- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
İyi geceler canım.Benden de herkese iyi geceler
Yine uyuyacağım![]()
Bende yatıyorum, tatlı rüyalar herkese ve sana..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım.Benden de herkese iyi geceler
Yine uyuyacağım![]()
Sabah kahvaltıda 2dilim tb ekmeği var canım eklemeyi unutmuşumMenu güzel cnm benimde sabah kahvaltısı senin gibi ekmek ywmiyomusun sen?
Geçmiş olsun canım babana ciddi bir şey değildir inşallahMerhaba kızlar menüm
Sabah
1 dilim t.b.ekmeği 1 etimek
1 kk peynir
6 zeytin
3 ceviz 3 gün kurusu
Birkaç çatal patates kızartma
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 küçük dilim t.b. ekmeği
Bol brokoli salatası
Ara
1 yudum helva
Akşam annemlerde
1/5 simit
1 kk peynir 2 zeytin
3 köfte
Çok az patates kızartma
Az domates salatalık
1 dilim ekmek
Su: 1,5-2 lt.
Spor: yok maalesefAusencia
Ahu060812 @pamukskr
Menüm çok kötü kabul ediyorum, özür diliyorum. Özür dilemek telafi de etmeyecek bunu da biliyorum. Saçma sapan menülerim bugünlerde, herşey üzerime geliyor sanki, çok gerginimyarın 4 günlük diyete başlayayım diyorum ama salı babamın op.var, o gün pek birşey yiyemem biliyorum. Yine de yarın başlayacağım sanıyorum
Ayy okurken ben sinir oldum ya bazıları ne kadar bencil oluyor Bende kimseye Hayır diyemiyorum sonra olan bana oluyor canimAy kızlar gelemedim hiç eşim öğlene kadar yattı öğlen kalktı işe gitti o yatarken iş yapamadım o gitti tam başlıycam işe nerden başlıyacağımı bilemedim her yer her yer de teras oyuncak odası darman duman dedim yukardan başlıyım yapa yapa inerim terası bi güzel temizledim halı kilim çırptım örtüleri çırptım mangal küllerini soba etrafına dökülenleri falan her yerini temizledim dedim ben yokken batmaz dönüşte misafir bombardımanına hazır olsun sonra alt kata yeni inmişim tel geldi görümcemin kızı yenge evdemisin sana gelcez Ünv den tatile geldi mangal yakacak malum topu eşime attım çalışıyo dedim arayın eşim gelmez diye düşünüyorum işten .öyle olursa onlarda gelmezler umuyodum benimki sen tut ben 22.00 gibi gelirim siz geçin bize .4 de geldiler e benden başka insan YOk bırakayım iş yapayım o kadar iş var beynimde ama ben oturuyorum mecbur üstüne üstlük bide balık tavuk bişeyler almışlar ya arkadaş adamlar balık ihtiyacını bizde gideriyor ev kokuyo 2-3 gün ondan sonra hadi onu da geçtim de zar zor temiZlediğim eskisinden de beter battı soba yaktılar mangal yaktılar bide nargile külünü sobanın üstüne çırpa çırpa sonra kestane benim bebeler de sağolsun şımardılar en aşağıya kadar kestane kabuğu dökmüşler yaptığım işe mi yanayım gideceğim yere gidemediğme mi yanayım geri nasıl toplayacağıma mı yanıyım yarın yolluk mu yapayım valiz mi hazırlayım ev mi toplayım çamaşır mı yıkayım ay hiç bi iş yapamadım çok sinir oldum ya üstüne üstlük şu saat oldu benim ki hala YOk .bide dün dedim görümceye yarın temizlik yapıcam diye offf işte her zaman güleryüzlü tatlı dilli olmanın da negatif yanları![]()
Betulum ben degistirecegim bu hafta diyet menülerimi çünkü bitirmem gereken sebzeler varDaydream- canım haftasonu portakal diyetine giremedim, yarın giriyorum inşallah- hadi Allah yardımcım olsun
![]()
Aynen canım ya ben de hayır diyemem kesinlikle bencillik biraz düşünceli olmak lazımAyy okurken ben sinir oldum ya bazıları ne kadar bencil oluyor Bende kimseye Hayır diyemiyorum sonra olan bana oluyor canim
