• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedibochi Kedibochi şerim belkide hataya yakın eşinin memleket ine diye düşündüm
Doğuyu karadenixi egeyi akdenizi iç Anadoluyu gezmişliğim vardır ams istanbul u görmedim çok merak ediyorum inşallah bir gün görürüm
Prenses nasıl çıktımı dişi
Fatma abla eşim de doğma büyüme Hataylı.
Oralardan kopamıyoruz dolayısıyla.
Ben de çok sevdim, kültürü, mutfağı, insanı. Gerçekten çok güzel.

Eşimle İstanbulda tanıştık biz, ama bir yanım da hataylı sayılır tabi.
Ailem ise Kastamonuludur benim, annemler son 10-15 yıldır memlekete geri dönüş yaptılar.
Babam emekli olunca, ben köyüme döneceğim dedi, öyle de oldu...
Veromun dediği gibi Istanbulu görmeden olmaz, görülmeye değerdir.
Ama ben 39 yıldır burada yaşadığım halde hala göremediğim yerler de var.
Ekleyeyim ;)

Ayy seninki iner anacim daha yeni dogum yaptin sayilir ece daha 8 - 9 aylikk normal yani...benimki o donemde anannem gibiydi göbeğim sonra gitti ama sarkti sanki cirkin duruyor :KK43:(

Güzelim kilo gidince o da gider.
Benim öyle fenaydı ki. Psikolojim bozuktu. Kendimi hiç sevmiyordum
Eşimden utanıyordum.. Sezaryen kesiğimin üstünde sarkan koca bi et parçası gibiydi karnım :(
Gerçi hala istediğim kıvama gelmiş değilim, vermem gereken min 10 kilo var ama verdiğim 9 kilo bile epey farketti.
Bu arada ben de yürüyüş yapmak istiyorum havalar düzelince, bisiklette bi yere kadar.Sıkılıyorum.. ;)

Selam millet..

09:30 yumurta.6 zeytin.2 ceviz.2 Mısır pirinç patlağı

14:00 chia tohumlu yoğurt

15:00 4 badem

Dışarı çıktım 2 kurabiye kahve yanında

19:30 1 Mısır pirinç patlağı.3 yk yoğurt

21 de elma yiyeceğim yatarkende tarçınlı süt içeceğim şimdiden yazayım..

Regl oldum sancım var böyle geçti bugün sabah kahvaltıya ablam gelecek oda diyetcigillerden neden yapıyorsa incecik halbuki..simit alır gelirim dedi çeyrek yerim ekmek yada etimek yerine..

Oww ablamm istanbul gorulmeden olmass.. em yakın zamanda gormelisin bence :KK66:
Yanii sanirim istanbulu bi ben begenmedim galibaa bogaz turuda yaptim bir tek yalilarda otursam istanbulda otururum yoksa oturmam hiccc beni beklemesin istanbul:63::63: hahaha ;)))) tarihi yerleri guzel amenna ama bi bina superrrr yanindaki bina varos gibi bi denge yok gibi 2010 da gittmistim...

Yanii sanirim istanbulu bi ben begenmedim galibaa bogaz turuda yaptim bir tek yalilarda otursam istanbulda otururum yoksa oturmam hiccc beni beklemesin istanbul:63::63: hahaha :KK66:))) tarihi yerleri guzel amenna ama bi bina superrrr yanindaki bina varos gibi bi denge yok gibi 2010 da gittmistim...

Mimari yapısı kötü evet
Ankara çok düzenlidir mesela
Ama İstanbul ciddi anlamda kötü ,

Selam millet..

Regl oldum sancım var böyle geçti bugün sabah kahvaltıya ablam gelecek oda diyetcigillerden neden yapıyorsa incecik halbuki..simit alır gelirim dedi çeyrek yerim ekmek yada etimek yerine..

Portakal güzeli ;)
Kurabiyelerin benim olsa keşke çok severim mm

Selam millet..

Ahhh bide ben regli olabilsem sislikten göğsümun ustune yatamiyorum ben hep yuzustu uyurum...guya bugün olacaktim olmadi :(((

Saadetçim amacım ne kırmaktı ne de incitmek.
Sadece bir şeyin altını çizmek istedim.
Liste evet motive edici ama kimi zaman kimilerimize ağır gelen bir sorumluluk.
Listeden çık ya da kal demek bana düşmez ama çıkmış olsan bile bir kere sen bizim kardeşimiz oldun, biz de senin ablaların.
Her şekilde burada yerin sağlamdır, bunu unutma kuzum, emi :KK200:
Her zaman gel, cuma günleri de gel, sair günlerde de. Sadece diyet konuşmuyoruz burada biliyorsun, dostlugumuz çok sağlam.
Sakın ha küseyim deme, valla çok çok üzülürüm :110:
Estağfurullah ablacım küser miyim kırılır mıyım hiç :) buralardayım tabi ;) aus ablam listede kalmamı uygun görürse kalırım, uygun görmezse kalmam sadece mesele bu :)

Yanii sanirim istanbulu bi ben begenmedim galibaa bogaz turuda yaptim bir tek yalilarda otursam istanbulda otururum yoksa oturmam hiccc beni beklemesin istanbul:63::63: hahaha :KK66:))) tarihi yerleri guzel amenna ama bi bina superrrr yanindaki bina varos gibi bi denge yok gibi 2010 da gittmistim...
Bak bu konuda haklısın
benim çocukluğumda kocaman bahçeleri olan evler, apartmanlar vardı.
Şimdi her yer beton, 2 adım atacak yer yok, abim, dogduğum yerde, beyoğlunda oturuyor.
Araba park edecek yer yok, gidesim yok,Sokaklar daracık, bunalıyorum '
Ben Anadolu yakasındayım, burası nispeten daha ferah.

İmkanım olsa , iş vs, kesinlikle istanbuldan taşınırdım ama, net.
Gezmek için güzel de yaşamak için berbat bir şehir :(

Estağfurullah ablacım küser miyim kırılır mıyım hiç :) buralardayım tabi :KK66: aus ablam listede kalmamı uygun görürse kalırım, uygun görmezse kalmam sadece mesele bu :)
Listesiz yapamam dedin de, ondan.
Tamamdır, o zaman ;)
Ben de listesiz kilo verdim, liste ayrı sorumluluk ama listesiz de burada olmak çok güzel :KK39:

Back
X