• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- Daydream-

Salçalı yemek hiç yiyemiyor musun ?
Çok zor olmalı ya geçmiş olsun
O ilacin cok faydasini gördüm ben. Kendi yaptigim yemekler yapmiyor artik ama disardan ev yemegi yesem mahvediyor..Allahtan evden hazirlayip goturebiliyorum gecen arap tavasi diye birsey istemistim o mahvetti beni soda icip durdum..eve gelince cikarttim bide ustune..kizartma dokunuyor mesela..bulgurla yapilan seyler..mercimek koftesi 2-3 tane yiyebiliyorum biraz abartsam kabus oluyor..ama eskisi gibi sık değil şükürler olsun..

Canim cook gecmis olsun sanada...ayni anlattigin gibiyim diyet yapmasam....diyetle sikayetler azaldi...canim o ilaclarin adini hatirlayabilirmisin ki ?? Yine dr gittigimde bunu yazsaniz olmaz mi derim ??? Cunku banahep iki ilac veriliyor meshur g ile baslayan suruo bide tablet oda n ile başlıyor klasik ac karnina aliyoruz gunde bir...
Inan hatirlamiyorum internetten arastirip ozelden yazarim sana..gercekten faydasini gördüm..yogurt cok yiyorum ben onunda faydasi var..hafif seyler yiyince salata yogurt gibi cok rahat oluyorum..

Cumartesi Menü bildirimi – 25.02.2017

KAHVALTI :

2 tava yumurta

Yarım biberli lavaş

3 zeytin

Biraz peynir

Tereyağı – bal

Yarım dilim çavdar ekmeği

ARA : Şekersiz Türk Kahvesi

ÖĞLE : 3 yk fırın karnabahar

Biraz marul

Bi kaç lokma peynir

1 elma

ARA : sütlü nescafe, 2 yulaflı bisküvi

AKŞAM :

Bir el ayası büyüklüğünde ızgara hindi

Salata
3-4 acı biber turşusu

ARA : 2 fincan siyah çay, 2 adet diyet bisküvi

ARA : 4-5 yk nar

SU : 2,25 Lt.
Sabah kahvaltısı zengin olmuş tereyağı bal ve lavaşla ekmek biraz fazla gibi :) onun dışında güzel

seni merakta bırakmayım. Biri büyüğün biri küçüğün.
Eki Görüntüle 1959059
Çok güzel güle güle kullansınlar :)

Kızlar geçen sene aldığım birşey vardı eve gelince yıkadım (ben denemeden alırım giymeden yıkar öyle giyerim çok nadir olmadığı olur) denedim olmadı değişime götürdüm tabi değiştirmediler..içime oturdu iyi para vermiştim çünkü..bugün oldu :KK49:
Yaa çok güzel böyle haberler duymak :)) benim de eskiden giydiğim ama kilo aldığım için giyemediğim bazı giysilerim olunca çok mutlu olurum :)

Evet canım mesleğimi çok severim.
Ama.niyetim kendi işim inşallah.
Kasim gibi hataya gidip.z.yagi, biber salcasi v,s satinalma işine yoğunlaşacağım,
Sadece zeytinyağı değil birçok yöresel ürün üzerine egilelim.bakalim.
Bakarsin.ihrac bile.ederim.urunlerimi :p
Ben alırım sizin yöresel ürünlerden :)) allah gönlünüze göre versin inşallah

@Ausencia

cumartesi menusu
Sabah
yarim portakal, bir parmak uzunlugunda muz

Kahvalti (11:00)
Peynir, salata
1dl ince ekmek bal ve kaymak ile

Oglen
Limonlu ayran

Aksam
2 firinda pismis icli kofte ( bana ozel ev sahibi firina atti)
salata
ayran

2 lt su( isyerinde daha iyi iciyorum, evde unutuyorum :KK43:
Bal kaymak sabah olmamış sanki bi de öğleni ayranla geçiştirip akşam içli köfte :( dengesiz bir menü olmuş gibi

Osmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Çok geçmiş olsun ablacım Allah korusun

Iyi geceler arkadaşlar dün akşam kV ye gitmiştik biraz önce döndük eve çok şiddetli başım ağrıyor menum çok karışık oldu bugün ama CIS yoktu bugün menu yazmayayim suyumu da 2,5 civarı içtim
30 dakika da yürüyüş yaptım yarına görüşürüz
Geçmiş olsun :(

Nerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı
Size de çok geçmiş olsun :(

