Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartasi çalışıyormusun delm ?Iyii aksamlar kizlar
Menum 25.02.2017 Cumartesi
Sabah
1 kk peynirli 2 yumurtali omlet
7 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
Yarim pide
1 kase yogurt
Salata
Aksam
3 lt su 1 sade nescafe 2 kayisi cayi 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş
Daktıtım o dediğin listeyi yapacakmısın ?Sabah pastirmali yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle disardaydim çocuklar döner yiyip sıkma portakal içtiler ben almadım 2 yudum birinden içtim 2 isirik birinden okadar
Bir iki çatalda sütlü tatlıdan aldım
Salata alayım dedim dışarı salatasıni sevmiyorum illa mısır felan.
Akşam bi kase salataya(mis gibi tere maydanoz yeşil sogan) 1 kepçe susuz kurufasulye katıp yedim
Ara sütlü kahve bikac parça balkabagi
Spor az sonra .
fatmam takımı okuyorsun diye biliyorumgeçen hafta başladım önceki haftada alıştırma gibi birşeydi 2 kilo gitti .
İlk günüm değil yani![]()
Üzümüm kilona ve yeni başladıgın için menüne yok diyemiycem afiyet olsunBenim menümse şöyle
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 dl ekmek, 1 yumurtalı az yağlı, kaşarlı melemen, 7 zeytin,
Öğlen
Yoğurt, salata
Dünkü arkadaş tatlı koydu akşam yemedim diye. Ondan yedim biraz
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık çorba
1 tabak kuru fasulye, salata
Suyum 2.5 litre, spor yokAusencia
Canım ben de yokum foto grubundaOhhh içim rahatladı![]()
![]()
Calisiyorum güzelim bugun cok ama cok yoğundu birde cmrtsleri heo esim gelio yemek ismarliyor malesef yemek zorunda kaliyorumCumartasi çalışıyormusun delm ?
Herne kadar akşam yemeyerek dengelesende pidenin yogun hamuru kilo vermeni engeller.
Pambıgım kahvaltı harici menülerin neden sade ?Menü vereyim
Kahvaltı
1 yağda yumurta
4 yeşil zeytin
Az peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 1 tabak taze fasulye
Yarım elma 5 fındık
Akşam
2 tabak şehriye çorbası
Su 2 lt
Zencefil
Sade Türk kahvesi
Ausencia
Senin diyet yapmanı istemiyormuki komplo kuruyorCalisiyorum güzelim bugun cok ama cok yoğundu birde cmrtsleri heo esim gelio yemek ismarliyor malesef yemek zorunda kaliyorum![]()
Sen az yiyorsun ama benimki biraz fazla oldu neyse hasta hasta spor yaptım içim rahatladıHahaha) yine seninle lahmacun gunumuz olmuş bende 1 tane yedim..
Fatma kaç kilo oldun bakimCanım ben de yokum foto grubunda![]()
Ayran detoksu nu yarın yapmayı düşünüyorum çünkü evde ne yesem şaşırıyorum iş yerinde pek düzenli oluyor bakalım kararsızım
Tabiki yeşilikte salata dikekcim .Sen az yiyorsun ama benimki biraz fazla oldu neyse hasta hasta spor yaptım içim rahatladı
Yarın az yağda kabak kavurcam herhalde telafi ederim
Salata bana zor geliyo yapmak ya yeşillik yesem.limonlu olur mu ki
Evdesin canında yspmak istiyorsa niye olmasın
Sağol canım uygulayacağını dediklerini yarın rahatım ve evdeyimDilekcim kepek ekmek beyaz una kepek katılmış ekmektir . Tam bugday yada çavdar ekmegi alın.sabah yeşillik menünü dengelerdi
Akşam lahmacun incade olsa gereksiz olmuş.
Canim aebende onermis bende usengecim yapinca iki gunluk yapiyorum saklama kabina koyuyorum cikarip cok az yuz ekleyip yiyorum sende dene..Sen az yiyorsun ama benimki biraz fazla oldu neyse hasta hasta spor yaptım içim rahatladı
Yarın az yağda kabak kavurcam herhalde telafi ederim
Salata bana zor geliyo yapmak ya yeşillik yesem.limonlu olur mu ki