Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende eşimi nisbeten,pahalı bir markete yolladım oradan alacak.
Ama mevsimi gecti yani normal aslında.
Gerci daydream alternatif meyveleri de olur diyordu.
Elma armut.gibi.
Ayy sanirim ben kizim uyuyunca biraz daha yatacam onunla.hic kendimde degilim :KK43:
Yatamadim :(
Tam evi şöyle bi topliyim duzebliyim yanina uzaniyim derken.uyandi :(

Ooo betulde rahatsızmış sanada geçmiş olsun kardeşimin arkadaşı
sağol canım :KK200: Niyetliydim ama bozdum, bir şeyler yedim, ağrı kesici aldım. Başım çatlıyor hala.. ayy tam şimdi bunları yazarken ekranda öyle bir şey gördüm ki, şimdi orda olacaktım ahhh

Ekran Alıntısı.webp

o küveti doldurup içine yatacaktımmm aahhhhh:confused:

sağol canım :KK200: Niyetliydim ama bozdum, bir şeyler yedim, ağrı kesici aldım. Başım çatlıyor hala.. ayy tam şimdi bunları yazarken ekranda öyle bir şey gördüm ki, şimdi orda olacaktım ahhh

Eki Görüntüle 1983405

o küveti doldurup içine yatacaktımmm aahhhhh:confused:
balayı çiftlerine özel golden heights otel Fethiyeymiş.. Desenize hala şansım var :KK70:

Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi :45::-)
Benim adam benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durun :sus: istersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!:ruh:
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta :deli: ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam :D:D:D

Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu :D:D:D

Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi :KK45::-)
Benim adan benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :KK45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durun :sus: istersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!:ruh:
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta :deli: ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam :KK70::KK70::KK70:

Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu :KK70::KK70::KK70:
Ooo bayağı iddaalı enişte illa o göbek gidecek işte o kadarEn Büyük KKEn Büyük KK:KK70:

Benim adan benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :KK45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta :deli: ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam :KK70::KK70::KK70:

:KK57::KK57:
Ben olsam kabul ederdim

Benim adam benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :KK45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "

hahaha :KK70::KK70: ayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek :KK70::KK70:

hahaha :KK70::KK70: ayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek :KK70::KK70:
Bende ona şaşırdımya adacım normalde her halinle güzelsin der sadece dazla kilo aldıgımda bazen uyarır ama böyle hiç isteği olmamıştı :D:D

Back
X