Bayagi bir zayifladim güzelim sporda yaptığım için daha ince duruyorum.Kiskancliklari başladı herhalde herseye karışır oldu :KK43: :KK43: Hatta bazen zorla ye dedigi bile oluyor ama yemiyorum
Ahaha zorla ye mi diyor :D gelme bu oyunlara delym ;)

Kızlar çok Cnm sıkkın ya
Ben eskiden ,5 saat uyku ile dururdum şimdi uykulara doyamıyorum
Çok rahatsızım bu durumdan bütün hayatımı etkiliyor ya :KK43:
Kansızlık demir eksikliğin var mı acaba bi doktora mı gitsen? Bi de son zamanlarda olan bi şeyse belki psikolojiktir? Canını sıkan seni üzen bi şey var mı

Günaydın kızlar
Hayırlı mutlu pazarlar dün yoğundum geçmişi okurken sızmışım.çocuklarla parka falan gittik Sonra kv ye Allah'ım ne göreyim bi leğen hamur bi leğen pattis gözlemeler börek açmalar onlar güzelce yedi akşam yemeği yerine ben yeşil fasulye ve çorba yedim görümce hiç mi yemiycen dedi YOk dedim bi yerin şişer dedi bende böldüm ucundan tadına baktım yeter dedim Sonra kilo konusu açıldı bi komşu vardı konuşuyoruz işte ben daha 65 olcam falan deyince görümce olamazsın dedi ısrarla
bende olucam dedim
kızım da gelmiş açmış ses kaydı
hala Ahu 65 olamaz dermisin tekrar sesini kaydedicem dedi
oda söyledi
evde de diyo ki anne zayıfla görsün halam ben senin motivasyonun düştükçe bunu dinletecem sana diyo kuzum benim.ay hırslandırıyor kadın beni haberi YOk :KK70: :KK70:
Aferin kızına yaa. Görümce de yani tam bozmalık. 65 olup cevabını verirsin ona sen ;) motivasyonun düşünce o ses kaydını dinle :D

Selamlar güzellikler

Dünü hastanede geçirdik, tansiyonu çok düşmüştü kayınvalidemin, cumadan beri ayağa kalkamıyor iyice halsizleşti

Dünkü menüm

Sabah 1 dl ekmek, peynir, zeytin, maydanozlu keten tohumlu zeytinyağlı havuç rendesi, biberiye-yeşilçay

Ara sade türk kahvesi, 2 hurma, maden suyu

Öğle 1 muz, 1 dl kivi, 1 lokma ananas

Akşam hastanede 1 kumru, çay

Gece maalesef yine hastanede 1 sade kahve, çikolata
Geçmiş olsun çok :(

Kızlar 23 temmuzda çok yakın bi arkadaşımın düğünü varrrr o zamana kadar 55 kilo olabilir miyim ay olursun deyin 18 kilom kaldı :KK17: diyete dört elle sarılıyorum şu dakika itibariyle ayy devasa bir motivasyonum var şu an :)
Ahu060812 Ahu060812 ben listeden çıkmak istemiyorum her gün gelicem takıma yazacam temmuza kadar 55 olmam lazım kuralları kabul ediyorum aus ablama böyle ilet olur muu eminim son kararım

20170226_161642.webp

littlecoffeedoc littlecoffeedoc çok tatlısın ya :) Bence olursun çünkü bayağı bir zaman var. Benim de hedefim 68, kilom 104. Yaza da düğünler var ama bakalım ne kadar yaklaşıcam hedefime, keşke 68 olsam
Ay teşekkür ederim :KK23: bu benim evlenen ilk arkadaşım o yüzden heyecanlandım :KK48:
5 ay var ayda 3 kilo versem olur gibi.
Sen de 80 leri görürsün bence, yolun çoğu bitmiş olur çoooook fark eder ;)

ada81 ada81 ve @fatmanurkaya deprem hatayda olmuş ama cevre.illerdn de hissedilmis sanırım
Geçmiş olsun ama.deprem bir.gercek,
Onlem almaliyiz, evlerimizde.esyalari.sabitlemeli, deprem.çantaları ds.bulundurmaliyiz.
Ne.kadarini yapabilyoruz tabi tartışma konusu :KK43:
@vorones akşam bende actim yatmadan 2 kase ev yogurdu yedim oh mis
Yalniz.gunlerdir.tarti sabit
Birde.karnim.sis, davul.gibi.
Sanirim ovulasyon dönemim geldi ondan.
Millet regl.biter.foss.diye.söner benim.biter yine siserim..
Hatayın Erzin diye bir ilçesi var. Merkezi orası imiş sanırım. Osmaniye yarım saat mesafede oraya. O yüzden baya hissedildi sanırım

Back
X