Ay kızlar gelemedim hiç eşim öğlene kadar yattı öğlen kalktı işe gitti o yatarken iş yapamadım o gitti tam başlıycam işe nerden başlıyacağımı bilemedim her yer her yer de teras oyuncak odası darman duman dedim yukardan başlıyım yapa yapa inerim terası bi güzel temizledim halı kilim çırptım örtüleri çırptım mangal küllerini soba etrafına dökülenleri falan her yerini temizledim dedim ben yokken batmaz dönüşte misafir bombardımanına hazır olsun sonra alt kata yeni inmişim tel geldi görümcemin kızı yenge evdemisin sana gelcez Ünv den tatile geldi mangal yakacak malum topu eşime attım çalışıyo dedim arayın eşim gelmez diye düşünüyorum işten .öyle olursa onlarda gelmezler umuyodum benimki sen tut ben 22.00 gibi gelirim siz geçin bize .4 de geldiler e benden başka insan YOk bırakayım iş yapayım o kadar iş var beynimde ama ben oturuyorum mecbur üstüne üstlük bide balık tavuk bişeyler almışlar ya arkadaş adamlar balık ihtiyacını bizde gideriyor ev kokuyo 2-3 gün ondan sonra hadi onu da geçtim de zar zor temiZlediğim eskisinden de beter battı soba yaktılar mangal yaktılar bide nargile külünü sobanın üstüne çırpa çırpa sonra kestane benim bebeler de sağolsun şımardılar en aşağıya kadar kestane kabuğu dökmüşler yaptığım işe mi yanayım gideceğim yere gidemediğme mi yanayım geri nasıl toplayacağıma mı yanıyım yarın yolluk mu yapayım valiz mi hazırlayım ev mi toplayım çamaşır mı yıkayım ay hiç bi iş yapamadım çok sinir oldum ya üstüne üstlük şu saat oldu benim ki hala YOk .bide dün dedim görümceye yarın temizlik yapıcam diye offf işte her zaman güleryüzlü tatlı dilli olmanın da negatif yanları![]()
Kafayı yemek üzereyim kızlar ya benim ufaklık gece uyumuyor hiç hadi ona alıştım gece gündüz sürekli herşeye ağlıyor ya ağlayarak iş yaptırmaya çalışıyor ne yapıcam şaşırdım
Ayyy dur gerildim...bu ne ya..keske topu esine atacagina direk temizlik yapiyorum isim var deseydin.Ay kızlar gelemedim hiç eşim öğlene kadar yattı öğlen kalktı işe gitti o yatarken iş yapamadım o gitti tam başlıycam işe nerden başlıyacağımı bilemedim her yer her yer de teras oyuncak odası darman duman dedim yukardan başlıyım yapa yapa inerim terası bi güzel temizledim halı kilim çırptım örtüleri çırptım mangal küllerini soba etrafına dökülenleri falan her yerini temizledim dedim ben yokken batmaz dönüşte misafir bombardımanına hazır olsun sonra alt kata yeni inmişim tel geldi görümcemin kızı yenge evdemisin sana gelcez Ünv den tatile geldi mangal yakacak malum topu eşime attım çalışıyo dedim arayın eşim gelmez diye düşünüyorum işten .öyle olursa onlarda gelmezler umuyodum benimki sen tut ben 22.00 gibi gelirim siz geçin bize .4 de geldiler e benden başka insan YOk bırakayım iş yapayım o kadar iş var beynimde ama ben oturuyorum mecbur üstüne üstlük bide balık tavuk bişeyler almışlar ya arkadaş adamlar balık ihtiyacını bizde gideriyor ev kokuyo 2-3 gün ondan sonra hadi onu da geçtim de zar zor temiZlediğim eskisinden de beter battı soba yaktılar mangal yaktılar bide nargile külünü sobanın üstüne çırpa çırpa sonra kestane benim bebeler de sağolsun şımardılar en aşağıya kadar kestane kabuğu dökmüşler yaptığım işe mi yanayım gideceğim yere gidemediğme mi yanayım geri nasıl toplayacağıma mı yanıyım yarın yolluk mu yapayım valiz mi hazırlayım ev mi toplayım çamaşır mı yıkayım ay hiç bi iş yapamadım çok sinir oldum ya üstüne üstlük şu saat oldu benim ki hala YOk .bide dün dedim görümceye yarın temizlik yapıcam diye offf işte her zaman güleryüzlü tatlı dilli olmanın da negatif yanları![]()
