• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar merhaba 30 yasındayım boyum 1.64 kilom 70 hedefim 55 bende başlıyorum yarın itibariyle
Hosgeldin canim...7.takim listesi dolu ve sira bekleyenler var..Listedisi da diyet yaparim diyorsan elimizden geleni yapariz..yok ben listeyle yarisip zayiflamak istiyorum diyorsan diger takimlara basvurabilirsin..

Selamlar ben geldim kızlar neler oldu yahu bu haftasonu full koşturmakla geçti cuma akşamından sOnra giremedim şimdi daha oturdum bi eve ancak
Hoşgeldin :) dinlen dinlen koşuşturma yormuştur seni. Ama gelip menü de yaz olur mu :)

Haftada 1 kilo versen yeter..Çarşamba sabahı tartılıp hala 1 kilo vermediğini görürsen acil detoks planı yaparsın.,

Evet inşallah olur haftaya spor salonuna yazılıyorum diyetisyene de tekrar başlamaya karar verdim çünkü takip edeceğim bi listem olmayınca disiplin sağlayamıyorum sanırım

Gelelim menüme

11:00 1 minik pişi,yumurta,4 zeytin,2 dl peynir

15:00 1etimek,1 kase yoğurt

17:30 yoğurt,2 Mısır pirinç patlağı,ebegümeci ve adını bilmediğim 2 otu karıştırıp yemek yaptım 1 kase yedim..

Akşam aralarımı yerim.,karar vermedim daha..
Güzel bence menü ama öğlen protein yeseydin daha güzel olurdu :)

Bugun onceee ev temizledim sonraaaa ...arkadaslar dag yolunda yuruyelim dediler 20 dakikadag yolunda tirmandikk anammm oldum yorgunluktan ..

Sonra parka gittik kizim parkta bir saat oynadi bende parkin etrafinda 1 saat yurudum....eve geldigimde adim atacak halim kalmamisti..kizimi yikadim doyurdum...koltuga yigildim hizli birgundu....
Spor olmuş işte en güzeli açık havada yürüyüş :)

Kızlar menunu verip bu saatten sonra birşey yememek istiyorum
Menü pazar
Sabah
4-5 çatal kaşarlı yumurta
Çok az peynir ve bi tatlı kaşığı bal

Filtre kahve
Ogle
Tavuk köfte tavada
Yeşillik

Aksam
Kabak yoğurt bol

Yeşil çay
3 ltye yakın su
4 mil leslie
Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812 @Benim adim uzum Antepia27 Antepia27 @aeben
Güzel menü . Yalnız kaşar peyniri diyete uygun değil beyaz peynir ya da lor olabilir, nacizane ;)

Hoşgeldin :) dinlen dinlen koşuşturma yormuştur seni. Ama gelip menü de yaz olur mu :)

Evet inşallah olur haftaya spor salonuna yazılıyorum diyetisyene de tekrar başlamaya karar verdim çünkü takip edeceğim bi listem olmayınca disiplin sağlayamıyorum sanırım

Güzel bence menü ama öğlen protein yeseydin daha güzel olurdu :)

Spor olmuş işte en güzeli açık havada yürüyüş :)

Güzel menü . Yalnız kaşar peyniri diyete uygun değil beyaz peynir ya da lor olabilir, nacizane :KK66:
Evet canim super oldu ozellikle 20 dakikalik daga tirmanma 1 saatlik yurumeye bedel oldu ;)))

Günün menüsü

10:00 2 dl beyaz ekmek, 4 dl sucuk, peynir, zeytin, çay, 1 tk fındıklı incir marmelatı

13:00 1 muz

16:00 1 tabak dolusu ıspanak, sarımsaklı yoğurt, turp, yarım dl esmer ekmek

19:00 1 dl ananas

Çocuklarla parka gittik, spor aletlerinde de az da olsa 'dpor' yaptık egoşun deyimiyle

Daydream- Daydream- niye hiç etiketlemiyosun beni ortim? :cry:

Geçmiş olsum dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar, çok zormuş bu hastalık Allah kimseye vermesin :KK14:

Son düzenleme:
Gelelim menüme

11:00 1 minik pişi,yumurta,4 zeytin,2 dl peynir

15:00 1etimek,1 kase yoğurt

17:30 yoğurt,2 Mısır pirinç patlağı,ebegümeci ve adını bilmediğim 2 otu karıştırıp yemek yaptım 1 kase yedim..

Akşam aralarımı yerim.,karar vermedim daha..
Geçen gün rüyamda pişi kızartıyordum :kk77:

Pirinç patlağını ekmek yerine mi tüketiyorsun?

Hayırlı kizlar bugün kendime 2 adet kot ve 1 adt etek aldim.Mukemmel bir duygu bunun büyük bedeni yok mu diye sormadan alisveris yapmakk müthiş aynenn devamm hedefimize kadar devam edelim ;)
Menum 26.02.2017 Pazar
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Yarim simit
2 bardak cay

Öğle
4 dlm sck 1 yumurta
7 zeytin
2 dlm ekmek
1 kase yogurt
Salata

Aksam
1 kepce corba
1 kase yogurt

2 portakal
2 lt su

Hayırlı kizlar bugün kendime 2 adet kot ve 1 adt etek aldim.Mukemmel bir duygu bunun büyük bedeni yok mu diye sormadan alisveris yapmakk müthiş aynenn devamm hedefimize kadar devam edelim :KK66:
Menum 26.02.2017 Pazar
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Yarim simit
2 bardak cay

Öğle
4 dlm sck 1 yumurta
7 zeytin
2 dlm ekmek
1 kase yogurt
Salata

Aksam
1 kepce corba
1 kase yogurt

2 portakal
2 lt su

Canım mağazadaki duygunun u çok iyi anlıyorum bi kabuss olan alış veriş artılk bi keyf olacak inşaallah
Menünde güzel bugün yürüyüş yokmı

Bugun menu
Sabah
2 bardak ilik su

Kahvalti 10.00
Sebzeli yumurta
1 yk lor peynir
4 yeşil zeytin
Dere otu
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1 dilim peynirli borek

Aksam17.00
4 yk kasigi patlican yemegi
1 kase yogurt..

2 lt su ve biberiye cayi icildi.... Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 20 dakika daga tirmanis ve 1 saatte parkta yürüyüş yapildi.....

Canım mağazadaki duygunun u çok iyi anlıyorum bi kabuss olan alış veriş artılk bi keyf olacak inşaallah
Menünde güzel bugün yürüyüş yokmı
Canimm bugün yapamadim.Kuala gibi bir o kanepeye bir bu kanepeye bayildim.Calisinca pazarlari miskinlesiyorum resmenn pijamaalaarimii özlüyorum.

Back
X