- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
Ben pilavlik bulgur kullandimBirşey sorcam kızlar ayran asinda pilavlık bulgur mu çorba yaptigimiz yarma mi yoksa keşkek yapılan buğday mi olacak kafam çok karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pilavlik bulgur kullandimBirşey sorcam kızlar ayran asinda pilavlık bulgur mu çorba yaptigimiz yarma mi yoksa keşkek yapılan buğday mi olacak kafam çok karıştı
O ilacin cok faydasini gördüm ben. Kendi yaptigim yemekler yapmiyor artik ama disardan ev yemegi yesem mahvediyor..Allahtan evden hazirlayip goturebiliyorum gecen arap tavasi diye birsey istemistim o mahvetti beni soda icip durdum..eve gelince cikarttim bide ustune..kizartma dokunuyor mesela..bulgurla yapilan seyler..mercimek koftesi 2-3 tane yiyebiliyorum biraz abartsam kabus oluyor..ama eskisi gibi sık değil şükürler olsun..
5. Posta çamaşır makinede benim enaz 2 defa daha yikanacak haftasonunu hiç sevmiyorum dünde evde olmayınca herşey bugüne biriktiAy kızlar evde hiç iş bitmiyor ve diyet yapmak çok zor
Inan hatirlamiyorum internetten arastirip ozelden yazarim sana..gercekten faydasini gördüm..yogurt cok yiyorum ben onunda faydasi var..hafif seyler yiyince salata yogurt gibi cok rahat oluyorum..Canim cook gecmis olsun sanada...ayni anlattigin gibiyim diyet yapmasam....diyetle sikayetler azaldi...canim o ilaclarin adini hatirlayabilirmisin ki ?? Yine dr gittigimde bunu yazsaniz olmaz mi derim ??? Cunku banahep iki ilac veriliyor meshur g ile baslayan suruo bide tablet oda n ile başlıyor klasik ac karnina aliyoruz gunde bir...
5. Posta çamaşır makinede benim enaz 2 defa daha yikanacak haftasonunu hiç sevmiyorum dünde evde olmayınca herşey bugüne biriktibalkon yıkayagim daha
![]()
Nane yaprağı doldurdum içini çok güzel olduYok canım istemedi hiç pamuk yapmadım bende
Yaptım canım hatta şuan yiyorum nane yaprağı doldurdum içine lezzetli olduCanim sen yapıcak misin ben yapmayı düşünüyorum
Sabah kahvaltısı zengin olmuş tereyağı bal ve lavaşla ekmek biraz fazla gibi :) onun dışında güzelCumartesi Menü bildirimi – 25.02.2017
KAHVALTI :
2 tava yumurta
Yarım biberli lavaş
3 zeytin
Biraz peynir
Tereyağı – bal
Yarım dilim çavdar ekmeği
ARA : Şekersiz Türk Kahvesi
ÖĞLE : 3 yk fırın karnabahar
Biraz marul
Bi kaç lokma peynir
1 elma
ARA : sütlü nescafe, 2 yulaflı bisküvi
AKŞAM :
Bir el ayası büyüklüğünde ızgara hindi
Salata
3-4 acı biber turşusu
ARA : 2 fincan siyah çay, 2 adet diyet bisküvi
ARA : 4-5 yk nar
SU : 2,25 Lt.
Çok güzel güle güle kullansınlar :)seni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.
Eki Görüntüle 1959059
Yaa çok güzel böyle haberler duymak :)) benim de eskiden giydiğim ama kilo aldığım için giyemediğim bazı giysilerim olunca çok mutlu olurum :)Kızlar geçen sene aldığım birşey vardı eve gelince yıkadım (ben denemeden alırım giymeden yıkar öyle giyerim çok nadir olmadığı olur) denedim olmadı değişime götürdüm tabi değiştirmediler..içime oturdu iyi para vermiştim çünkü..bugün oldu![]()
Ben alırım sizin yöresel ürünlerden :)) allah gönlünüze göre versin inşallahEvet canım mesleğimi çok severim.
Ama.niyetim kendi işim inşallah.
Kasim gibi hataya gidip.z.yagi, biber salcasi v,s satinalma işine yoğunlaşacağım,
Sadece zeytinyağı değil birçok yöresel ürün üzerine egilelim.bakalim.