Benim de sinirlerim iyice yiprandi canım ya yerli yersiz herseye kızıyorum artık bir an önce düzelir inşallah iyi gecelerAyy ahum inan okurken kalp atışları m hızlandı ne zor bi gün yaşamışsın okadar işin içinde yanlız başına hangisini yapacağını şaşırmak bu duyguyu çok iyi bilirim
Canım acil olarak yapılacak ları yapacak halin varsa yap yetişemwdiklerin için kendini yıpratma
Şimdi eşinemi anlayışsız misafiremi neyse seni doldurmuyayım canım
Gider ayak yuvanda huzur kaçmasın okadar çoçukla tatile hazırlık yapmak bile çok iyi bilirim
Kolay gelsin canım
Canım benimki 4yıl uyumadı uyku terori diye bişey varmış sanki öyleydi hayatımda çok zor anlar yaşadım ssbahs kadar uyumayan bebek okuldaki çoçuklar evde 4erkek daha
140üzerinde kilo
İlk defa ozaman psikoloğa ve psikatriye gittim
Ben öyle kendi kendime gıcık olurum sonra herşeyi unuturum yaa kimseye de çatmam biraz söylendim eşime okadar işte bazen kendi kendime kurarım şunu deyim bunu deyim diye sonra diyeceğim zaman pufff her şey uçup gitmiş öyle oluncada böyle oluyo işte neyseAyy ahum inan okurken kalp atışları m hızlandı ne zor bi gün yaşamışsın okadar işin içinde yanlız başına hangisini yapacağını şaşırmak bu duyguyu çok iyi bilirim
Canım acil olarak yapılacak ları yapacak halin varsa yap yetişemwdiklerin için kendini yıpratma
Şimdi eşinemi anlayışsız misafiremi neyse seni doldurmuyayım canım
Gider ayak yuvanda huzur kaçmasın okadar çoçukla tatile hazırlık yapmak bile çok iyi bilirim
Kolay gelsin canım
Canım benimki 4yıl uyumadı uyku terori diye bişey varmış sanki öyleydi hayatımda çok zor anlar yaşadım ssbahs kadar uyumayan bebek okuldaki çoçuklar evde 4erkek daha
140üzerinde kilo
İlk defa ozaman psikoloğa ve psikatriye gittim
İşte diyemedim golü kendi kaleme attımAyyy dur gerildim...bu ne ya..keske topu esine atacagina direk temizlik yapiyorum isim var deseydin.
Yok canım bu öyle bi ağrı değil ayağımı yerden yukarı kaldıramıyordum kaslarım sanki ayağımı kaldırdığında yere doğru çekiyor gibi.ben hergün en az 7500 adım atmaya çalışıyorum ve 4 yıldır doğumdan ötürü sahip olduğum bel fıtığımdan dolayı sürekli egzersizlerimi yaparım.Geçmiş olsun nisaca .
Ama daha,ikinci gün spor olmasa da ... demek yok .
Yaşadığın ağrı çok normal.
Vücut spora alışık değil.
Etlerin kesilmiş gibi saplanır ağrılar ,yaptıkça açılacak .
Bu ağrı seni pes ettirmesin . Spora yeni başlayan herkesin başına geliyor .
Kaldı ki sadece beslenme ile kilo vermen zor , fazla yiyorsun çünkü ...
Tam senden beklediğim performans pamuk ... aynen devam .tıka kulaklarını kilon mu var diyenlere .
Bana da 70 lere gelince hep aynı şeyi dediler.
Aaa iyisin ... aaa yeter...aaa kilon mu var ?
64 oldum .. evet hala kilom var .
Banuuu .... hep söylerim bazen saçmalamak , melankoli ... iyidir .
Ama
Sabaha zinde,enerjik uyanabiliyorsan .
Gece gelen bunalım bir ruh hali ile ... güzel kararlar alınır , yeni başlangıçlar yapılır , hedefler konabilirse güzeldir saçmalamak .
Yoksa aynı sıkıntı devamsa![]()
Canım sporu düzenli yapmaya çok heveslisi ama cuma günü dizinden dolayı aşırı sıkıntı çektim ondan bu hafta çok düzenli spor yapacağımı sanmıyorum.kas gevşetici ler kremlerle duruyorum ayakta çünküSPOR ÇETELESİ 6.HAFTA
Ausencia 10+0+0
@saydin780+0+0
Ahu060812 20+20+0
@Sekercikiz0+0+0
@masumm10+10+10
kelebekolacam 15+20+?
Antepia27 ?+15+15
mimu88 ?
@DelyDoly10+10+0
Kedibochi 10+10
ada81 15+15+10
A arselka ?