inşallah icmez. Geçen gün ağladığımı duymuş bana dayanamaz İnşallah bırakmistir gerçekten, canımın canı:dua:maşallah Allah bağışlasin, sağlıklı uzun ömürler versin canım

kuzum herşey yoluna girecek inşallah. :KK200::KK200:
ama o sigarayı mutlaka bırakmalı, benim babam - allah uzun ömür versin 75 yaşında, son beş senede sigarayı azalttı da ohh nefes alıyorum diyor.
ah keşke bıraksa.. ama neyseki babam memlekete gitti emekli olunca. bir kaç inek filan aldılar oyalanıyorlar. bol bol hareket ediyor bol temiz hava ve süt yoğurt.
o açıdan benim için rahatlıyor.

ah hemde nasıl teyzesi... :KK46:durup izlemeye doyulmuyor masum meleğimi.. :KK200:
amin amin cümle yavruları :nazar:
Canim benim inşallah :KK200:kesinlikle bırakmalı başka çıkar yolu yok. Sağlığı için bırakmalı. Inşallah bırakır babalarimiz. Baban için de çok sevindim canım ne güzel uğraş bulmuş kendine :) babam da hareketlidir erkenden kalkar işler yapar kendinde bahçede falan. Sigara onun sağlığını bozan. Inşallah iyi olur hepsi, başımızdan eksik etmesin Rabbim :dua:

Ahu060812 Ahu060812 evdeki bir alana bir bedava ile öyle bir uzmanlaşmış ki :rolleyes: her sözü altın değerinde nasihat .

Arada kaynatma sorumu ??? çok güzelmişsin diyorlaaaaaar :KK3:
:KK3:

Kaptanım o diyenin gözleri :) çok mu merak ettin :D

Merhaba kızlar bugün okudum ama yazamadım size
sabah anneme gittim ordan çocukları annemde bıraktım bi arkadaşa araba sürmeyi öğretmeye gitti. Ordan da kv ye geldim.koşturmaca
benim halılarda göçüyo istanbuldayken vereyim bari yıkansın İstanbul dönüşü de 3 misafir ağırlayacam bide sizlerle buluşmamız var geriye cuma ve ctesi kalıyo salı dönsem Çarşamba temizliği yetiştirmem lazım bakalım kadınlık zor vesselam
Kız mimu88 mimu88 seni çok merak ettiler resmini atayım kaptanla doktoruma iznin var mı :KK70:

Tabiiki izin var ama yorumları merak ederim :)

Canlar sohbet muhabbet bir yana , yine hesap kitap zorunluluğum var malum ...

O notayı bu hafta silmek zorundayız .

Yoksa haftalarca takım listesi hazırlamak öyle kolay iş değil ve bunu siz yapacaksın , bunu size kim gösterecek ben .

Lütfen bu ızdıraptan hem beni hem kendinizi kurtarın .

Yoksa sevgili artı arkadaşlardan seçeceğim isimler , burda yatıp kalkacak .

Heniz sarı kart alan takımda yok , alan sildirdi notasını , biz mi yapamayacağız ?????

Listedeki arkadaşlar ;
Tahmini liste şu şekilde olacak haftaya ... bakın tahmini diyorum , ceyda ve davi var öncelikli , kilo almadan gelirlerse ...

***7.TAKIM 502. ETAP***

Betulina(78.1///%)
saydin78(63.1///%)
tuba52(88.2///%)
masumm(71.8///%)
DelyDoly(86.9///%)
Ahu060812(83.9///%)
kelebekolacam(76.1///%)
Sekercikiz(64.4///%)
fatmanurkaya (108.9///%)
ada81 (74///%)
mimu88 (78.4///%)
Dersaadet_ (78///%)
Sherrysherrylady (82.3///%)
pamukskr (69.3///%)
466.etapta 7.takımdan mezun olan üye geri döndü.Baş.trh. 12 Ocak,Baş.kilo 70.6,Hedef Kilo 58

7. Takım Ortalaması %

Açık söyleyeyim ... bu hafta ne artı ne sabit görme lüksümüz yok .
Elbette , bu Cumanın en yüksek artısı Nare83 Nare83 , peşi sıra @Dersaadet_ , mimu88 mimu88 ve @fatmanurkaya ' a çok iş düşüyor . aldıkları artıları temizlemeli , üzerine normal düzende verecekleri gr ları da eklememeliler . Yani örnek saadet 700 ü , fatma 400 ü verse aldığı ...bu başarı değil .

saydin78 saydin78 dan listesi ve takımı için iyi bir atak görmem lazım . Kilosu az olduğu için onun, Sekercikiz Sekercikiz ın yüzdeleri çok önemli .

@pamukskr den de olası bir listeye girişte (ki ben girmesini çok isterim , sadece elimde değil bazı durumlar ) bomba bekliyorum .

T tuba52 bir büyük beklentim de elbette tubadan . Geçen haftanın telafisi gelmeli . O artılar gr gr değil , bomba gibi gitmeli .

Arkadaşlar yüzde de kişi başı %1 i hedef almazsanız , nota sildirme işi zor . Arada bomba bir iki arkadaş çıkıp %2 lerde olmalı ki diğer arkadaşını sırtlasın .
Yoksa nota sildirme hayal olur ve yapıştırıverirler sarı kartı .
Ona da yüreğim dayanır mı bilmiyorum :KK43:

Ahu060812 Ahu060812 spor işi sende gülüm . Yapış yakalarına , tehdit et :confused: sende bu hafta az verdin , onu da haftaya taçlandır oo olllaaa llaallaa ile .

İşimiz zor ama yapmadık değil .
dereceye girip nota sildireceğiz .

Bazı haftalar ort. %0.700 ile de 1.lik gelebiliyor , bazen takımlar çoşuyor %1.100 lerle baka kalıyorsun .

Biz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız bu hafta . Herkes yemek yerken sarı kartı düşünsün .
Almak cidden sizi de beni de yoracak .

Herkes % hesabına göre hedef belirlesin lütfen .

ada81 ada81 soruyordu dün sanırım,yüzde hesabını .. Bilmeyenler için tekrar edeyim , adanın kilo örneği üzerinden ...

Geçen hafta 75
Bu hafta 74

75-74=1 1/75 =0.0133 0.0133*100 = %1.33
Inşallah kuzum elimden geleni yapıcam. Malum operasyon var kosuşurma olacak. Gerekirse yemem canım. Bu hafta inşallah güzel olacak herşey

Back
X