Bakarsin.ihrac bile.ederim.urunlerimi![]()
Bal kaymak sabah olmamış sanki bi de öğleni ayranla geçiştirip akşam içli köfte@Ausencia
cumartesi menusu
Sabah
yarim portakal, bir parmak uzunlugunda muz
Kahvalti (11:00)
Peynir, salata
1dl ince ekmek bal ve kaymak ile
Oglen
Limonlu ayran
Aksam
2 firinda pismis icli kofte ( bana ozel ev sahibi firina atti)
salata
ayran
2 lt su( isyerinde daha iyi iciyorum, evde unutuyorum![]()
Çok geçmiş olsun ablacım Allah korusunOsmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Geçmiş olsunIyi geceler arkadaşlar dün akşam kV ye gitmiştik biraz önce döndük eve çok şiddetli başım ağrıyor menum çok karışık oldu bugün ama CIS yoktu bugün menu yazmayayim suyumu da 2,5 civarı içtim
30 dakika da yürüyüş yaptım yarına görüşürüz
Size de çok geçmiş olsunNerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı
Ahaha zorla ye mi diyorBayagi bir zayifladim güzelim sporda yaptığım için daha ince duruyorum.Kiskancliklari başladı herhalde herseye karışır oldu![]()
Hatta bazen zorla ye dedigi bile oluyor ama yemiyorum
Kansızlık demir eksikliğin var mı acaba bi doktora mı gitsen? Bi de son zamanlarda olan bi şeyse belki psikolojiktir? Canını sıkan seni üzen bi şey var mıKızlar çok Cnm sıkkın ya
Ben eskiden ,5 saat uyku ile dururdum şimdi uykulara doyamıyorum
Çok rahatsızım bu durumdan bütün hayatımı etkiliyor ya![]()
Aferin kızına yaa. Görümce de yani tam bozmalık. 65 olup cevabını verirsin ona senGünaydın kızlar
Hayırlı mutlu pazarlar dün yoğundum geçmişi okurken sızmışım.çocuklarla parka falan gittik Sonra kv ye Allah'ım ne göreyim bi leğen hamur bi leğen pattis gözlemeler börek açmalar onlar güzelce yedi akşam yemeği yerine ben yeşil fasulye ve çorba yedim görümce hiç mi yemiycen dedi YOk dedim bi yerin şişer dedi bende böldüm ucundan tadına baktım yeter dedim Sonra kilo konusu açıldı bi komşu vardı konuşuyoruz işte ben daha 65 olcam falan deyince görümce olamazsın dedi ısrarla
bende olucam dedim
kızım da gelmiş açmış ses kaydı
hala Ahu 65 olamaz dermisin tekrar sesini kaydedicem dedi
oda söyledi
evde de diyo ki anne zayıfla görsün halam ben senin motivasyonun düştükçe bunu dinletecem sana diyo kuzum benim.ay hırslandırıyor kadın beni haberi YOk![]()
![]()
Geçmiş olsun çokSelamlar güzellikler
Dünü hastanede geçirdik, tansiyonu çok düşmüştü kayınvalidemin, cumadan beri ayağa kalkamıyor iyice halsizleşti
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, peynir, zeytin, maydanozlu keten tohumlu zeytinyağlı havuç rendesi, biberiye-yeşilçay
Ara sade türk kahvesi, 2 hurma, maden suyu
Öğle 1 muz, 1 dl kivi, 1 lokma ananas
Akşam hastanede 1 kumru, çay
Gece maalesef yine hastanede 1 sade kahve, çikolata
Buğday yok zaten bulgur nohut yeşil mercimek salatalıkBende asurelik olan buğdaydan kalmamış ya corbalik olandan yada pilavlık olan bulgurdan yapıcam artık
Ay teşekkür ederimlittlecoffeedoc çok tatlısın ya :) Bence olursun çünkü bayağı bir zaman var. Benim de hedefim 68, kilom 104. Yaza da düğünler var ama bakalım ne kadar yaklaşıcam hedefime, keşke 68 olsam
Hatayın Erzin diye bir ilçesi var. Merkezi orası imiş sanırım. Osmaniye yarım saat mesafede oraya. O yüzden baya hissedildi sanırımada81 ve @fatmanurkaya deprem hatayda olmuş ama cevre.illerdn de hissedilmis sanırım
Geçmiş olsun ama.deprem bir.gercek,
Onlem almaliyiz, evlerimizde.esyalari.sabitlemeli, deprem.çantaları ds.bulundurmaliyiz.
Ne.kadarini yapabilyoruz tabi tartışma konusu
@vorones akşam bende actim yatmadan 2 kase ev yogurdu yedim oh mis
Yalniz.gunlerdir.tarti sabit
Birde.karnim.sis, davul.gibi.
Sanirim ovulasyon dönemim geldi ondan.
Millet regl.biter.foss.diye.söner benim.biter yine siserim..